Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 43480
> >
Город : Кременчук
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Роздрібний бізнес
Резюме № 43480
Опубліковано: 16.04.2013 р.
Рубрика: Роздрібний бізнес

Головний менеджер / заступник регіонального керівника / регіональний керівник

Стартова зарплата: 2500 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Кременчук
Освіта: вища
Дата народження: 19.03.1982 г. (42 роки )
Стать: Чоловіча
Сімейний стан: Не перебуваю в шлюбі, дітей немає
Досвід роботи
C 12.2010 по теперішній час (13 років 3 міс.)
В компанії: ТОВ , Кременчук
Посада: В.о. головного менеджера з кредитування
Функціональні обов'язки:
Знання основних умов, переваг, недоліків щодо процедури кредитування Кампанії та банків конкурентів.Оформлення і видача кредитів відповідно затвердженого бізнес процесу: (ідентифікація клієнта; визначення можливості одержання кредиту, оцінка фінансового стану клієнта). Співпраця з діючими агентами і проведення роботи по залученню нових.Аналіз ефективності роботи рекламних заходів; контроль за своєчасністю виходу реклами і якістю наданих послуг.Участь в розробці та наданні пропозицій при здійсненні медіапланування.Самостійне розміщення рекламної продукції з метою популяризації послуг компанії і підвищення рівня продаж.Работа з проблемною заборгованністю. Своєчасне подання звітності . Забезпечення суворого дотримання вимог нормативних документів, вимог правил охорони праці та техніки безпеки, вимог з конфиденциальности. Дотримання трудової дисципліни.Господарське запезпечення відділення для безперебійної роботи.Відкриття та розвиток нових відділень з нульового рівня.


C 02.2009 по 10.2009 (8 міс.)
В компанії: «Комсомольський завод силікатних виробів», Комсомольск Кременчуцького р-ну Полтавської обл
Посада: Заступник головного бухгалтера
Функціональні обов'язки:
Спеціалізація підприємства: Виробництво, оптова і роздрібна реалізація силікатної цеглиОсновні обов’язки:Ведення первісної бухгалтерської документації. Складський облік товарноматеріальних цінностей.Податкове планування, облік та звітність.Контроль за веденням касової готівки. Проведення безготівкових фінансовогосподарських операцій.Кількість підлеглих: 6 чоловік.Штат підприємства: 60 чоловік.


C 04.2008 по 07.2008 (3 міс.)
В компанії: ВАТ Банку «Фінанси та Кредит , Кременчук
Посада: Економіст
Функціональні обов'язки:
Безпосереднє проведення прямих та перехресних продаж продуктів клієнтам та заходів щодо утримання існуючих клієнтів; збір пакету документів на оформлення продажу банківської послуги клієнту; пошук та залучення клієнтів на кредитні та депозитні програми; проведення операції по спеціальних продуктам; проведення оцінки ефективності продажу в мережі філії, нових і діючих продуктів та програм; інціювання рекламних компаній по просуванню банківських продуктів та послуг .


C 12.2006 по 04.2008 (1 рік 4 міс.)
В компанії: ПАТ КБ «ПриватБанк» , Кременчук
Посада: Спеціаліст по роботі з фізичними особами, експерт з кредитування
Функціональні обов'язки:
Активне залучення, консультування Клієнта щодо видів та умов кредитування, оформлення документарних операцій; прийом, перевірка, формування документів для підготовки запиту за активною операцією та видачі Клієнту кредиту або оформлення документарної операції;оформлення договірних відносин між Клієнтом та Банком; здійснення якісного комплексного обслуговування Клієнтів. Відправлення та одержання переказів по таких системах: Western Union, Money Gram, Anelik, Contact, Migom, Unistream, Privat Money; операції з купівліпродажу банківськими металами; надання консультаційних та інформаційних послуг щодо банківських операцій;Ведення зарплатного проекту (загальноосвітні та вищі навчальні заклади, Завод «Ампер», Кременчуцька об’єднана Державна Податкова Адміністрація)Залучення та оформлення депозитів. Залучення та оформлення автокредитів (співпраця з автосалонами «АИС», «Укравто»)


C 03.2003 по 04.2006 (3 роки 1 міс.)
В компанії: ТОВ “Оптпродсервіс” , Кременчук
Посада: Начальник зміни
Функціональні обов'язки:
Спеціалізація підприємства:оптова торгівля та виробництво продуктів харчування.Основні обов`язки :Забезпечення виконання змінних виробничих завдань. Забезпечення нормального режим роботи засобів , закріплених за зміною. Налагодження лінії по виробництву.Здійснення контролю за виконанням технологічного процесу та якістю роботи лінії. Здійснення заходів щодо усунення аварій та пошкоджень лінії. Здійснення контролю за виконанням ремонтновідновлювальних робіт під час ліквідації аварій та пошкоджень Ведення оперативнотехнічної документації.Планові ремонти та ТО лінії по виробництву.Відпуск та реалізація продуктів покупцям.Ведення каси.Своєчасне складання всих видів звітності про роботу. Здійснення контролю за додержанням працівниками виробничої та трудової дисципліни, правил охорони праці, протипожежної безпеки та охорони навколишнього середовища.


Освіта
Навчальний заклад: Черкаський інститут економіки та менеджменту
Дата закінчення: 2006-06-01
Факультет: «Економіка підприємства».
Спеціальність: «Економіст»

Курси та тренінги
Назва курсу/тренінгу: Активні продажі
Компанія: ТОВ "Центр фінансових рішень"
Місто: Харків Період: 8 годин Дата: 01.07.2011

Назва курсу/тренінгу: Страхування ОСАГО ТАС
Компанія: ТОВ "Центр фінансових рішень"
Місто: Харків Період: 8 годин Дата: 01.05.2012

Назва курсу/тренінгу: Страхування, кредитування. Шляхи підвищення потоку клієнтів
Компанія: ТОВ "Центр фінансових рішень"
Місто: Харків Період: 8 годин Дата: 01.02.2013

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Базова
Рівень володіння комп'ютером: досвідчений користувач
Комп'ютерні навички: Операційні системи (dos, windows 95/98/2000/xp/vista/seven, microsoft office 95/98/2000/xp (word, excel, access, презентация); інтернет (internet explorer, opera, mozilla, firefox, maxthon, почтовые програми: the bat! та інші), Соler, slolp, Bars, Cop та інші.

Додаткова інформація
Відомості: Маю аналітичні та організаційні здібності, здатний працювати в активному режимі, комунікабельний, вмію працювати в колективі, здійснювати активні продажі, здатний налагоджувати нові контакти з підприємствами та організаціями.Не маю шкідливих звичок.
Заняття у вільний час (улюблений спорт, хобі тощо): Люблю читати, фотографувати, веду активне життя.

Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
киев александрия юрисконсульт мариуполь белая церковь северодонецк полтава мукачево касир миргород одесса прилуки кредит онлайн на карту кременчуг шостка каменское бухгалтер кредит онлайн на карту без отказа срочно черновцы николаев яготин бахмут нові мфо деньги в долг борисполь маловідомі мфо україни херсон тернополь краматорск гроші в борг терміново сумы луцк ровно запорожье измаил павлоград винница нові мфо україна кредит під 0 бердянск никополь ивано-франковск житомир невідомі мфо україни изюм каменец-подольский хмельницкий славянск аналитик харьков операционист умань львов рейтинг кредитов бердичев кассир всі мфо днепр кропивницкий смела бровары кредит без довідки про доходи мелитополь юрист кривой рог экономист черкассы ужгород мфо україна все мфо кредит без справки о доходах чернигов энергодар
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
кредит спортбанк работа в банке работа в банке киев малоизвестные мфо всі мфо україни невідомі мфо спортбанк отзывы спортбанк кредит онлайн на картку без відмови терміново рейтинг кредитов онлайн Нові МФО України работа в страховании кредитный лимит спортбанк маловідомі мфо позика на картку з автоматичним схваленням база мфо украины кредит готівкою без довідки про доходи альфа банк киев кредит онлайн на карту без отказа кредит наличными без справки о доходах кредит наличными киев вакансии банков мфо без лицензии альфа банк точки выдачи спортбанк список rss гроші в борг микрозайм без отказа работа в финансах займ на карту с автоматическим одобрением карта спортбанк все мфо украины архив вакансий кредит готівкою київ деньги в долг срочно вакансии в банках кредит під 0 відсотків неизвестные мфо банковские вакансии вакансии банков украины Новые МФО Украины вакансии в финансах мфо, которые дают всем кредит под 0 процентов
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты