Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 37946
> >
Город : Одеса
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Стягнення заборгованості
Резюме № 37946
Опубліковано: 09.10.2016 р.
Рубрика: Стягнення заборгованості

Юрист по роботі з проблемною заборгованістю

Стартова зарплата: за домовленістю
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Одеса
Освіта: вища
Дата народження: 14.10.1986 г. (37 років )
Стать: Чоловіча
Сімейний стан: Перебуваю в шлюбі, є діти
Досвід роботи
C 02.2013 по 02.2014 (1 рік )
В компанії: Другий Приморський відділ державної виконавчої служби Одеського міського управління юстиції, Одеса
Посада: Державний виконавець
Функціональні обов'язки:
Виконання рішень судів та інших уповноважених орган.Здійснення виконання рішень, постанов, ухвал судів, інших органів (посадових осіб) відповідно до територіального розподілу виконавчих документів, що відповідно до законодавства України підлягають примусовому виконанню у разі невиконання їх у добровільному порядку;Своєчасне та якісне оформлення процесуальних документів, які винесені в процесі виконання судових рішень та рішень інших органів;Розробка та складання документів з конкретних питань, що знаходяться в компетенції державного виконавця (постанови, довідки);Прийняття участі в організації та проведенні нарад, консультацій;За дорученням начальника відділу державної виконавчої служби розглядання звернень, запитів, пропозицій, заяв фізичних та юридичних осіб, які віднесені до компетенції відділу;За дорученням начальника відділу державної виконавчої служби забезпечувати представництво в судах, місцевих органах виконавчої влади, в органах місцевого самоврядування, в інших державних органах, підприємствах, установах, організаціях, що належать до його компетенції;Проводити, у межах своєї компетенції, перевірки виконання рішень юридичними особами всіх форм власності, а також громадянами, які провадять підприємницьку діяльність без створення юридичної особи і в установленому порядку набули статусу суб’єкта підприємницької діяльності;Арешт та розшук майна боржника;Оцінка майна боржника в межах чинного законодавства;Контроль за реалізацією майна боржників, через прилюдні торги; Контроль за своєчасним перерахунком коштів отриманих від реалізації майна;Ведення єдиного держаного реєстру виконавчих проваджень;Внесення та виключення обтяжень в Єдиний державний реєстр обтяжень рухомого й нерухомого майна.


C 06.2011 по 07.2012 (1 рік 1 міс.)
В компанії: ОФ ПАТ "Кредитпромбанк" (Управління по роботі з особливими активами), Одеса
Посада: Начальник групи адміністрування та персональної роботи управління по роботі з особливими активами Одеської філії
Функціональні обов'язки:
Переговори з клієнтами з метою погашення (недопущення виникнення) простроченої заборгованості. Позасудове врегулювання проблемної заборгованості клієнтів (шляхом добровільного продажу заставного майна).Ведення претензійного листування і переговорів з боржниками. Надання усних консультацій щодо правового вирішення спорів про стягнення заборгованості. Здійснення постійного контролю за відкриттям та ходом виконавчого провадження. Контроль за накладенням арештів і звернення стягнення з офіційних джерел доходів (заробітна плата, пенсія). Сприяння ДВС щодо виявлення майна на яке можливо звернути стягнення. Організація матеріально технічного процесу вилучення майна боржника (транспорт, пакувальні пакети, замки, скотч і т.п.). Контроль за оцінкою арештованого майна органами ДВС. Контроль за погашенням через ДВС позичальниками в добровільному порядку, так і за рахунок реалізації їхнього майна через ДВС. Контроль за надходженням платежів по кредитах. Формування звітів про виконану роботу. Взаємодія з іншими підрозділами Банку. Розгляд та надання відповідей на звернення фізичних та юридичних осіб, за дорученням керуючого Банку. Забезпечення конфіденційності інформації про кожну операцію та її контрагентів, збереження банківської таємниці.


C 04.2011 по 06.2011 (2 міс.)
В компанії: ОФ ПАТ "Кредитпромбанк", Одеса
Посада: Начальник групи моніторингу активів відділу по роботі з проблемними активами Одеської філії
Функціональні обов'язки:
Ведення звітності про виконану роботу і досягнуті результати.Робота з проблемними активами до моменту претензійно позовної діяльності.Початковий контакт з позичальником з метою визначення можливостей для подальшого погашення, з фіксацією і датуванням досягнутих домовленостей.Розробка та проведення дій спрямованих на погашення проблемного активу.Проведення заходів спрямованих на пошук і вилучення заставного майна, отримання довіреності на реалізацію.Виявлення майна на яке можливо звернути стягнення.Отримання рішень судів та виконавчих документів.Відкриття виконавчого провадження.Отримання запитів з ДВС в органи реєстрації рухомого і нерухомого майна з метою перевірки майнового стану позичальника.Інформування позичальників про факт накладення арештів органами ДВС.Здійснення постійного контролю за ходом виконавчого провадження.Досягнення домовленостей з ДВС про спільні виїзди з метою опису й арешту виявленого майна. Організація матеріально технічного процесу вилучення майна боржника(транспорт, пакувальні пакети, скотч і т.д.).Організація процесу примусових входжень в нерухомість житлового фонду (одержання рішень на примусовий вхід, залучення дільничних інспекторів, ліцензованих фахівців для відчинення замків).Контроль за оцінкою арештованого майна органами ДВС.Контроль за погашеннями через ДВС позичальниками в добровільному порядку, так і за рахунок реалізації їх майна через ДВС. Здійснення контролю за ходом проведення аукціонів торгуючими організаціями. Накладення арештів та стягнення з офіційних джерел доходів (заробітна плата, пенсія).


C 06.2010 по 04.2011 (10 міс.)
В компанії: Другий Суворовський відділ державної виконавчої служби Одеського міського управління юстиції , Одеса
Посада: Державний виконавець
Функціональні обов'язки:
Здійснення виконання рішень, постанов, ухвал судів, інших органів (посадових осіб) відповідно до територіального розподілу виконавчих документів, що відповідно до законодавства України підлягають примусовому виконанню у разі невиконання їх у добровільному порядку;своєчасне та якісне оформлення процесуальних документів, які винесені в процесі виконання судових рішень та рішень інших органів;розробка та складання документів з конкретних питань, що знаходяться в компетенції державного виконавця (постанови, довідки);прийняття участі в організації та проведенні нарад, консультацій;за дорученням начальника відділу державної виконавчої служби розглядання звернень, запитів, пропозицій, заяв фізичних та юридичних осіб, які віднесені до компетенції відділу;за дорученням начальника відділу державної виконавчої служби забезпечувати представництво в судах, місцевих органах виконавчої влади, в органах місцевого самоврядування, в інших державних органах, підприємствах, установах, організаціях, що належать до його компетенції;проводити, у межах своєї компетенції, перевірки виконання рішень юридичними особами всіх форм власності, а також громадянами, які провадять підприємницьку діяльність без створення юридичної особи і в установленому порядку набули статусу суб’єкта підприємницької діяльності;арешт та розшук майна боржника;оцінка майна боржника в межах чинного законодавства;контроль за реалізацією майна боржників, через прилюдні торги;контроль за своєчасним перерахунком коштів отриманих від реалізації майна;ведення єдиного держаного реєстру виконавчих проваджень;внесення та виключення обтяжень в Єдиний державний реєстр обтяжень рухомого й нерухомого майна.


C 06.2009 по 06.2010 (1 рік )
В компанії: Відділ державної виконавчої служби Комінтернівського районного управління юстиції, Смт. Комінтерново
Посада: Державний виконавець
Функціональні обов'язки:
Виконання рішень судів та інших уповноважених органів


Освіта
Навчальний заклад: Національний університет Одеська юридична академія
Дата закінчення: 2009-06-01
Факультет: Адвокатура
Спеціальність: Правознавство

Рівень володіння комп'ютером: досвідчений користувач
Комп'ютерні навички: Windows /98/2000/ХР/Vista, пакет MS Office (Word, Excel), іnternet, ксерокс, факс та ін.

Додаткова інформація
Відомості: Вміння працювати в умовах напруженого графіку. вміння планово організовувати робочий час. досвід роботи в команді. комунікабельність, відповідальність, працелюбність, пунктуальність. цілеспрямованість, робота на результат. вміння самостійно приймати рішення і нести за них відповідальність.
Заняття у вільний час (улюблений спорт, хобі тощо): Футбол, музика

Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
яготин киев мфо україна краматорск павлоград чернигов бухгалтер николаев белая церковь винница сумы запорожье мукачево рейтинг кредитов энергодар херсон кредит без довідки про доходи мелитополь кредит онлайн на карту без отказа срочно житомир кредит без справки о доходах ивано-франковск черновцы юрист харьков одесса экономист прилуки черкассы хмельницкий бахмут кропивницкий днепр аналитик каменское кременчуг гроші в борг терміново львов кредит під 0 умань юрисконсульт операционист александрия деньги в долг славянск нові мфо невідомі мфо україни никополь ужгород все мфо шостка борисполь кривой рог кредит онлайн на карту луцк измаил касир маловідомі мфо україни каменец-подольский ровно изюм миргород нові мфо україна мариуполь тернополь бровары бердянск бердичев северодонецк полтава всі мфо смела кассир
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
мфо, которые дают всем Новые МФО Украины гроші в борг работа в банке киев деньги в долг срочно невідомі мфо кредит готівкою київ список rss все мфо украины кредит спортбанк точки выдачи спортбанк кредит наличными без справки о доходах архив вакансий малоизвестные мфо альфа банк работа в банке маловідомі мфо кредитный лимит спортбанк рейтинг кредитов онлайн позика на картку з автоматичним схваленням кредит под 0 процентов вакансии банков украины работа в страховании всі мфо україни микрозайм без отказа вакансии в банках банковские вакансии Нові МФО України кредит онлайн на карту без отказа база мфо украины кредит під 0 відсотків неизвестные мфо отзывы спортбанк вакансии банков займ на карту с автоматическим одобрением кредит наличными киев мфо без лицензии кредит онлайн на картку без відмови терміново вакансии в финансах альфа банк киев спортбанк работа в финансах кредит готівкою без довідки про доходи карта спортбанк
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты