Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 46302
> >
Город : Львів
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Кредитування
Резюме № 46302
Опубліковано: 29.05.2013 р.
Рубрика: Кредитування

Начальник відділення / керівник кредитного відділу / кредитний інспектор

Стартова зарплата: 5000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Львів
Освіта: вища
Дата народження: 07.04.1977 г. (47 років )
Стать: Чоловіча
Сімейний стан: Перебуваю в шлюбі, є діти
Досвід роботи
C 09.2007 по теперішній час (16 років 7 міс.)
В компанії: АТ Ощадбанк, Городок
Посада: Завідувач сектору кредитування
Функціональні обов'язки:
Організація та координація роботи із здійснення кредитування фізичних та юридичних осіб. Організація та пошук потенційних клієнтів банку на видачу кредитів. Попереднє вивчення фінансового стану потенційних клієнтівфізичних і юридичних осіб, їх можливостей щодо забезпечення повернення кредиту, аналіз проектів та підготовка кредитних пропозицій; Управління діяльністю сектору в межах наданих йому прав з використанням сучасних методів управління персоналом. Підготовка висновків щодо видачі кредитів фізичним і юридичним особам, подача їх на розгляд кредитного комітету. Участь в розробці схем кредитування фізичних і юридичних осіб. Контроль впровадження та застосування нормативних і методичних матеріалів з питань кредитування. Організація контролю за додержанням строків погашення основного боргу позичальників та проведення заходів щодо своєчасного погашення заборгованості по кредитах фізичних і юридичних осіб; Організація вивчення кон`юнктури ринку, реалізація заставленого майна, згідно з чинним законодавством. Підготовка та складання звітності з питань кредитування фізичних і юридичних осіб; Контроль цільового використання кредитів, наданих фізичним та юридичним особам; За кредитами фізичних і юридичних осіб контроль наявності та стан заставленого майна спільно з іншими структурними підрозділами балансової установи; Організація постійного моніторингу за операціями фізичних і юридичних осіб в частині здійснення поточної оцінки фінансового стану позичальників, стану обслуговування боргу та визначення розрахункової суми резерву під кредитні ризики, забезпечення страхування та перевірки заставного майна протягом усього строку користування кредитом, здійснює регулярний збір та накопичення відповідної інформації, контроль виконання зобов’язань за кредитними угодами та відповідно класифікація кредитних операції; Контроль правильного ведення діловодства, своєчасне та якісне виконання документів, їх збереження, здачу в архів та знищення в установленому порядку. Взаємодія з юрисконсультом безбалансової установи у частині претензійнопозовної роботи по поверненню заборгованості за кредитами фізичних і юридичних осіб; Надання інформації та взаємодія з підрозділом по роботі з проблемними активами щодо реалізації заставленого майна (інших видів забезпечення) з метою погашення простроченої заборгованості фізичних і юридичних осіб; Здійснення контролю за дотриманням працівниками сектору Правил внутрішнього трудового законодавства; Контроль за виконанням працівниками сектору посадових інструкцій; Створення сприятливого психологічного клімату у колективі; Реалізація заходів щодо виховання персоналу в дусі корпоративності.


C 02.2003 по 09.2007 (4 роки 7 міс.)
В компанії: Управління Державного казначейства у Городоцькому районі, Городок
Посада: Головний спеціаліст відділу видатків
Функціональні обов'язки:
Контроль та облік видатків бюджетних установ району, системне ведення кошторисних проектів бюджетних організацій. Моніторинг напрямку бюджетних видатків організацій району, контроль цільового використання коштів. Контроль за наявними фінансовими зобовязаннями бюджетних організацій. Системний адміністратор,технолог.


Освіта
Навчальний заклад: ЛДАУ
Дата закінчення: 2002-10-01
Факультет: Менеджмент організацій
Спеціальність: Економіст-менеджер

Навчальний заклад: Державний університет Львівська політехніка
Дата закінчення: 1999-12-01
Факультет: Теплотехнічний факультет
Спеціальність: Інженер з автоматизації

Курси та тренінги
Назва курсу/тренінгу: Курси підвищення кваліфікації з кредитування роздрібного бізнесу
Компанія: АТ Ощадбанк
Місто: Тернопіль Період: 14 днів Дата: 01.11.2007

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Базова
Польский: Розмовна
Рівень володіння комп'ютером: досвідчений користувач
Комп'ютерні навички: Персональний комп’ютер:Win XP/2000/98/95, MS Offise (Word, Excel, Outlook), Acrobat Reader, FineReader, IE, Nero6, Far, WinRAR, Frifate2, казначейство (PLAT) та Пенсійний фонд, сканування та обробка сканованого матеріалу.Банківські програми - КАЗНА, Скарб, АБС БАРС.

Додаткова інформація
Заняття у вільний час (улюблений спорт, хобі тощо): Активний відпочинок, спорт

Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
мукачево одесса черновцы яготин шостка ужгород смела краматорск кредит онлайн на карту мфо україна киев экономист юрист мариуполь белая церковь черкассы кредит без справки о доходах гроші в борг терміново днепр маловідомі мфо україни николаев касир борисполь бровары кременчуг кривой рог кредит під 0 чернигов запорожье павлоград никополь рейтинг кредитов ровно житомир деньги в долг энергодар хмельницкий бердичев тернополь операционист херсон нові мфо україна всі мфо прилуки бухгалтер бахмут кредит без довідки про доходи ивано-франковск винница харьков кассир полтава миргород сумы нові мфо бердянск каменское кропивницкий александрия львов северодонецк мелитополь юрисконсульт невідомі мфо україни аналитик каменец-подольский славянск кредит онлайн на карту без отказа срочно изюм измаил все мфо луцк умань
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
вакансии банков микрозайм без отказа точки выдачи спортбанк всі мфо україни кредит під 0 відсотків маловідомі мфо список rss Нові МФО України мфо, которые дают всем база мфо украины кредит наличными без справки о доходах спортбанк невідомі мфо работа в банке неизвестные мфо мфо без лицензии кредит под 0 процентов банковские вакансии кредит онлайн на карту без отказа кредит наличными киев гроші в борг вакансии в банках кредитный лимит спортбанк кредит спортбанк архив вакансий карта спортбанк рейтинг кредитов онлайн вакансии банков украины малоизвестные мфо деньги в долг срочно Новые МФО Украины позика на картку з автоматичним схваленням альфа банк вакансии в финансах альфа банк киев кредит готівкою без довідки про доходи работа в банке киев все мфо украины работа в финансах кредит онлайн на картку без відмови терміново займ на карту с автоматическим одобрением работа в страховании отзывы спортбанк кредит готівкою київ
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты