Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 51868
> >
Город : Черкаси
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Операційний супровід
Резюме № 51868
Опубліковано: 28.03.2024 р.
Рубрика: Операційний супровід

Головний економіст

Стартова зарплата: за домовленістю
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Черкаси
Освіта: вища
Дата народження: 31.01.1977 г. (47 років )
Стать: Жіноча
Сімейний стан: Не перебуваю в шлюбі, дітей немає
Досвід роботи
C 06.2019 по теперішній час (4 роки 9 міс.)
В компанії: Комерційний банк, Київ
Посада: Головний економіст відділу аутсорсингу готівкових коштів Управління грошового ринку Департаменту банкнотного бізнесу
Функціональні обов'язки:
Операції купівлі, продажу готівкових коштів на міжбанківському ринку України та передавання готівки з/до інших банків, облік операцій щодо видачі готівки в касі відділення за договорами на послуги з інкасації, аутсорсингу коштів (підкріплення кас підрозділів клієнтів Банку, взаємодія з відділом (управління) грошового обігу в регіоні Департаменту грошового обігу НБУ щодо вивозу/підкріпленя готівки(ою) та інших цінностей, робота з АТМ, підкріплення та інкасація відділень (регіонів) націонал. та іноземною валютою, і т. п.


C 09.2014 по 05.2019 (4 роки 8 міс.)
В компанії: Київський філіал АТ "Місто Банк", Київ
Посада: Провідний економіст Управління обслуговування клієнтів
Функціональні обов'язки:
Купівля, продаж національної валюти між банками; Обслуговування юридичних осіб (без відкриття рахунків); Проведення Клієнтбанк; Проведення операцій банку та відділень,виконання операції по зарахуванню інкасованої виручки на рахунки клієнтів до каси банку; Здійснення розрахунку, нарахування та списання з рахунків клієнтів комісії за РКО; Внесення в програму умов нарахування відсотків на залишки по поточним рахункам юр.осіб; Складання бухгалтерських документів дня філії, тощо.


C 01.2014 по 04.2014 (3 міс.)
В компанії: Піреус Банк, відділення, Київ
Посада: Спеціаліст з обслуговування клієнтів
Функціональні обов'язки:
Відкриття/закриття і обслуговування поточних та депозитних рахунків суб'єктів господарювання та фізичних осіб;Здійснення первинного контролю документів на проведення ЗЕД;Надання інформації про продукти та послуги банку в сфері пасивних продуктів та їх продаж існуючим та потенційним клієнтам;Здійснення переказу та виплати коштів без відкриття поточного рахунку,в т.ч.з використанням спеціалізованих систем банківських переказів;Виконання інших операцій/дій відповідно до діючих внутрішніх нормативних документів Банку і розпоряджень керуючого відділення.


C 11.2008 по 11.2013 (5 років )
В компанії: Кредитпромбанк, центральний офіс, Київ
Посада: Головний економіст управління системних операцій департаменту супроводження банківських операцій (бек офіс)
Функціональні обов'язки:
Супроводження казначейських операцій: супровження операцій купівлі/продажу готівкової національної та іноземної валюти, зливків банківських металів,інвестиційних та ювілейних монет за безготівкову валюту на міжбанківському валютного ринку України згідно укладенних договорів; супровід операцій купівлі готівкової іноземної валюти та зливків банківських металів за безгот. валюту на міжнар.ринках зг.укл.договорів;взаєморозрахунки за переказами, оплата судових витрат; Супроводження касових операцій в головн.офісі: Супровід операцій по підкр. операційних кас нац. та іноземною валютою, банк. металами,інвестиц.монетами та ювілейними монетами в мережі Банку. супроводження операцій по вивезенню/оприбуткуванню матеріальних цінностей до/з НБУ; Супроводження операцій по роботі з банкоматами по проводкам(видача, підкріплення, розвантаження, завантаження, оприбуткування коштів з банкомату, відображення лишків, недостач), видача, поповнення ПК через POSтермінал;зарахування проінкасованої виручки юр.осіб, нарахування комісій за інкасацію юр.особам, підкріплення розмінною монетою;Супровід операцій банківського продукту "Іпотечне кредитування за програмою ДІУ":погашення суми та % планового платежу по кредиту, нарахування %,пені, контроль рах. 3739 та рознесення коштів на рах.2909 клієнтів; формування та зведення документів дня. Досвід управління колективом (до 12 осіб)


C 04.2007 по 11.2008 (1 рік 7 міс.)
В компанії: Кредитпромбанк, центральний офіс, Київ
Посада: Провідний економіст відділу з обслуговування клієнтів
Функціональні обов'язки:
Надання консультацій по всіх банківських продуктах; відкриття та ведення поточних, депозитних, карткових, кредитних рахунків фіз.осіб;зарахування інкасації юр.осіб та підкріплення розмінною монетою, нарахування комісій;депозитарій; робота по супроводженню операцій з банкоматами;покупка/продаж нац.валюти на міжбанку;продаж та купівля дорогоцінних металів,юв.монет;супроводження операцій інкасації відділень (підкріплення цінностями та вивіз; купівля розмінної монети, юв.монет в НБУ, вивіз нац.валюти в НБУ, вивіз валюти на дослідження в НБУ, підкріплення чековими книжками з НБУ,тощо


C 11.2006 по 04.2007 (5 міс.)
В компанії: Український професійний банк, відділення, Київ
Посада: Економіст відділення
Функціональні обов'язки:
Надання консультацій по продуктах банку;відкриття та ведення поточних рах. фіз.,юр.осіб; відкриття депозитних,карткових, кредитних рахунків; відкриття "корпоративних платіжних карток" та послуги до "зарплатного проекту";депозитарій; грошові перекази; проведення переговорів та укладення договорів на обслуговування юр.осіб.


C 07.2006 по 11.2006 (4 міс.)
В компанії: Укрсоцбанк, відділення, Київ
Посада: Економіст 1-категорії
Функціональні обов'язки:
Відкриття відділення з "нуля";пошук та залучення клієнтів фізичних осіб на обслуговування в банк;проведення ділових переговорів з клієнтами;професійна презентація комплексу послуг банку; організація продажу банківських продуктів для фізичних осіб;відкриття та ведення депозитних, поточних,кредитних рахунків фізичних та юридичних осіб; робота з пластиковими картками Visa,MasterCard, Maestro;проведення переговорів з юр.особами на обслуговування до банку до програми "Зарплатного проекту".


C 07.2004 по 06.2006 (1 рік 11 міс.)
В компанії: Інтерконтинентбанк, відділення, Черкаси
Посада: Касир відділення/ за сумісництвом спеціаліст з кредитування
Функціональні обов'язки:
Розрахунковокасове обслуговування клієнтів; обмін валют; грошові перекази по Україні та за її межами; прийом всіх видів платежів від населення; прийом та видача вкладів; обслуговування фіз. та юр.осіб;кредитування по програмі "Товари в розстрочку" це прийом заявок на кредит,обробка даних, пред"явлення на кредитний комітет, робота з договорами, видача, супровід,закриття кредитів, нарахування відсотків, пені по кредиту; страхування майна, що кредитується; проведення переговорів з боржниками.


Освіта
Навчальний заклад: Черкасская филия Украинской Академии банковского дела НБУ
Дата закінчення: 2003-06-01
Факультет: Банковское дело
Спеціальність: Специалист с банковского дела

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Базова
Украинский: Вільно володію
Рівень володіння комп'ютером: досвідчений користувач
Комп'ютерні навички: Вільний користувач ПК: знання програм: Word, Excel, Outlook Express, Internet, Lotus та ін. Впевнений користувач: Scrooge-II, Scrooge III, AБС BARS, ARM Profix ,FAR manager.

Додаткова інформація
Відомості: Мета : Отримати перспективну роботу фахівця з можливістю подальшого кар’єрного зростання, щоб реалізувати свої амбіції і знання, застосувати досвід банківського співробітника в новій роботі. Активна життєва позиція – робота на результат.
Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
кредит без довідки про доходи тернополь энергодар каменское павлоград изюм киев мфо україна деньги в долг краматорск кредит онлайн на карту без отказа срочно борисполь юрисконсульт нові мфо кредит під 0 гроші в борг терміново шостка мелитополь бухгалтер все мфо юрист луцк львов херсон ивано-франковск житомир операционист всі мфо бахмут кредит без справки о доходах никополь нові мфо україна черновцы яготин смела мукачево северодонецк александрия черкассы каменец-подольский николаев белая церковь невідомі мфо україни миргород бердянск славянск одесса рейтинг кредитов бердичев прилуки ровно сумы чернигов запорожье маловідомі мфо україни хмельницкий ужгород харьков кропивницкий умань днепр аналитик кременчуг кредит онлайн на карту мариуполь кривой рог измаил бровары кассир винница экономист полтава касир
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
всі мфо україни кредитный лимит спортбанк работа в банке список rss маловідомі мфо вакансии в банках вакансии банков рейтинг кредитов онлайн работа в банке киев невідомі мфо спортбанк кредит наличными без справки о доходах альфа банк киев кредит готівкою без довідки про доходи микрозайм без отказа карта спортбанк позика на картку з автоматичним схваленням база мфо украины архив вакансий Нові МФО України кредит под 0 процентов точки выдачи спортбанк займ на карту с автоматическим одобрением вакансии банков украины кредит готівкою київ кредит онлайн на карту без отказа кредит наличными киев все мфо украины кредит під 0 відсотків отзывы спортбанк малоизвестные мфо деньги в долг срочно гроші в борг мфо без лицензии работа в финансах мфо, которые дают всем альфа банк Новые МФО Украины кредит онлайн на картку без відмови терміново неизвестные мфо кредит спортбанк банковские вакансии работа в страховании вакансии в финансах
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты