Рубрикатор
Вакансії    Резюме

 Банки
Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Банківські новини

«Найкращий роботодавець 2023» UKRSIBBANK увійшов у ТОП-5 рейтингу від UGEN

Згідно опитуванню студентів, яке провела компанія UGEN в серпні-вересні 2023 року, з питання визначення кращого роботодавця, і в результаті UKRSIBBANK BNP Paribas Group зайняв почесне місце в ТОП-5 рейтингу серед компаній в банківській галузі.

Організатори опитування повідомили: "Наша команда агенції провела дослідження у вересні серед молоді України і зібрала 1546 відгуків. Зазначимо, що 50,30% респондентів мають спеціальність у галузі суспільних наук, 52,02% працюють в українських компаніях, а досвід роботи в них або відсутній, або становить до 3 років".

Протягом багатьох років UKRSIBBANK реалізує різноманітні програми для студентів, такі як стажування та онлайн практика, з метою стимулювання талановитої молоді та залучення їх до українського банківського сектору. Більшість учасників цих проектів обирає залишитися працювати в банку або вступає в програму розвитку талантів, розпочинаючи кар'єру в UKRSIBBANK або інших країнах групи BNP Paribas.

Крім того, банк організовує кейс-чемпіонат IT Security Champ, учасники якого, виявившися найкращими, отримують запрошення на співбесіду з подальшою можливістю працевлаштуватися в банку. Це важлива можливість для студентів 4-6 курсів та випускників зі спеціальностями кібербезпека, інженерія програмного забезпечення, прикладна математика та суміжні галузі отримати цінні знання про роботу великої міжнародної організації, взяти участь в співбесідах з представниками банку та дізнатися про набір необхідних вмінь та інструментів для фахівця із ІТ безпеки.

У рамках заходу Audit Champ для молодих та талановитих аудиторій UKRSIBBANK пропонує можливість отримати пропозицію про працевлаштування для найкращих учасників. Крім того, експерти банку постійно взаємодіють з молоддю AIESEC, і однією з таких ініціатив є форум Youth Speak, де представники банку розповідають про емоційний інтелект, фінансову грамотність та навички управління особистими фінансами.

"Бути стабільним партнером означає адаптуватися до реалій та змін сучасного світу. Талановита молодь відіграє ключову роль у цьому процесі, адже у ній криється величезний потенціал, який стає двигуном змін. Молодь надихає нас створювати освітні проекти та програми, відповідаючи на їх бажання розвиватися і навчатися новому. Креативне мислення, творчий підхід до роботи та прагнення поліпшити банківську сферу допомагають нам розробляти найкращі продукти та впроваджувати ефективні управлінські рішення." - зазначила Юлія ЗЕМБАЛЬ, начальниця управління підбору персоналу UKRSIBBANK BNP Paribas Group




Читать также:

  • Робота в компаніях

       Швидкий перехід
    харьков умань ужгород херсон мфо україна энергодар хмельницкий николаев краматорск житомир белая церковь черкассы миргород нові мфо северодонецк гроші в борг терміново бровары кредит під 0 киев запорожье прилуки яготин ивано-франковск тернополь маловідомі мфо україни черновцы винница львов бердянск рейтинг кредитов все мфо борисполь кредит онлайн на карту кривой рог никополь мукачево изюм мелитополь всі мфо александрия одесса славянск днепр измаил ровно кредит без справки о доходах бухгалтер сумы мариуполь чернигов касир кредит без довідки про доходи шостка кассир бахмут павлоград юрист аналитик юрисконсульт невідомі мфо україни операционист деньги в долг кропивницкий нові мфо україна кредит онлайн на карту без отказа срочно луцк каменское кременчуг бердичев смела каменец-подольский полтава экономист
    + Додати

     
     
     
     
     
     
    Посилання
    мфо без лицензии кредит спортбанк кредит наличными без справки о доходах кредитный лимит спортбанк микрозайм без отказа кредит онлайн на картку без відмови терміново вакансии в банках кредит под 0 процентов работа в банке альфа банк киев вакансии банков украины мфо, которые дают всем позика на картку з автоматичним схваленням все мфо украины работа в банке киев архив вакансий Нові МФО України вакансии банков займ на карту с автоматическим одобрением работа в страховании точки выдачи спортбанк малоизвестные мфо Новые МФО Украины деньги в долг срочно невідомі мфо всі мфо україни карта спортбанк гроші в борг кредит під 0 відсотків кредит наличными киев неизвестные мфо маловідомі мфо альфа банк кредит готівкою київ база мфо украины рейтинг кредитов онлайн отзывы спортбанк кредит готівкою без довідки про доходи спортбанк работа в финансах банковские вакансии кредит онлайн на карту без отказа список rss вакансии в финансах
     
     



    На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
    Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
    Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты