Рубрикатор
Вакансії    Резюме

 Банки
Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Банківські новини

The Banker вкотре відзначив Райффайзен Банк найкращим банком України

The Banker - провідне міжнародне галузеве видання уп’яте визнало Райффайзен Банк як найкращий банк України.

Рішення про відзнаки найкращим приймало авторитетне журі міжнародних експертів. 30 листопада у Лондоні відбулося урочисте нагородження переможців рейтингу Bank of the Year Awards 2023.

Цьогорічним найкращим банком року в Центральній та Східній Європі визнано Райффайзен Банк Інтернаціональ. Також отримавши нагороду за кращі досягнення на ринку, був відзначений дочірній банк РБІ в Боснії та Герцеговині. The Banker, що видається з 1926 року, наразі відзначається своєю провідною ролью у висвітленні подій у банківській сфері. Його престижний рейтинг Bank of the Year Awards вважається вагомим визнанням досягнень у банківському секторі.

Редакція підкреслює, що незалежно від економічних умов, банки мають вирішальне значення для розвитку нових ринків і підприємств, подолання викликів галузі та реалізації ініціатив для забезпечення фінансових послуг широкому колу клієнтів по всьому світу.

Учасників Bank of the Year Awards оцінювали за їхню здатність забезпечувати високі фінансові показники і перетворювати виклики на можливості в динамічному бізнес-середовищі.




Читать также:

  • Робота в компаніях

       Швидкий перехід
    бахмут хмельницкий невідомі мфо україни бердянск днепр все мфо кредит онлайн на карту каменское львов мелитополь полтава миргород прилуки кредит онлайн на карту без отказа срочно кривой рог харьков черновцы кременчуг мукачево мфо україна юрист кропивницкий ужгород бровары тернополь сумы бухгалтер херсон юрисконсульт белая церковь кассир операционист ровно житомир одесса кредит під 0 мариуполь ивано-франковск нові мфо україна черкассы энергодар экономист всі мфо нові мфо александрия никополь рейтинг кредитов винница смела умань измаил киев чернигов борисполь касир краматорск изюм деньги в долг гроші в борг терміново шостка николаев павлоград бердичев кредит без справки о доходах луцк яготин каменец-подольский славянск аналитик запорожье кредит без довідки про доходи маловідомі мфо україни северодонецк
    + Додати

     
     
     
     
     
     
    Посилання
    позика на картку з автоматичним схваленням все мфо украины кредит готівкою київ кредит наличными киев всі мфо україни банковские вакансии деньги в долг срочно вакансии в финансах гроші в борг неизвестные мфо кредит готівкою без довідки про доходи кредит під 0 відсотків архив вакансий малоизвестные мфо невідомі мфо мфо, которые дают всем отзывы спортбанк займ на карту с автоматическим одобрением точки выдачи спортбанк рейтинг кредитов онлайн маловідомі мфо микрозайм без отказа работа в страховании кредит онлайн на картку без відмови терміново карта спортбанк спортбанк кредит под 0 процентов кредитный лимит спортбанк кредит онлайн на карту без отказа Нові МФО України работа в банке киев база мфо украины вакансии банков украины вакансии в банках мфо без лицензии кредит спортбанк альфа банк киев кредит наличными без справки о доходах вакансии банков работа в банке альфа банк работа в финансах Новые МФО Украины список rss
     
     



    На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
    Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
    Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты