Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 12162
> >
Город : Київ
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Бухоблік та звітність
Резюме № 12162
Опубліковано: 12.02.2024 р.
Рубрика: Бухоблік та звітність

Бухгалтер внутрибанк

Стартова зарплата: за домовленістю
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Київ
Освіта: вища
Дата народження: 14.11.1976 г. (47 років )
Стать: Жіноча
Сімейний стан: Не перебуваю в шлюбі, є діти
Досвід роботи
C 09.2022 по теперішній час (1 рік 6 міс.)
В компанії: АТ "ТАСКОМБАНК", Київ
Посада: Головний спеціаліст
Функціональні обов'язки:
Необоротними матеріальними активами. Нарахування амортизації по всіх групах основних засобів та нематеріальних активів. Відображення в бухгалтерському обліку операцій з ремонту, підтримання у робочому стані та поліпшення основних засобів та нематеріальних активів. Забезпечення дотримання відповідності даних аналітичного обліку синтетичному по рахунках 4300, 4310, 4400, 4430, 4431, 4500, 4530,4310,3408, 3409 Проведення щорічної інвентаризації ОЗ;НА; МНМА та інвестиційної нерухомості. Оплата рахунків з придбання ОЗ;НА; МНМА та інших господарських операцій. Переоцiнка основних засобiв. Виписка та реєстрація доручень; Складання звітів.


C 07.2017 по 09.2022 (5 років 2 міс.)
В компанії: АТ "УКРЕКСІМБАНК", Київ
Посада: Головний економiст
Функціональні обов'язки:
Облік операцій з основними засобами, нематеріальними активами та малоцінними необоротними матеріальними активами. Нарахування амортизації по всіх групах основних засобів та нематеріальних активів. Відображення в бухгалтерському обліку операцій з ремонту, підтримання у робочому стані та поліпшення основних засобів та нематеріальних активів. Забезпечення дотримання відповідності даних аналітичного обліку синтетичному по рахунках 4300, 4310, 4400, 4430, 4431, 4500, 4530,4310,340 Проведення щорічної інвентаризації ОЗ;НА; МНМА та інвестиційної нерухомості. Оплата рахунків з придбання ОЗ;НА; МНМА та інших господарських операцій. Переоцiнка основних засобiв. Виписка та реєстрація доручень; Складання внутрішніх звітів. Вiдображення в облiку операцiй з оперативноi оренди,витрати майбутнiх перiодов.Оплата та нарахування податкiв(на землю, ПДВ,нерухоме майно, екологiчний податок).


C 11.2016 по 07.2017 (8 міс.)
В компанії: ПАТ «БАНК КЛІРИНГОВИЙ ДІМ», Київ
Посада: Начальник відділу фінансового обліку
Функціональні обов'язки:
Облік операцій з основними засобами, нематеріальними активами, малоцінними необоротними матеріальними активами та ТМЦ. Нарахування амортизації по всіх групах основних засобів та нематеріальних активів у ф/о та п./о. Відображення в бухгалтерському обліку операцій з ремонту, підтримання у робочому стані та поліпшення основних засобів та нематеріальних активів. Забезпечення дотримання відповідності даних аналітичного обліку синтетичному по рахунках 4300, 4310, 4400, 4430, 4431, 4500, 4530. Участь у проведенні щорічної інвентаризації основних засобів, нематеріальних активів, малоцінних необоротних матеріальних активів та ТМЦ ; Облік господарських договорів; Облік паливномастильних матеріалів (купівля, оприбуткування, облік у підзвітних осіб, списання на витрати); Розроблення внутрішніх інструкцій; Організація роботи відділу фінансового обліку; Складання річних, внутрішніх звітів та статистичної звітності з обліку необоротних активів; Контроль за господарськими операціями банку;


C 02.2015 по 11.2016 (1 рік 9 міс.)
В компанії: АТ "ФИНЕКС БАНК", Київ
Посада: Заступник начальника відділу внутрішньобанківських операцій та податкового обліку
Функціональні обов'язки:
Облік операцій з основними засобами, нематеріальними активами та малоцінними необоротними матеріальними активами. Нарахування амортизації по всіх групах основних засобів та нематеріальних активів по ф/о та п/о. Відображення в бухгалтерському обліку операцій з ремонту, підтримання у робочому стані та поліпшення основних засобів та нематеріальних активів. Забезпечення дотримання відповідності даних аналітичного обліку синтетичному по рахунках 4300, 4310, 4400, 4430, 4431, 4500, 4530. Проведення щорічної інвентаризації ОЗ;НА; МНМА та ТМЦ. Оплата рахунків з придбання ОЗ;НА; МНМА, ТМЦ та господарських операцій. Облік ТМЦ та ПММ (оплата,списання); Виписка та реєстрація доручень; Підготовка, надання річного та внутрішніх звітів. Видача коштів в підзвіт на господарські потреби та оформлення авансових звітів.


C 04.2012 по 02.2015 (2 роки 10 міс.)
В компанії: АТ «Еврогазбанк», Київ
Посада: Главный экономист
Функціональні обов'язки:
Облік операцій з основними засобами, нематеріальними активами та малоцінними необоротними матеріальними активами. Нарахування амортизації по всіх групах основних засобів та нематеріальних активів по ф/о та п/о. Відображення в бухгалтерському обліку операцій з ремонту, підтримання у робочому стані та поліпшення основних засобів та нематеріальних активів. Забезпечення дотримання відповідності даних аналітичного обліку синтетичному по рахунках 4300, 4310, 4400, 4430, 4431, 4500, 4530. Проведення щорічної інвентаризації ОЗ;НА; МНМА та ТМЦ. Оплата рахунків з придбання ОЗ;НА; МНМА. Облік ТМЦ та ПММ (оплата,списання); Виписка та регістрація доручень; Підготовка, надання річного та внутрішніх звітів. Видача коштів в підзвіт на господарські потреби та оформлення авансових звітів. Реєстрація податкових накладних.


C 09.2011 по 12.2011 (3 міс.)
В компанії: Альфа-Банк, Київ
Посада: Главный економист
Функціональні обов'язки:
Облік операцій з основними засобами, нематеріальними активами та малоцінними необоротними матеріальними активами. Нарахування амортизації по всіх групах основних засобів та нематеріальних активів. Відображення в бухгалтерському обліку операцій з ремонту, підтримання у робочому стані та поліпшення основних засобів та нематеріальних активів. Забезпечення дотримання відповідності даних аналітичного обліку синтетичному по рахунках 4300, 4310, 4400, 4430, 4431, 4500, 4530. Проведення щорічної інвентаризації основних засобів, нематеріальних активів та малоцінних необоротних матеріальних активів. Погашення дебіторської заборгованості по рахунках з придбання необоротних активів.


C 11.2006 по 08.2011 (4 роки 9 міс.)
В компанії: ТОВ"Укрпромбанк", Київ
Посада: Ведущий экономист
Функціональні обов'язки:
Облік операцій з основними засобами, нематеріальними активами та малоцінними необоротними матеріальними активами.Нарахування амортизації по всіх групах основних засобів та нематеріальних активів. Відображення в бухгалтерському обліку операцій з ремонту, підтримання у робочому стані та поліпшення основних засобів та нематеріальних активів. Забезпечення дотримання відповідності даних аналітичного обліку синтетичному по рахунках 4300, 4310, 4400, 4430, 4431, 4500, 4530. Проведення щорічної інвентаризації основних засобів, нематеріальних активів та малоцінних необоротних матеріальних активів. Погашення дебіторської заборгованості по рахунках з придбання необоротних активів.


Освіта
Навчальний заклад: УниверситетУкраина
Дата закінчення: 2010-06-01
Факультет: Банковское дело
Спеціальність: Бухгалтер,економист

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Украинский: Базова
Рівень володіння комп'ютером: користувач
Комп'ютерні навички: В2; Windows, MS Office, ОДБ «Мебіус-банк», Internet, Ліса(акти на списання), Профикс.

Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
северодонецк экономист бухгалтер славянск александрия мариуполь винница яготин житомир шостка запорожье прилуки аналитик тернополь николаев кредит онлайн на карту без отказа срочно черновцы кредит під 0 никополь белая церковь смела бердянск ивано-франковск изюм миргород каменское мукачево харьков рейтинг кредитов нові мфо бердичев полтава операционист ровно черкассы днепр маловідомі мфо україни юрисконсульт одесса кассир умань кропивницкий павлоград нові мфо україна краматорск энергодар луцк киев гроші в борг терміново мелитополь кредит онлайн на карту кременчуг кривой рог измаил ужгород каменец-подольский юрист сумы львов касир мфо україна кредит без довідки про доходи бахмут кредит без справки о доходах всі мфо борисполь невідомі мфо україни деньги в долг бровары чернигов херсон хмельницкий все мфо
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
кредит спортбанк неизвестные мфо Новые МФО Украины малоизвестные мфо гроші в борг кредит готівкою київ банковские вакансии вакансии в банках база мфо украины спортбанк кредит під 0 відсотків кредит наличными без справки о доходах точки выдачи спортбанк работа в страховании все мфо украины работа в финансах мфо без лицензии позика на картку з автоматичним схваленням маловідомі мфо деньги в долг срочно отзывы спортбанк работа в банке киев карта спортбанк кредит под 0 процентов вакансии в финансах невідомі мфо работа в банке вакансии банков всі мфо україни кредит онлайн на картку без відмови терміново кредит наличными киев кредитный лимит спортбанк Нові МФО України архив вакансий кредит готівкою без довідки про доходи альфа банк киев займ на карту с автоматическим одобрением вакансии банков украины список rss мфо, которые дают всем рейтинг кредитов онлайн альфа банк кредит онлайн на карту без отказа микрозайм без отказа
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты