Рубрикатор
Вакансії    Резюме

 Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 43074
>
Город : Рівне
Категория:
Резюме № 43074
Опубліковано: 27.01.2013 р.
Рубрика: Різне

Фінансовий менеджер / економіст

Стартова зарплата: 3000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Рівне
Освіта: вища
Дата народження: 04.08.1989 г. (34 роки )
Стать: Чоловіча
Сімейний стан: Не перебуваю в шлюбі, дітей немає
Досвід роботи
C 01.2013 по 02.2013 (1 міс.)
В компанії: ПАТ "Банк Кредит Дніпро", Львів
Посада: Економіст
Функціональні обов'язки:
Асистент економіста на позиції обслуговування фізичних осіб:вивчення основних нормативноправових актів щодо регулювання банківської та фінансової сфери;ознайомлення та робота з основними кредитними та депозитними програмами;вивчення видів та специфіки видачі і обслуговування пластикових карт банку.


C 02.2012 по 03.2012 (1 міс.)
В компанії: Фінансове управління виконкому острозької міської Ради, Острог
Посада: Молодший спеціаліст бюджетного відділу
Функціональні обов'язки:
Вивчення основних нормативноправових актів щодо регулювання бюджетної сфери на місцевому рівні. Робота з бюджетними звітами. Аналіз та оцінка фінансової звітності фінуправління. Дослідження специфіки співпраці фінуправління з іншими органами бюджетної сферию Розробка методичних рекомендацій щодо підвищення ефективності використання бюджетних ресурсів та контролю за дотриманням бюджетного законодавства.


C 06.2010 по 08.2010 (2 міс.)
В компанії: Національний університет "Острозька академія", Острог
Посада: Помічник економіста
Функціональні обов'язки:
Допомога з документами та фінансовою звітністю. Опрацювання бюджетної звітності та супутні розрахунки. Робота над звітами в Excel. Аналіз фінансової звітності установи в історичному аспекті. Здійснення рекомендацій щодо вдосконалення роботи фінансовоекономічного сектору та пошук шляхів підвищення фінансових результатів.


C 12.2009 по 03.2010 (3 міс.)
В компанії: Canada World Youth, Mission, Vancouver (Канада)
Посада: Волонтер
Функціональні обов'язки:
Діяльність в молодіжному центрі «Mission Friendship Centre Society» Мішин, Британська Колумбія, Канада:Проведення кіновечорів, освітніх занять для підлітків, дітей та молоді.Проведення дитячих змагань, проектів по здійсненню акцій на благо громади міст Мішин та Нетішин.Організація акцій по допомозі хворим на рак спільно з некомерційною організацією «Canadian Cancer Society». Волонтер у центрі допомоги бездомним та знедоленим «Life Skills Centre» у Ванкувері.Прийом громадян та надання довідкової інформації та задоволення потреб першої необхідності.Проведення дискусійних клубів та освітніх проектів на різну тематику.


Освіта
Навчальний заклад: Національний Університет Острозька академія
Дата закінчення: 2012-05-01
Факультет: Економічний
Спеціальність: Фінанси і кредит

Курси та тренінги
Назва курсу/тренінгу: Фінансовий аналіз/оцінка вартості компанії
Компанія: CFA Ukraine
Місто: Київ Період: 3 місяці Дата: 01.12.2011

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Вільно володію
Німецька: Базова
Украинский: Вільно володію
Рівень володіння комп'ютером: досвідчений користувач
Комп'ютерні навички: Знання MS Office - Word, Excel, Power Point. Впевнене користування Інтернет. Базове володіння 1С.

Додаткова інформація
Найбільш важливі досягнення в житті та кар'єрі:
Участь в Міжнародній обмінній волонтерській програмі "Канада Світ Молодь".Участь в всеукраїнському конкурсі "CFA Challenge Ukraine"Здобуття диплома про вищу освіту НаУОА.
Заняття у вільний час (улюблений спорт, хобі тощо): Футбол, туризм, мафія, фінансовий менеджмент, ринок фінансових послуг, бренд-менеджмент, подорожі, крос-культурна комунікація.

Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
всі мфо харьков львов николаев прилуки касир изюм деньги в долг полтава бухгалтер нові мфо україна кредит без справки о доходах житомир рейтинг кредитов луцк черкассы кредит онлайн на карту запорожье винница мфо україна одесса никополь бахмут кропивницкий борисполь белая церковь краматорск умань аналитик хмельницкий нові мфо юрисконсульт черновцы кривой рог ивано-франковск мариуполь смела днепр каменец-подольский гроші в борг терміново кредит онлайн на карту без отказа срочно кредит під 0 северодонецк мукачево миргород юрист славянск шостка каменское сумы кредит без довідки про доходи чернигов все мфо маловідомі мфо україни кременчуг александрия яготин бердичев невідомі мфо україни экономист ровно павлоград тернополь мелитополь бровары херсон измаил кассир операционист бердянск киев ужгород энергодар
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
спортбанк кредит під 0 відсотків все мфо украины архив вакансий рейтинг кредитов онлайн альфа банк кредит спортбанк деньги в долг срочно точки выдачи спортбанк кредит онлайн на картку без відмови терміново кредит под 0 процентов кредит готівкою без довідки про доходи мфо без лицензии карта спортбанк работа в банке киев позика на картку з автоматичним схваленням кредит онлайн на карту без отказа Нові МФО України работа в страховании малоизвестные мфо отзывы спортбанк маловідомі мфо работа в банке кредит наличными киев кредит наличными без справки о доходах база мфо украины неизвестные мфо микрозайм без отказа кредит готівкою київ займ на карту с автоматическим одобрением список rss мфо, которые дают всем банковские вакансии работа в финансах вакансии в финансах вакансии банков всі мфо україни вакансии в банках альфа банк киев вакансии банков украины невідомі мфо кредитный лимит спортбанк гроші в борг Новые МФО Украины
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты