Рубрикатор
Вакансії    Резюме

 Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 24610
>
Город : Львів
Категория:
Резюме № 24610
Опубліковано: 25.11.2015 р.
Рубрика: Різне

Фінансовий директор / керівник фінансового відділу

Стартова зарплата: за домовленістю
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Львів
Освіта: вища
Дата народження: 02.05.1984 г. (39 років )
Стать: Чоловіча
Сімейний стан: Не перебуваю в шлюбі, дітей немає
Досвід роботи
C 06.2015 по 09.2015 (3 міс.)
В компанії: ПУАТ Фідобанк, Львів
Посада: Керівник напрямку розвитку бізнесу
Функціональні обов'язки:
Продаж банківських продуктів клієнтам сегменту корпоративного бізнесу. Виконання планових показників. Проведення зустрічей та переговорів з діючими та потенційними клієнтами банку.


C 06.2013 по 05.2015 (1 рік 11 міс.)
В компанії: ПАТ Альфа Банк, Львів
Посада: Провідний спеціаліст з розвитку корпоративного бізнесу
Функціональні обов'язки:
проведення зустрічей та переговорів з потенційними клієнтами ; продаж банківських продуктів виконання планових показників проведення аналізу бізнесу клієнта (аналіз офіційних та неофіційних доходів); фінансовоекономічний аналіз: балансів, ТЕО, економічних прогнозів та розрахунків, управлінської звітності т. ін. аналіз бізнесу клієнта аналіз управлінської звітності аналіз податкової звітності написання заявок на видачу нових кредитів; написання заявок по заміні боржника, по діючих кредитах; аналіз ринкового середовища клієнтів.


C 07.2012 по 05.2013 (10 міс.)
В компанії: АТ ОТП Банк, Львів
Посада: Старший спеціаліст управління корпоративного бізнесу
Функціональні обов'язки:
В повноваження входить робота з корпоративними клієнтами регіональної дирекції (м. Львів, м. Тернопіль, м. Луцьк, м. Рівне; м. Хмельницьк, м. ІваноФранківсь); проведення зустрічей та переговорів з потенційними клієнтами ; проведення аналізу бізнесу клієнта (аналіз офіційних та неофіційних доходів); фінансовоекономічний аналіз: балансів, ТЕО, економічних прогнозів та розрахунків, управлінської звітності т. ін. аналіз бізнесу клієнта аналіз управлінської звітності аналіз податкової звітності написання заявок на видачу нових кредитів; написання заявок по заміні боржника, по діючих кредитах; аналіз ринкового середовища клієнтів.


C 05.2011 по 07.2012 (1 рік 2 міс.)
В компанії: ОТП Банк, Львів
Посада: Кредитний аналітик МСБ
Функціональні обов'язки:
В повноваження входила робота з клієнтами МСБ Західної дирекції (м. Львів, м. Тернопіль, м. Луцьк, м. Рівне); проведення зустрічей та переговорів з потенційними клієнтами МСБ; проведення аналізу бізнесу клієнта (аналіз офіційних та неофіційних доходів); фінансовоекономічний аналіз: балансів, ТЕО, економічних прогнозів та розрахунків, управлінської звітності; аналіз ринкового середовища клієнтів; написання кредитних заявок проведення щоквартального визначення класу позичальників згідно вимог НБУ; розрахунок рейтингу клієнта.


C 12.2007 по 05.2011 (3 роки 5 міс.)
В компанії: АТ "Укрсиббанк", Львів
Посада: Заступник начальника Відділу аналізу ризиків корпоративного бізнесу
Функціональні обов'язки:
Аналіз кредитних заявок корпоративних клієнтів; фінансово-економічний аналіз: балансів, ТЕО, економічних прогнозів та розрахунків, управлінської звітності; аналіз ринкового середовища клієнтів; проведення щоквартального визначення класу позичальників згідно вимог НБУ; розрахунок рейтингу клієнта та показника GRR; розрахунок спецрезервів; розрахунок резерву НБУ; підготовка висновків на кредитні комітети.


C 09.2007 по 12.2007 (3 міс.)
В компанії: ЛФ ТОВ "Укрпромбанк", Львів
Посада: Головний економіст Відділу аналізу кредитних ризиків
Функціональні обов'язки:
член кредитного комітету філії. аналіз кредитних ризиків при розгляді кредитних заявок філії юридичних та фізичних осіб, фізичних осіб-підприємців, відповідно до діючих методик. підготовка висновків, щодо рівня кредитного ризику та рекомендацій, щодо його зниження за активними операціями Банку на засідання кредитних комісій філії. аналіз фінансового стану позичальника, аналіз кредитоспроможності позичальника; аналіз внутрішнього та зовнішнього середовища, в якому працює позичальник; аналіз перспективності функціонування галузі, до якої відноситься діяльність позичальника. аналіз проекту (аналіз відповідності проекту основній діяльності позичальника, відповідності кредитної операції існуючому продукту Банку, обґрунтованості та реальності основних показників проекту, його окупності). аналіз грошових надходжень позичальника, запланованих витрат та витрат з повернення кредитної заборгованості (погашення основного тіла кредиту та банківських відсотків), побудова грошових потоків. визначення загального рівня кредитного ризику кредитної заявки. підготовка коментарів ризикоутворюючих факторів. розробка рекомендацій, щодо зниження рівня кредитного ризику. аналіз відповідності умов кредитування фізичних осіб та юридичних осіб діючим банківським продуктам. Здійснення оцінки фінансового стану юридичних і фізичних осіб відповідно до діючих методик. розрахунок страхових резервів для відшкодування можливих втрат за кредитними операціями філії. Надання прогнозного розрахунку до відповідних підрозділів Банку.


C 07.2007 по 09.2007 (2 міс.)
В компанії: АТ "Укрсиббанк", Львів
Посада: Начальник відділення
Функціональні обов'язки:
організація роботи відділення, залучення клієнтів ІБ та СМБ, забезпечення виконаня планових показників по продажу банківських продуктів, продаж депозитних продуктів


C 04.2006 по 07.2007 (1 рік 3 міс.)
В компанії: Головний банк ВАТ "Кредобанк", Львів
Посада: Головний спеціаліст Департаменту корпоративного бізнесу
Функціональні обов'язки:
організація активно-пасивної діяльності філій банку, стосовно корпоративних клієнтів, відповідно до напрямків кредитної політики банку та завдань фінансового плану банку; розгляд кредитних проектів корпоративних клієнтів філій, з точки зору оцінки бізнесу позичальника, визначення ефективності запропонованого проекту та економічної доцільності кредитування для банку, відповідності кредитній політиці банку, проведення фінансового аналізу, визначення основних параметрів кредитної операції та підготовки проектів рішень на розгляд кредитного комітету, правління та спостережної ради банку; аналіз та оцінка бізнесу та фінансової звітності позичальників; розгляд кредитних пропозицій філій банку стосовно ініціювання змін в умови кредитування та оцінка економічної доцільності таких змін для банку; погодження параметрів кредитування з відповідними структурними підрозділами головного банку в частині розгляду кредитних проектів, що виносяться на розгляд кредитного комітету, правління та спостережної ради банку; надання рекомендацій та практичної допомоги філіям банку в частині розгляду кредитних проектів; здійснення захисту кредитних проектів на засіданнях кредитних комітетів Головного банку ВАТ «КРЕДОБАНК».


C 04.2005 по 03.2006 (11 міс.)
В компанії: Головний банк ВАТ "Кредобанк", Львів
Посада: Провідний спеціаліст Департаменту реструктуризації та стягнення проблемної кредитної заборгованості
Функціональні обов'язки:
Аналіз та ведення проблемних кредитів банку; розробка та проведення реструктуризаційних заходів по погашенню проблемної кредитної заборгованості боржників банку. Пошук та визначення шляхів стягнення кредитної заборгованості; проведення підготовки та оформлення документів на розгляд кредитного комітету банку про списання безнадійної до повернення кредитної заборгованості позичальників та рекласифікації у вищу категорію ризику кредитів, по яких покращилась якість обслуговування боргу, в зв’язку з проведенням реструктуризаційних заходів. Надання практичної допомоги філіям банку з питань роботи з проблемними кредитами. Допомога у проведенні встановлених процедур досудового, судового врегулювання заходів, щодо вилучення і реалізації заставного майна та інших шляхів погашення проблемної кредитної заборгованості.


C 06.2004 по 04.2005 (10 міс.)
В компанії: ПЛФ ВАТ "Кредобанк", Львів
Посада: Спеціаліст Управління корпоративного бізнесу
Функціональні обов'язки:
аналіз бізнес-планів, ТЕО та планово-економічних показників, що подаються клієнтом для отримання кредитних коштів (послуг). Проведення оцінки фінансового стану позичальника (клієнта), оцінка його кредитоспроможності. Проведення правильного вибору та оцінки предмету застави, підготовка актів перевірки наявності та оцінки заставного майна, інших документів, що стосуються передачі майна (майнових прав) в заставу. Кваліфікована підготовка (згідно затверджених процедур) кредитних оцінок та інших документів, необхідних для прийняття кредитних рішень. Захист та відстоювання кредитної пропозиції на кредитному комітеті. Правильне оформлення та підготовка кредитних договорів. Формування та ведення кредитних справ позичальників. Здійснення кредитного моніторингу : контроль за цільовим використанням кредитних коштів, систематичний аналіз змін у фінансовому стані позичальника та його господарській діяльності в цілому, аналіз виконання бізнес-плану, перевірка наявності та умов зберігання заставного майна, контроль виконання позичальником умов, щодо повної та своєчасної сплати кредитних платежів та контроль за дотриманням клієнтом додаткових умов кредитних рішень (страхування, реєстрація рухомого майна, проведення оборотів, тощо), проведення систематичної класифікації кредитів та аналізу стану кредитної заборгованості з метою розрахунку страхових резервів. Нарахування відсотків за користування кредитними коштами, комісій за кредитне обслуговування згідно укладених договорів та контроль за своєчасною їх оплатою. Ознайомлення клієнтів з принципами та умовами кредитування в банку, відповідно до нормативних документів. Прийом та опрацювання заявок на кредитне обслуговування. Ведення листування з позичальниками.


Освіта
Навчальний заклад: ВНЗ ЛНУ ім. .Франка
Дата закінчення: 2007-03-01
Факультет: Економічний
Спеціальність: Фінанси

Навчальний заклад: ВНЗ Львівський кооперативний коледж економіки і права
Дата закінчення: 2003-01-01
Факультет: Економічний
Спеціальність: Фінанси

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Базова
Польский: Розмовна
Рівень володіння комп'ютером: експерт

Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
винница кропивницкий миргород львов бердянск смела невідомі мфо україни каменское маловідомі мфо україни днепр юрист шостка кредит без справки о доходах аналитик гроші в борг терміново харьков прилуки хмельницкий ровно деньги в долг северодонецк никополь бровары белая церковь мукачево экономист кассир чернигов рейтинг кредитов кривой рог киев ужгород краматорск кредит онлайн на карту без отказа срочно борисполь энергодар операционист черновцы всі мфо ивано-франковск кредит онлайн на карту николаев все мфо сумы славянск бердичев мелитополь александрия бахмут полтава житомир касир павлоград нові мфо україна юрисконсульт умань каменец-подольский бухгалтер одесса яготин черкассы кредит під 0 мфо україна нові мфо тернополь изюм измаил запорожье луцк кредит без довідки про доходи кременчуг мариуполь херсон
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
спортбанк кредит спортбанк Новые МФО Украины невідомі мфо кредит наличными киев кредит онлайн на картку без відмови терміново вакансии в банках кредит готівкою київ рейтинг кредитов онлайн кредит под 0 процентов база мфо украины позика на картку з автоматичним схваленням гроші в борг вакансии банков работа в страховании точки выдачи спортбанк мфо, которые дают всем микрозайм без отказа вакансии в финансах работа в финансах вакансии банков украины отзывы спортбанк неизвестные мфо кредит готівкою без довідки про доходи займ на карту с автоматическим одобрением карта спортбанк список rss мфо без лицензии кредит онлайн на карту без отказа работа в банке кредитный лимит спортбанк маловідомі мфо архив вакансий альфа банк киев все мфо украины кредит під 0 відсотків всі мфо україни банковские вакансии кредит наличными без справки о доходах малоизвестные мфо деньги в долг срочно Нові МФО України альфа банк работа в банке киев
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты