Рубрикатор
Вакансії    Резюме

 Інвестиційні компанії
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 10059
>
Город : Київ
Категория: Резюме Инвестиции
Резюме № 10059
Опубліковано: 20.12.2011 р.
Рубрика: Інвестиційні компанії

Руководитель подразделения / администратор ТЦБ / ХЦБ

Стартова зарплата: за домовленістю
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Київ
Район проживання: Дарницкий
Освіта: вища
Дата народження: 25.03.1984 г. (40 років )
Стать: Чоловіча
Сімейний стан: Не перебуваю в шлюбі, дітей немає
Досвід роботи
C 07.2010 по 11.2010 (4 міс.)
В компанії: ПрАТ "АДАМАНТ ІНВЕСТМЕНТС", Київ
Посада: Директор
Функціональні обов'язки:
Контроль за дотриманням ліцензійних умов, контроль за здійсненням фінсового моніторингу, подання звітності ТЦП та Зберігача (нерегулярні та адміністративні) до ДКЦПФР, встановлення ПО Депозитаріїв, робота з програмами "АФР ТЦП", "Депозитарій",1С, ОВДП-онлайн, заємодія з іншими торгівцями цінними паперами, компніями з управління активами, зберігачами, реєстраторами. Укладання договорів купівлі-продажу ЦП, контроль за їх виконанням, перереєстрація прав власності на ЦП (зберігач/реєстратор), перереєстрація АО. Супровід пакетів документів клієнтів в ДКЦПФР з приводу перереєстрації АО. Реорганізація АО. Обробка первинної документації зберігача, відкриття рахунків в ЦП депонентам, взаємодія з Депозитаріями, взаємодія з СРО. Підготовка супроводжуючої документації по зберігачу. Створення ТЦП, Зберігача, КУА. Отримання ліцензій для професійних учасників фондового ринку. Ідентифікація контрагентів згідно чинного законодавства по ФМ, супровід перевірок в ДКЦПФР.


C 08.2009 по 07.2010 (11 міс.)
В компанії: ЗАТ "МЕГАПОЛІС КАПІТАЛ", Київ
Посада: Директор
Функціональні обов'язки:
Контроль за дотриманням ліцензійних умов, контроль за здійсненням фінсового моніторингу, подання звітності ТЦП та Зберігача (нерегулярні та адміністративні) до ДКЦПФР, встановлення ПО Депозитаріїв, робота з програмами "АФР ТЦП", "Депозитарій", заємодія з іншими торгівцями цінними паперами, компніями з управління активами, зберігачами, реєстраторами. Укладання договорів купівлі-продажу ЦП, контроль за їх виконанням, перереєстрація прав власності на ЦП, перереєстрація АО. Супровід пакетів документів клієнтів в ДКЦПФР з приводу перереєстрації АО. Обробка первинної документації зберігача, відкриття рахунків в ЦП депонентам, взаємодія з Депозитаріями, взаємодія з СРО. Підготовка супроводжуючої документації по зберігачу. Створення ТЦП, Зберігача, КУА. Отримання ліцензій для професійних учасників фондового ринку.


C 05.2009 по 07.2009 (2 міс.)
В компанії: ТОВ "КУА "ВІСАК", Київ
Посада: Директор
Функціональні обов'язки:
Контроль за виконанням договорів, взаємодія з реєстроутримувачами, зберігачами, торгівцями цінними паперами, депозитаріями, підготовка документів для здійснення емісії акцій, облігацій, створення та ліквідація акціонерних товариств, подання звітності до ДКЦПФР, контроль за дотриманням ліцензійних умов, реєстрація проспекту емісій та регламенту в ДКЦПФР.


C 01.2009 по 04.2009 (3 міс.)
В компанії: ТОВ "КУА "ВІСАК", Київ
Посада: Спеціаліст бек-офису
Функціональні обов'язки:
Підготовка та укладення договорів купівлі-продажу цінних паперів, договорів доручення, договорів комісії, контроль за виконанням договорів, взаємодія з реєстроутримувачами, зберігачами, торгівцями цінними паперами, депозитаріями, підготовка документів для здійснення емісії акцій, облігацій, створення та ліквідація акціонерних товариств, подання звітності до ДКЦПФР.


C 08.2007 по 12.2008 (1 рік 4 міс.)
В компанії: ЗАТ "Мегаполіс Капітал", Київ
Посада: Головний спеціаліст відділу корпоративних фінансів
Функціональні обов'язки:
Підготовка та укладення договорів купівлі-продажу цінних паперів, договорів доручення, договорів комісії, контроль за виконанням договорів, проведення купівлі акцій у фізичних осіб, взаємодія з реєстроутримувачами, зберігачами, торгівцями цінними паперами, депозитаріями, організація та проведення загальних зборів акціонерів, участь у загальних зборах акціонерів, підготовка документів для здійснення емісії акцій, облігацій, створення та ліквідація акціонерних товариств, подання звітності до ДКЦПФР.


C 02.2007 по 08.2007 (6 міс.)
В компанії: ЗАТ "Рось-Реєстр", Біла Церква
Посада: Спеціаліст відділу по роботі з емітентами
Функціональні обов'язки:
Ведення систем реєстрів акціонерних товариств в програмах "Гелла", «Акціонерне товариство», підготовка, організація та проведення загальних зборів акціонерів, консультація емітентів, акціонерів, підготовка установчих документів та внутрішніх положень, представлення інтересів ємітента в ДКЦПФР, звітність до ДКЦПФР.


Освіта
Навчальний заклад: Нациольнальный технический университет Украины "Киевский политехнический интститут"
Дата закінчення: 2006-07-01
Факультет: Маркетинга и менеджмента
Спеціальність: Маркетинг

Навчальний заклад: Украинский интститут развития фондового рынка
Дата закінчення: 2010-02-01
Факультет: Финансовый рынок
Спеціальність: Финансы

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Базова
Рівень володіння комп'ютером: досвідчений користувач
Комп'ютерні навички: Windows 95; 98; 2000; me, xp; Vista;7; microsoft office professional - word, excel, access; internet explorer; the bat; outlook express, Гелла-Реестр, «Акціонерне товариство», Дипозитарій, NonRegular, Regular, ОВДП-онлайн, 1С:, UXOneClick MFS, АФР-ТЦП; BIT eTrade Mail; TCPFoss; АФР-МультиЗвіт; НДУ-Звіт.

Додаткова інформація
Відомості: Сертифікат на право здійснення професійної діяльності з цінними паперами в Україні – торгівля цінними паперами. Сертифікат на право здійснення професійної діяльності з цінними паперами в Україні – депозитарна діяльність. Сертифікат на право здійснювати професійну діяльність з цінними паперами в Україні – управління активами. Кваліфікаційне посвідчення з питань фінансового моніторингу
Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
кривой рог изюм касир бердичев черкассы мариуполь ужгород деньги в долг юрисконсульт энергодар все мфо бахмут хмельницкий кременчуг измаил одесса операционист бердянск смела бровары аналитик винница полтава кредит під 0 житомир маловідомі мфо україни кассир киев юрист бухгалтер прилуки ровно славянск кропивницкий кредит онлайн на карту без отказа срочно кредит без справки о доходах кредит без довідки про доходи каменец-подольский чернигов луцк экономист рейтинг кредитов шостка гроші в борг терміново днепр невідомі мфо україни каменское черновцы павлоград миргород никополь ивано-франковск сумы мфо україна белая церковь нові мфо україна николаев запорожье львов яготин нові мфо северодонецк мелитополь умань тернополь харьков кредит онлайн на карту всі мфо херсон александрия мукачево борисполь краматорск
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
работа в банке гроші в борг вакансии банков деньги в долг срочно займ на карту с автоматическим одобрением альфа банк киев работа в банке киев кредит онлайн на картку без відмови терміново кредит під 0 відсотків мфо без лицензии работа в страховании кредит готівкою без довідки про доходи отзывы спортбанк позика на картку з автоматичним схваленням мфо, которые дают всем список rss кредит онлайн на карту без отказа неизвестные мфо архив вакансий вакансии банков украины микрозайм без отказа всі мфо україни кредит готівкою київ карта спортбанк кредитный лимит спортбанк кредит спортбанк все мфо украины база мфо украины банковские вакансии вакансии в банках маловідомі мфо спортбанк кредит наличными без справки о доходах кредит наличными киев работа в финансах Новые МФО Украины кредит под 0 процентов точки выдачи спортбанк рейтинг кредитов онлайн малоизвестные мфо альфа банк невідомі мфо вакансии в финансах Нові МФО України
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты