Рубрикатор
Вакансії    Резюме

 Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 70144
>
Город : Одеса
Категория:
Резюме № 70144
Опубліковано: 25.04.2019 р.
Рубрика: Різне

Руководитель подразделения

Стартова зарплата: 15000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Одеса
Освіта: вища
Дата народження: 20.08.1996 г. (27 років )
Стать: Жіноча
Сімейний стан: Не перебуваю в шлюбі, дітей немає
Досвід роботи
C 11.2016 по теперішній час (7 років 5 міс.)
В компанії: АТ ОЩАДБАНК, Одеса
Посада: Главный экономист службы организации продаж
Функціональні обов'язки:
Організація та координація діяльність установ, віднесених до зони відповідальності з питань продажів продуктів роздрібного бізнесу та виконання планових показників. Здійснення аналізу та контролю продажів продуктів роздрібного бізнесу в установах, віднесених до зони відповідальності; Організовування та забезпечення проведення робіт, направлених на розширення клієнтської бази та збільшення обсягів операцій в установах, віднесених до зони відповідальності. Забезпечення збору, аналізу, консолідацію та відправку файлів управлінської звітності за продуктами/операціями роздрібного бізнесу. Організовування та проводення роботи, спрямованої на розвиток продажів продуктів роздрібного бізнесу та розширення клієнтської бази в установах зони відповідальності. Доводення до працівників установ зони відповідальності особисті планові завдання з продажу продуктів та контролює їх виконання. Контролювання роботи установ відділень зони відповідальності, спрямовану на перевкладення депозитів, в тому числі: опрацювання клієнтських баз, у яких закінчується строк дії депозитів у поточному місяці, проведення бесід з вкладниками тощо. Організовання роботи установ зони відповідальності щодо забезпечення виконання державних програм. Проведення зустрічей з керівниками підприємств, організацій, навчальних закладів з питань залучення клієнтів на обслуговування в установи, віднесених до зони відповідальності.


Освіта
Навчальний заклад: Одеський національний університет імені І.І. Мечникова
Дата закінчення: 2016-01-01
Факультет: Інститут Інноваційної та післядипломноії освіти
Спеціальність: Фінанси і кредит ( бакалавр диплом з відзнакою)

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Базова
Украинский: Вільно володію
Рівень володіння комп'ютером: досвідчений користувач
Комп'ютерні навички: Закон України про банки та банківську діяльність, Інструкція №196, Постанова №422, Інструкція №693, Порядок №490, Постанова №174, Постанова №435, Порядок №403, Порядок №1048ПК: досвідчений користувач (повний пакет програм MS Office, СRM, HTML, навігація в Internet, довідково-інформаційні програми, робота з спеціалізованими реєстрами різноманітних обліків та програмними забезпеченнями ведення автоматизованого документообігу)Знання оргтехніки: міні-атс, ксерокс, факс, принтер, сканер,OKI.

Додаткова інформація
Відомості: Професійні риси: при виконанні службових обов’язків проявляю ініціативу та наполегливість; прагнення до перемоги, прагнення бути кращім і робити все якнайдосконаліше; маю належний рівень теоретичної підготовки, який вміло застосовую у практичній діяльності; постійно працюю над підвищенням свого професійного рівня, приймаю участь у тренінгах та нарадах; відповідально ставлюсь до виконання службових обов’язків, здатна оперативно приймати рішення та контролювати їх виконання. увага до підлеглих. Особисті риси: відповідальність, стійка стресових ситуацій, компетентна, доброзичлива, пунктуальна, толерантна, працездатна, комунікабельна, здатна оперативно акумулювати необхідну інформацію.
Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
луцк ужгород житомир юрисконсульт тернополь всі мфо ивано-франковск нові мфо україна юрист все мфо бердянск борисполь кассир сумы кредит онлайн на карту херсон кредит без довідки про доходи львов операционист бухгалтер каменец-подольский мелитополь кропивницкий шостка черновцы павлоград ровно никополь бахмут хмельницкий кредит онлайн на карту без отказа срочно белая церковь бровары невідомі мфо україни кредит під 0 винница александрия измаил гроші в борг терміново одесса маловідомі мфо україни экономист краматорск яготин мариуполь кредит без справки о доходах энергодар нові мфо харьков каменское запорожье мукачево николаев миргород касир славянск киев деньги в долг мфо україна кривой рог прилуки днепр бердичев чернигов кременчуг смела изюм аналитик рейтинг кредитов умань северодонецк полтава черкассы
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
вакансии банков позика на картку з автоматичним схваленням кредит наличными без справки о доходах кредит под 0 процентов архив вакансий все мфо украины маловідомі мфо альфа банк база мфо украины карта спортбанк малоизвестные мфо работа в финансах мфо, которые дают всем кредит готівкою київ всі мфо україни альфа банк киев кредит наличными киев кредит онлайн на картку без відмови терміново кредит під 0 відсотків вакансии банков украины займ на карту с автоматическим одобрением спортбанк банковские вакансии рейтинг кредитов онлайн мфо без лицензии неизвестные мфо Новые МФО Украины кредит готівкою без довідки про доходи микрозайм без отказа Нові МФО України вакансии в финансах кредитный лимит спортбанк гроші в борг отзывы спортбанк вакансии в банках работа в банке работа в банке киев невідомі мфо список rss кредит онлайн на карту без отказа точки выдачи спортбанк деньги в долг срочно кредит спортбанк работа в страховании
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты