Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 47893
> >
Город : Тернопіль
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Роздрібний бізнес
Резюме № 47893
Опубліковано: 09.09.2013 р.
Рубрика: Роздрібний бізнес

Провідний економіст

Стартова зарплата: 3500 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Тернопіль
Освіта: вища
Дата народження: 29.01.1986 г. (38 років )
Стать: Чоловіча
Сімейний стан: Перебуваю в шлюбі, є діти
Досвід роботи
C 12.2012 по теперішній час (11 років 4 міс.)
В компанії: АТ ТФ«Страхова група «ТАС», Тернопіль
Посада: Провідний спеціаліст відділу по роботі з банками АТ ТФ«Страхова група «ТАС»
Функціональні обов'язки:
Проведення переговорів про співпрацю з банками. Супровід страхових продуктів. Залучення до співпраці нових партнерів. Проведення моніторингу банківського сектору. Оформлення страхових продуктів.


C 06.2012 по 10.2012 (4 міс.)
В компанії: ПАТ «ТАСкомбанк», Тернопіль
Посада: Головний спеціаліст відділу обслуговування приватних осіб ПАТ «ТАСкомбанк» м. Тернопіль.
Функціональні обов'язки:
Залучення та обслуговування фізичних осіб. Видача кредитів фізичним особам. Здійснення виплати та відправлення грошових переказів фізичних осіб. Видача пенсійних та соціальних карток. Здійснення переказів за системою SWIFT. Залучення та оформлення депозитів фізичних осіб.


C 10.2011 по 04.2012 (6 міс.)
В компанії: ПАТ «А-Банк», Тернопіль
Посада: Начальник відділення №129
Функціональні обов'язки:
Залучення та відкриття рахунків юридичних осіб. Відкриття депозитів для юридичних осіб. Прийняття виручки юридичних осіб. Здійснення виплати та відправлення грошових переказів фізичних осіб. Видача кредитів та кредитних карток фізичним особам. Прийняття безготівкових платежів фізичним особам. Видача пенсійних та соціальних карток. Здійснення переказів за системою SWIFT. Залучення та оформлення депозитів фізичних осіб.


C 01.2011 по 09.2011 (8 міс.)
В компанії: Тернопільській філії ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК», Тернопіль
Посада: Начальник відділу по розвитку та контролю банкоматної та термінальної мережі в Тернопільській філії ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК»
Функціональні обов'язки:
Пошук та аналіз на фінансову привабливість місць установки нових банкоматів та терміналів самообслуговування. Організація процесу прийняття та контроль прийняття доставлених банкоматів та терміналів самообслуговування. Проведення переговорів з орендодавцями. Погодження та супровід договорів оренди площі для установки банкоматів та терміналів самообслуговування. Проведення та контроль своєчасності оплати послуг оренди. Організація процесу вводу в експлуатацію та переміщень неефективних банкоматів та термінальних самообслуговувань, погодження фото звіту місць установки. Подача заявок на оснащення банкоматів внутрішніми рекламними вказівниками. Оприділення оптимальної групи ризику оснащення. Організація заходів по збільшенню дохідної роботи банкоматної сітки та ефективність роботи сітки терміналів самообслуговування. Оптимізація та зниження затрат на підтримку банкоматної сітки. Супровід страхових актів, разом з страховою компанією, по випадкам вандалізму з відношенням до банкоматів та терміналів самообслуговування.


C 12.2009 по 01.2011 (1 рік 1 міс.)
В компанії: Тернопільській філії ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК», Тернопіль
Посада: Старший спеціаліст по розвитку та контролю банкоматної та термінальної мережі в Тернопільській філії ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК»
Функціональні обов'язки:
Пошук та аналіз на фінансову привабливість місць установки нових банкоматів та терміналів самообслуговування. Проведення переговорів з орендодавцями. Погодження та супровід договорів оренди площі для установки банкоматів та терміналів самообслуговування. Проведення та контроль своєчасності оплати послуг оренди. Подача заявок на оснащення банкоматів внутрішніми рекламними вказівниками. Організація заходів по збільшенню дохідної роботи банкоматної сітки та ефективність роботи сітки терміналів самообслуговування. Оптимізація та зниження затрат на підтримку банкоматної сітки. Супровід страхових актів, разом з страховою компанією, по випадкам вандалізму з відношенням до банкоматів та терміналів самообслуговування.


C 10.2007 по 12.2009 (2 роки 2 міс.)
В компанії: Тернопільської філії ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК», Тернопіль
Посада: Тарший спеціаліст по роботі з кредитними картами фізичних осіб Відділення №10 Тернопільської філії ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК»
Функціональні обов'язки:
Видача та обслуговування кредитних карт фізичних осіб. Моніторинг та супровід виданих кредитів фізичних осіб. Формування кредитних справ фізичних осіб. Просування продуктів CrossSrlling. Продаж роздрібних продуктів клієнту. Забезпечення постійного контакту з клієнтом шляхом телефонних дзвінків, ведення переписки, систематичних особистих зустрічей.


C 07.2007 по 10.2007 (3 міс.)
В компанії: ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК», Тернопіль
Посада: Спеціаліст рекламно-інформаційного пункту ГРУ, РУ, СФ, ВФ регіонального підрозділу Тернопільської філії ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК»
Функціональні обов'язки:
Пошук та залучення на обслуговування нових індивідуальних клієнтів. Оцінка кредитної роботи роздрібних продуктів. Повідомлення клієнтів – фіз. осіб про кредитування, оформлення документів. Робота з проблемними кредитами фізичних осіб. Організація навчання операціоністів індивідуального бізнесу. Формування пропозицій про мотивацію підрозділів по роботі з кредитними картками. Рекламноінформаційна підтримка підрозділів кредитування.


Освіта
Навчальний заклад: Тернопільський національний економічний університет
Дата закінчення: 2007-06-01
Факультет: Банківська справа
Спеціальність: Банківська справа

Навчальний заклад: Тернопільський національний економічний університет
Дата закінчення: 2008-06-01
Факультет: Банківська справа
Спеціальність: Банківська справа

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Розмовна
Рівень володіння комп'ютером: досвідчений користувач

Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
операционист гроші в борг терміново запорожье ужгород юрисконсульт невідомі мфо україни умань нові мфо україна чернигов всі мфо черновцы николаев днепр винница луцк харьков бровары ивано-франковск деньги в долг экономист кредит під 0 мариуполь житомир все мфо измаил яготин смела краматорск борисполь кредит без справки о доходах прилуки тернополь ровно маловідомі мфо україни бухгалтер полтава бердянск юрист одесса касир энергодар славянск шостка каменец-подольский рейтинг кредитов кредит без довідки про доходи александрия павлоград нові мфо кропивницкий львов кривой рог белая церковь изюм миргород бердичев мфо україна аналитик никополь мукачево кредит онлайн на карту без отказа срочно кассир черкассы северодонецк каменское кредит онлайн на карту херсон мелитополь хмельницкий бахмут сумы кременчуг киев
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
кредит под 0 процентов мфо, которые дают всем микрозайм без отказа карта спортбанк невідомі мфо кредит готівкою без довідки про доходи всі мфо україни кредит онлайн на картку без відмови терміново вакансии в банках рейтинг кредитов онлайн позика на картку з автоматичним схваленням банковские вакансии гроші в борг работа в банке кредит готівкою київ вакансии банков вакансии банков украины работа в страховании база мфо украины малоизвестные мфо альфа банк кредит наличными без справки о доходах альфа банк киев вакансии в финансах работа в финансах мфо без лицензии все мфо украины точки выдачи спортбанк отзывы спортбанк спортбанк архив вакансий кредит онлайн на карту без отказа маловідомі мфо работа в банке киев неизвестные мфо список rss Нові МФО України кредит наличными киев деньги в долг срочно займ на карту с автоматическим одобрением кредит спортбанк Новые МФО Украины кредит під 0 відсотків кредитный лимит спортбанк
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты