Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 11782
> >
Город : Чернівці
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Філії та відділення банку (керівники)
Резюме № 11782
Опубліковано: 21.01.2009 р.
Рубрика: Філії та відділення банку (керівники)

Начальник / зам. начальника филиала банка

Стартова зарплата: 8000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Чернівці
Освіта: вища
Дата народження: 20.10.1967 г. (56 років )
Стать: Жіноча
Сімейний стан: Перебуваю в шлюбі, є діти
Досвід роботи
C 11.2007 по 01.2009 (1 рік 2 міс.)
В компанії: Обласна філія АКБ «Укрсоцбанк», Чернівці
Посада: Заступник керуючого
Функціональні обов'язки:
Забезпечую загальне керівництво, планування та координацію роботи підпорядкованих структурних підрозділів; організую, координую розробку практичних заходів щодо виконання філією показників бюджетного та кредитно-ресурсного плану; контролюю доведення до всіх підзвітних філій і відділень та подальше виконання ними нормативних документів, планових завдань, вимог листів Головного офісу банку; організую співпрацю з підлеглими відділеннями , щодо вивчення працівниками нових банківських продуктів та організую роботу по забезпеченню підлеглих філій та відділень нормативними матеріалами, внутрішніми Порядками та Положеннями; здійснюю заходи щодо виконання кредитно-ресурсного плану та плану трансфертного результату, аналізую їх виконання; організую роботу з грошовою готівкою, контролюю забезпечення схоронності грошової готівки та цінностей в грошовому сховищі та операційній касі, контролюю роботу сховища для індивідуальних сейфів; контролюю організацію продажу банківських металів, купівлі банківських і дорогоцінних металів; вивчаю та створюю умови для визначення та подальшого обслуговування кола vip-клієнтів; проводжу переговори з керівниками підприємств, місцевих органів самоврядування, органів соціального захисту, органів пенсійного фонду, місцевих центрів зайнятості та інших юридичних осіб для їх залучення на розрахунково-касове обслуговування та для залучення працівників цих організацій з метою збільшення кількості клієнтів фізичних осіб; організую та координую роботу з платіжними картками в філії (та у всіх підзвітних відділеннях); вирішую з клієнтами конфліктні питання, які не можуть бути вирішені на рівні менеджерів; організую роботу по впровадженню та супроводу продажу кредитних та депозитних послуг; організую роботу по забезпеченню працівників інформацією про конкурентні переваги послуг Банку над послугами банків-конкурентів; приймаю участь в організації агресивної та, разом з тим, виваженої маркетингової політики на ринку банківських послуг відповідно до стратегічного плану розвитку Банку та цільового регіонального ринку; організую роботу по проведенню досліджень, моніторингу, збору, аналізу та узагальненню інформації щодо послуг Банку, динаміки цін тощо; організую роботу по формуванню пропозицій для внесення змін до існуючих послуг, з метою покращення їх кокурентноспроможності.


C 03.1992 по 10.2007 (15 років 7 міс.)
В компанії: Чернівецька обласна філія АКБ "Укрсоцбанк", Чернівці
Посада: Начальник відділу інформатизації
Функціональні обов'язки:
1992 рік – створення відділу, впровадження багатьох програмних комплексів, які автоматизують роботу банку (починаючи з касових операцій, оформлення депозитів, видача та супровід кредитів, обслуговування міжнародних пластикових карток, отримання управлінської звітності). 1997-1998 рік провідна участь в підготовці та переводі філії на міжнародну систему бухгалтерського обліку. Участь в написанні програмного модуля для формування статистичної звітності НБУ та внутрішньобанківської звітності, адаптації прорамного забезпечення, що використовувалось, для роботи з новим планом банківських рахунків. З 2001 року активна участь у відкритті та запуску відділень з «нуля», організації банкоматної мережі банку, впровадження еквайрингу. На протязі одного місяця (жовтень, 2001 року) при моїй активній участі було відкрито чотири відділення в районних центрах (підготовка мереж, робочих станцій, навчання спеціалістів роботі з програмним забезпеченням на всіх ділянках банківського обслуговування, введення початкових балансів).


C 01.1991 по 02.1992 (1 рік 1 міс.)
В компанії: Обласна філія АКБ «Укрсоцбанк» , Чернівці
Посада: Програміст 1-ої категорії
Функціональні обов'язки:
Автоматизація розрахунку заробітної плати, ведення складу, розрахунок початкових управлінських форм (типу довідки про кредитний портфель банку, довідки про доходи та витрати). Автоматизація первинного бухгалтерського обліку, та організація первинного вводу банківських документів. Встановлення першої локальної мережі в банку.


C 08.1990 по 12.1990 (4 міс.)
В компанії: Обласне правління Жилсоцбанку СРСР , Чернівці
Посада: Програміст 1-ої категорії
Функціональні обов'язки:
Автоматизація ведення кредитів по філії на СУБД foxbase. Встановлення перших комп"ютерів, навчання роботі на комп"ютерах працівників банку. Часткова автоматизація діловодства. Автоматизація роботи вечірньої каси банку.


Освіта
Навчальний заклад: ЧГУ
Дата закінчення: 1990-01-01
Факультет: Прикладная математика
Спеціальність: Математик

Навчальний заклад: Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ
Дата закінчення: 2004-06-01
Факультет: Підприємництво
Спеціальність: Спеціальність «облік і аудит»

Курси та тренінги
Назва курсу/тренінгу: Результативное управление
Компанія: Персонал-технологии
Місто: Черновцы Період: 2 дня Дата: 01.02.2008

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Розмовна
Украинский: Вільно володію
Рівень володіння комп'ютером: експерт
Комп'ютерні навички: Професійні навички: Знання операційних систем: windows 95/98/me; windows nt/2000/xp. Знання програмного забезпечення: антивіруси; архіватори; перекладачі; поштові програми; базове знання комп”ютерного “заліза”; навики програмування (Сlipper, foxpro, sql). Встановлення, адміністрування та супровід програмного забезпечення. Банківські: ОДБ – profix (solaris 10.0, СУБД informix 8.0) АРМ-3 (НБУ); newstat; АРМ-и Заявка»,СБОН+, ПК «Зарплата», tcpfoss, внутрішньобанківська звітність, тощо. Загальні: ms office (97, 2000, xp, 2003), outlook, i-explorer, shell’s (nc, vc, far, windows commander, total commander). Знання мережевих технологій: lan; Інтернет;– основи tcp/ip.

Додаткова інформація
Найбільш важливі досягнення в житті та кар'єрі:
Организовывала автоматизацию банковского процесса с "нуля", прошла путь от программиста до руководителя, умела организовать людей для достижения максимальных целей с минимальными затратами, создать здоровый моральный климат в коллективе. Горда тем, что стояла у истоков автоматизации банка, внедрении СЭП, введении украинской нацинальной валюты - гривны. Неоднократно награждалась премиями и грамотами за успешно выполненные проекты.
Відомості: Особисті якості: комунікабельність, пунктуальність, акуратність , швидке засвоєння матеріалу, цілеспрямованість, відповідальність, вміння працювати в команді, організувати роботу, ініціативність. Сімейний стан: заміжня, 2 сина – 20 і 15 років. Додаткові дані: не палю, вживання алкоголю – помірне, водійське посвідчення – кат. “Б”.
Заняття у вільний час (улюблений спорт, хобі тощо): Художня література, спорт, міжнародний туризм.

Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
невідомі мфо україни деньги в долг касир кредит під 0 изюм белая церковь умань юрист все мфо юрисконсульт запорожье экономист херсон бердичев хмельницкий черкассы ровно смела гроші в борг терміново кредит без справки о доходах луцк сумы операционист ивано-франковск александрия винница одесса мукачево аналитик яготин кривой рог полтава мелитополь борисполь бахмут тернополь каменец-подольский львов кредит без довідки про доходи бровары рейтинг кредитов северодонецк николаев всі мфо никополь бухгалтер шостка энергодар павлоград черновцы мариуполь кропивницкий маловідомі мфо україни кременчуг краматорск нові мфо україна кредит онлайн на карту без отказа срочно каменское мфо україна кассир житомир бердянск киев нові мфо ужгород прилуки миргород чернигов харьков днепр кредит онлайн на карту славянск измаил
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
всі мфо україни кредит наличными киев кредит готівкою київ работа в банке альфа банк киев вакансии в финансах кредит наличными без справки о доходах альфа банк вакансии в банках кредит під 0 відсотків кредит спортбанк база мфо украины кредит онлайн на карту без отказа работа в финансах вакансии банков украины вакансии банков займ на карту с автоматическим одобрением малоизвестные мфо кредит онлайн на картку без відмови терміново карта спортбанк банковские вакансии спортбанк маловідомі мфо рейтинг кредитов онлайн архив вакансий кредит под 0 процентов невідомі мфо работа в страховании микрозайм без отказа позика на картку з автоматичним схваленням точки выдачи спортбанк мфо, которые дают всем неизвестные мфо гроші в борг список rss отзывы спортбанк Нові МФО України все мфо украины деньги в долг срочно работа в банке киев кредит готівкою без довідки про доходи Новые МФО Украины мфо без лицензии кредитный лимит спортбанк
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты