Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 49720
> >
Город : Київ
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Платіжні картки
Резюме № 49720
Опубліковано: 16.09.2016 р.
Рубрика: Платіжні картки

Начальник управління по роботі з платіжними картками

Стартова зарплата: 20000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Київ
Освіта: вища
Дата народження: 17.02.1985 г. (39 років )
Стать: Чоловіча
Сімейний стан: Перебуваю в шлюбі, є діти
Досвід роботи
C 04.2014 по теперішній час (9 років 11 міс.)
В компанії: ПАТ КБ «ЄВРОБАНК», Київ
Посада: Начальник управління по роботі з платіжними картками.
Функціональні обов'язки:
Взаємодія з міжнародними платіжними системами, банками та контрагентами банку за відповідним напрямом діяльності; Взаємодія зі службами внутрішнього аудиту та фінансового моніторингу; Проведення переговорів з потенційними / існуючими клієнтами щодо залучення на обслуговування / поточного обслуговування в банку; Розробка внутрішніх нормативних документів, що регламентують відповідні напрями діяльності; Автоматизація та оптимізація банківських процесів; Контроль бухгалтерського обліку та розрахунків за відповідним напрямом діяльності; Підготовка звітності для НБУ, міжнародних платіжних систем та підрозділів Банку; Координація роботи підрозділів Банку за відповідними напрямами діяльності; Участь у впровадженні нових та удосконаленні існуючих продуктів Банку; Координація роботи по залученню та обслуговуванню ЗП проектів та роботи CALL-Центру; Координація претензійної роботи за операціями по ПК; контроль процесу емісії ПК; Підключення та забезпечення функціонування банківського карткового обладнання; Фінансове адміністрування карткового програмного комплексу.


C 10.2012 по 04.2014 (1 рік 6 міс.)
В компанії: Комерційний Банк, Київ
Посада: Заступник начальника управління по роботі з платіжними картками
Функціональні обов'язки:
Реалізація проектів щодо об’єднання мережі банкоматів з іншими банками; Проведення переговорів з потенційними клієнтами щодо залучення до обслуговування в межах ЗП проектів; Впровадження нових та удосконалення існуючих карткових продуктів Банку; Підключення та забезпечення функціонування банкоматів і банківських терміналів; Інкасація банкоматів. Проведення інкасації, навчання персоналу; Взаємодія з МПС Visa, МПС American Express, Процесинговим центром, банкомспонсором, постачальниками термінального обладнання та іншими банками за картковим напрямком діяльності Банку; Розробка внутрішніх нормативних документів, що регламентують картковий напрямок діяльності Банку; Взаємодія зі службами внутрішнього аудиту та фінансового моніторингу Банку; Координація роботи підрозділів Банку щодо обслуговування платіжних карток (підрозділи фронт офісу) та здійснення розрахунків за операціями по ПК (підрозділи бекофісу); CALL Центр. Координація роботи; ЗП проекти. Супроводження на всіх етапах роботи; Претензійна робота за операціями по ПК; Підготування звітності за операціями по ПК для НБУ, МПС, підрозділів Банку; Контроль процесу емісії ПК; Контроль за проведенням розрахунків з банками – партнерами по об’єднаній мережі банкоматів; Фінансове адміністрування програмного комплексу APEX Line; Тестування карткових продуктів в програмному комплексі APEX Line; Контроль за виконання регламентних операцій в програмному комплексі APEX Line; Контроль за коректністю відображення операцій по ПК, здійснення розрахунків за операціями по ПК, нарахування плат, комісій, процентів в програмному комплексі APEX Line та в ОДБ (за операціями по ПК); Інвентаризація карткових рахунків, ПК та ПІНконвертів; організації процесу знищення ПК та ПІН-конвертів; Моніторинг роботи та забезпечення функціонування програмного комплексу, що здійснює розсилку sms повідомлень клієнтам Банку.


C 08.2011 по 10.2012 (1 рік 2 міс.)
В компанії: ПАТ КБ "ЄВРОБАНК", Київ
Посада: Головний спеціаліст управління по роботі з платіжними картками
Функціональні обов'язки:
Координація роботи CALL Центру Банку; Розробка внутрішніх нормативних документів, що регламентують картковий напрямок діяльності Банку; Фінансове адміністрування програмного комплексу APEX Line; Виконання регламентних операцій в програмному комплексі APEX Line; Знищення ПК та ПІНконвертів; Проведення претензійної роботи за операціями по ПК; Контроль за розрахунками з банком – спонсором по об’єднаній мережі банкоматів; Інкасація банкоматів; Супроводження ЗП проектів на всіх етапах роботи; Підготування звітності за операціями по ПК для НБУ, МПС, підрозділів Банку; Забезпечення процесу емісії ПК; Взаємодія з Процесинговим центром, банкомспонсором та іншими банками за картковим напрямком діяльності Банку.


C 09.2010 по 08.2011 (11 міс.)
В компанії: ПАТ КБ "ЄВРОБАНК", Київ
Посада: Головний спеціаліст відділу по роботі з платіжними картками
Функціональні обов'язки:
Реалізація карткового проекту в МПС Visa Int.; Створення карткових продуктів Банку; Виконання регламентних операцій в програмному комплексі APEX Line (відкриття карткових рахунків, емісія ПК, зарахування/списання коштів на/з карткових рахунків); Претензійна робота за операціями по ПК; Інкасація банкомату; Моніторинг роботи банкоматів (програмний комплекс Proview); Супроводження ЗП проектів (реєстрація ЗП проектів в системах Банку, зарахування ЗП та інших виплат на карткові рахунки); Підготування звітності за операціями по ПК для НБУ, МПС; Взаємодія з Процесинговим центром та банкомспонсором.


C 03.2010 по 09.2010 (6 міс.)
В компанії: ПАТ Комерційний Банк «Укргазбанк», Київ
Посада: Провідний економіст (Роздрібний бізнес)
Функціональні обов'язки:
Розробка та ініціювання внесення змін і проведення процедури погодження з відповідними підрозділами Банку шаблонів клієнтських договорів. Розробка та внесення змін до тарифів Банку щодо обслуговування платіжних карток. Підготовка та розсилка структурним підрозділам Банку проектів розпоряджень, наказів, електронних повідомлень, що стосуються процедури роботи з платіжними картками. Консультування структурних підрозділів Банку з питань банківських операцій з платіжними картками та послуг по картковим продуктам. Участь у розробці та вдосконаленні методології здійснення в Банку операцій з платіжними картками (положень, технологічних карт). Вивчення та аналіз банківського ринку карткових продуктів, ініціювання внесення змін до впроваджених карткових продуктів Банку.


C 09.2009 по 03.2010 (6 міс.)
В компанії: ТОВ «ОВБ Алфінанс Україна», Київ
Посада: Фінансовий консультант
Функціональні обов'язки:
Надання консультаційних послуг у сфері фінансів (в т.ч. страхування, податкові пільги, нерухомість, кредитування): аналіз фінансового стану клієнта; підбір оптимального рішення для клієнта; подальше консультаційне супроводження, тобто вирішення питань, що виникають в ході роботи, а також, надання клієнту інформації щодо: істотних змін на фінансовому ринку України; нових продуктів та послуг, що пропонують партнери компанії.


C 08.2008 по 06.2009 (10 міс.)
В компанії: ПАТ БАНК «КЛІРИНГОВИЙ ДІМ», Київ
Посада: Головний економіст (Управління платіжних карток)
Функціональні обов'язки:
Надання консультацій: фізичним та юридичним особамклієнтам Банку (в т.ч., що обслуговуються в рамках «зарплатних проектів») щодо особливостей проведення розрахунків за допомогою платіжних карток, а також вирішення суперечливих питань, що виникають при їх використанні; потенційним клієнтам про карткові та інші продукти Банку Фінансове адміністрування карткового програмного комплексу TWR CMS. Регламентні операції в програмному комплексі TWR CMS. Забезпечення емісії платіжних карток: персоналізація та ембосування платіжних карток; персоналізація ПІНконвертів; облік, планування потреб, замовлення заготовок платіжних карток та витратних матеріалів для їх персоналізації. Розв’язання конфліктних ситуацій при обслуговуванні клієнтів держателів платіжних карток. Претензійна робота за операціями по ПК. Формування звітності для НБУ, МПС Visa. Складання плану капітальних витрат з емісії та обслуговуванню платіжних карток. Розробка внутрішніх нормативних документів (положення, технологічні карти, договори) з питань технології емісії, обслуговування та розрахунків по операціям з використанням платіжних карток. Участь у розробці нових карткових продуктів і тарифів Банку.1 Координація роботи та надання інформаційнометодичної підтримки представництвам Банку з питань емісії платіжних карток та операцій з їх використанням.


C 01.2008 по 08.2008 (7 міс.)
В компанії: ПАТ БАНК «КЛІРИНГОВИЙ ДІМ», Київ
Посада: Провідний економіст Відділу (Управління платіжних карток)
Функціональні обов'язки:
Відкриття, закриття карткових рахунків, а також здійснення списань та зарахувань з/на карткові рахунки клієнтів Банку; Персоналізація та ембосування платіжних карток; Претензійна робота по операціям з використанням платіжних карток; ЗП проекти; Консультування відділень Банку щодо обслуговування платіжних карток.


C 10.2007 по 01.2008 (3 міс.)
В компанії: ПАТ БАНК «КЛІРИНГОВИЙ ДІМ», Київ
Посада: Провідний економіст Сектору цілодобової підтримки клієнтів
Функціональні обов'язки:
Відкриття, закриття карткових рахунків, а також здійснення списань та зарахувань з/на карткові рахунки клієнтів Банку; Робота з клієнтамидержателями платіжних карток Банку (надання інформації про депозитні та кредитні продукти Банку, про стан карткових рахунків клієнтів, блокування карток, вирішення суперечних питань); Моніторинг роботи банкоматів (програмний комплекс Proview); Формування юридичних справ по відкриттю карткових рахунків.


C 11.2005 по 10.2007 (1 рік 11 міс.)
В компанії: ПАТ БАНК «КЛІРИНГОВИЙ ДІМ», Київ
Посада: Економіст Сектору цілодобової підтримки клієнтів
Функціональні обов'язки:
Робота з клієнтами-держателями платіжних карток Банку (надання інформації про депозитні та кредитні продукти Банку, про стан карткових рахунків клієнтів, блокування карток, вирішення суперечних питань); Моніторинг роботи банкоматів (програмний комплекс Proview); Формування юридичних справ по відкриттю карткових рахунків.


Освіта
Навчальний заклад: Київський національний торговельно-економічний університет
Дата закінчення: 2007-05-01
Факультет: Факультет банківської справи
Спеціальність: Банківська справа

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Розмовна
Рівень володіння комп'ютером: досвідчений користувач

Додаткова інформація
Найбільш важливі досягнення в житті та кар'єрі:
Реалізація карткового проекту в МПС Visa Int.; Розробка та впровадження карткових продуктів та проектів Банку; Залучення великих корпоративних клієнтів.
Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
яготин всі мфо умань деньги в долг кропивницкий черновцы бердянск житомир кассир александрия изюм прилуки бердичев кривой рог каменское невідомі мфо україни касир кредит онлайн на карту смела операционист черкассы харьков мукачево северодонецк энергодар шостка хмельницкий каменец-подольский бухгалтер тернополь полтава кременчуг аналитик мфо україна бахмут кредит онлайн на карту без отказа срочно нові мфо україна херсон миргород сумы одесса мариуполь львов все мфо павлоград рейтинг кредитов юрист бровары чернигов ужгород днепр юрисконсульт никополь запорожье славянск кредит без справки о доходах винница белая церковь ровно маловідомі мфо україни луцк кредит без довідки про доходи борисполь измаил нові мфо киев краматорск гроші в борг терміново николаев экономист ивано-франковск мелитополь кредит під 0
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
все мфо украины вакансии в банках гроші в борг спортбанк займ на карту с автоматическим одобрением Новые МФО Украины отзывы спортбанк работа в страховании кредит готівкою київ кредит под 0 процентов база мфо украины Нові МФО України альфа банк всі мфо україни кредитный лимит спортбанк кредит готівкою без довідки про доходи мфо, которые дают всем вакансии банков деньги в долг срочно точки выдачи спортбанк микрозайм без отказа кредит під 0 відсотків работа в финансах кредит онлайн на карту без отказа банковские вакансии кредит онлайн на картку без відмови терміново маловідомі мфо вакансии банков украины кредит спортбанк список rss архив вакансий рейтинг кредитов онлайн карта спортбанк невідомі мфо альфа банк киев позика на картку з автоматичним схваленням малоизвестные мфо работа в банке киев неизвестные мфо работа в банке кредит наличными киев вакансии в финансах кредит наличными без справки о доходах мфо без лицензии
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты