Рубрикатор
Вакансії    Резюме

 Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 71289
>
Город : Київ
Категория:
Резюме № 71289
Опубліковано: 04.03.2021 р.
Рубрика: Різне

Головний економіст / банківський фахівець

Стартова зарплата: за домовленістю
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Київ
Освіта: вища
Дата народження: 14.08.1980 г. (43 роки )
Стать: Жіноча
Сімейний стан: Не перебуваю в шлюбі, є діти
Досвід роботи
C 01.2018 по 03.2020 (2 роки 2 міс.)
В компанії: АТ «Ощадбанк», Київ
Посада: Головний економіст служби роздрібного бізнесу
Функціональні обов'язки:
Згідно внутрішнього наказу банку, виконувала обов`язки в.о. керуючого ТВБВ. Активне залучення клієнтів на комплексне обслуговування, проведення переговорів/презентацій. Побудова довгострокових відносин з клієнтами та розширення клієнтської бази. Аналіз результатів роботи відділення, роботи з персоналом, виконання планових показників, продаж банківських продуктів та послуг Банку. Комплексне обслуговування фізичних осіб; залучення клієнтів, проведення переговорів/презентацій; побудова довгострокових відносин з клієнтами; виконання планових показників, продаж/оформлення банківських продуктів; презентація, продаж/оформлення страхових продуктів. кредитування: (кредитні ліміти, кредит готівкою, іпотека, авто кредитування); збір, аналіз та формування пакету документів щодо надання кредиту; підготовка та укладання договорів пов’язаних з видачею кредиту; робота з картковими рахунками: відкриття/закриття, оформлення та видача особистих, миттєвих, зарплатних, пенсійних, соціальних карт (MasterCard, VISA); відкриття/закриття/обслуговування поточних рахунків, у національній та ін. вал.; укладання договорів, відкриття/закриття та ведення депозитних рахунків; робота з розрахунковими, транзитними і позичковими рахунками; відкриття/закриття договорів на оренду банківської сейфової комірки; формування виписок, довідок суворої звітності та довіреностей банку; виплата по Спадщині; оформлення субсидії; здійснення ідентифікації клієнтів та первинного фінансового моніторингу; формування документів дня по Відділенню, складання звітності.


C 02.2015 по 06.2017 (2 роки 4 міс.)
В компанії: ПАТКБ «Правекс Банк», Київ
Посада: Бухгалтер – операціоніст
Функціональні обов'язки:
Комплексне обслуговування юридичних та фізичних осіб; ведення/здійснювання готівкових та безготівкових розрахунків по рахунках клієнтів; робота з чековими книжками: оприбуткування/списання, оформлення/видача; відкриття/закриття договорів на оренду банківської сейфової комірки; робота з картковими рахунками: відкриття / закриття, оформлення та видача; відкриття/закриття/обслуговування поточних рахунків, у національній та ін.вал.; укладання договорів, відкриття/закриття та ведення депозитних рахунків;формування виписок, довідок суворої звітності та довіреностей банку; оформлення договорів та продаж страхових продуктів; кредитування: консультація, розрахунок суми кредиту, погашення кредиту; здійснення ідентифікації клієнтів; формування документів дня, складання звітності;


C 03.2006 по 02.2015 (8 років 11 міс.)
В компанії: ПАТКБ «Правекс Банк», Київ
Посада: Старший касир
Функціональні обов'язки:
Здійснення внутрішньобанківських операцій; відправка/виплата міжнародних грошових переказів: WesterUnion, MoneyGram, Ria та ін.; контроль за правильністю складання вхідних та вихідних документів клієнтів; валюто обмінні операції: покупка/продаж/конвертація/визначення платоспроможності; інкасація: формування супровідних відомостей, підготовка інкасаторської сумки; прийом/обробка/формування/введення та оплата платіжних документів; здійснення прийому та видачі готівкових грошових коштів фіз. та юр.особам; оформлення касових документів, ведення касової книги та банківських журналів.


C 09.2004 по 11.2005 (1 рік 2 міс.)
В компанії: ЧП «Радчинко», Київ
Посада: Оператор ПК
Функціональні обов'язки:
Набір і обробка інформації;приймання замовлень;підготовка замовлення до відвантаження;складські операції — прихід, переміщення товару;оформлення первинних документів — рахунки, рахунокфактури. . .


C 05.2002 по 08.2004 (2 роки 3 міс.)
В компанії: ТОВ «УТЛ КОМ», Київ
Посада: Старший продавець магазину мобільного зв`язку
Функціональні обов'язки:
Контроль над роботою інших продавців;складання товарної звітності; формування рахунків фактури, податкові накладні; оприбуткування/списання товару; контроль та своєчасне поповнення запасу товару, поповнення асортименту; обслуговування клієнтів, формування замовлень; проведення інвентаризації;здійснення підготовки товару до продажу; оформлення магазинної вітрини та здійснення контролю за їх станом; вміння виявляти потреби споживача та вивчення попиту покупців; надання консультацій; продаж мобільних телефонів, аксесуарів та додаткових послуг; продаж/оформлення договорів та підключення до контрактних абонентів моб. зв’язку; надання клієнтам консультацій та інформаційної підтримки.


C 12.1997 по 02.1999 (1 рік 2 міс.)
В компанії: Компанія «Ла Скала», Київ
Посада: Консультант італійського одягу та взуття.
Функціональні обов'язки:
Надання клієнтам консультацій;вміння виявляти потреби споживача;здійснення підготовки товару до продажу;продаж товару;контроль та своєчасне поповнення запасу товару, поповнення асортименту;оформлення магазинної вітрини та здійснення контролю за їх станом. .


Освіта
Навчальний заклад: Київський економічний інститут менеджменту «ЕКОМЕН»
Дата закінчення: 2009-07-01
Факультет: Менеджмент організацій
Спеціальність: Менеджер - економіст

Навчальний заклад: Друге вище професійне училище Київського національного торгівельно - економічного університету «ВПУ №2 КНТЕУ»
Дата закінчення: 2002-07-01
Факультет: Товарознавство та комерційна діяльність
Спеціальність: Товарознавець продовольчих непродовольчих товарів II-кат

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Базова
Рівень володіння комп'ютером: користувач
Комп'ютерні навички: Досвідчений користувач ПК: MS Office (Word, Excel, Power Point), Adobe Photoshop, CRM–компанія, Internet (Google Chrome, Opera, MS Explorer, Mozilla), Е-mail.Робота з спеціалізованим банківським ПЗ; Робота з офісною технікою.

Додаткова інформація
Найбільш важливі досягнення в житті та кар'єрі:
В банківських установах працюю з 2006 року. (Головний економіст служби роздрібного бізнесу; провідний економіст; бухгалтер-операціоніст; старший касир; касир) Згідно внутрішнього наказу банку, виконувала обов`язки в.о. керуючого ТВБВ. Активне залучення клієнтів на комплексне обслуговування, проведення переговорів/презентацій. Побудова довгострокових відносин з клієнтами та розширення клієнтської бази. Аналіз результатів роботи відділення, роботи з персоналом, виконання планових показників, продаж банківських продуктів та послуг Банку. Маю власний досвід в пошуку кращих постачальників, в закупівлі та продажу товарів, через пряме спілкування з покупцем та через Інтернет. Постійно удосконалюю навички співпраці з людьми різного характеру.
Відомості: Відповідальна, активна, дисциплінована та цілеспрямована. Маю організаторські здібності. Вмію аналізувати проблему та знаходити оптимальний варіант її вирішення. Прагнення до особистісного та професійного росту, бажання ставити перед собою, і досягати, поставлені цілі. Маю водійські права.
Заняття у вільний час (улюблений спорт, хобі тощо): Захоплююсь Hend Made. Створюю та виготовляю прикраси, картини, а також різноманітні цікаві вироби. Люблю подорожувати, фотографувати, займатися спортом. В людях ціную чесність, відповідальність і почуття гумору.

Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
борисполь славянск мукачево нові мфо экономист все мфо смела шостка бердичев всі мфо кредит без справки о доходах кредит під 0 мелитополь измаил каменец-подольский ровно бахмут кременчуг винница днепр кропивницкий операционист касир кассир прилуки энергодар миргород кредит онлайн на карту черкассы рейтинг кредитов кредит онлайн на карту без отказа срочно аналитик харьков николаев львов полтава александрия бердянск житомир юрист нові мфо україна киев краматорск бухгалтер кривой рог никополь сумы луцк кредит без довідки про доходи гроші в борг терміново тернополь невідомі мфо україни павлоград мфо україна бровары северодонецк умань чернигов ужгород маловідомі мфо україни одесса каменское ивано-франковск изюм белая церковь херсон юрисконсульт хмельницкий деньги в долг запорожье мариуполь яготин черновцы
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
кредит під 0 відсотків база мфо украины позика на картку з автоматичним схваленням неизвестные мфо кредит онлайн на карту без отказа отзывы спортбанк архив вакансий кредит онлайн на картку без відмови терміново всі мфо україни кредит наличными киев карта спортбанк работа в страховании работа в банке киев вакансии банков украины деньги в долг срочно мфо, которые дают всем рейтинг кредитов онлайн кредит спортбанк работа в банке кредит готівкою без довідки про доходи кредит под 0 процентов альфа банк точки выдачи спортбанк альфа банк киев работа в финансах вакансии банков кредитный лимит спортбанк Новые МФО Украины гроші в борг невідомі мфо вакансии в финансах микрозайм без отказа малоизвестные мфо Нові МФО України кредит наличными без справки о доходах вакансии в банках мфо без лицензии все мфо украины кредит готівкою київ банковские вакансии спортбанк займ на карту с автоматическим одобрением список rss маловідомі мфо
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты