Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 52943
> >
Город : Львів
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Роздрібний бізнес
Резюме № 52943
Опубліковано: 20.01.2014 р.
Рубрика: Роздрібний бізнес

Начальник відділення / начальник відділу / директор / заступник директора

Стартова зарплата: 9000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Львів
Освіта: вища
Дата народження: 25.02.1977 г. (47 років )
Стать: Чоловіча
Сімейний стан: Перебуваю в шлюбі, є діти
Досвід роботи
C 11.2012 по 11.2013 (1 рік )
В компанії: Відділення №33 ПАТ»Піреус Банк МКБ», Львів
Посада: Керівник відділення
Функціональні обов'язки:
залученням депозитів фізичних та юридичних осіб видачею кредитів фізичним та юридичним особам видачею та обслуговування пластикових карток валютообмінними операціями обслуговуванням поточних рахунків фізичних та юридичних осіб перекази.


C 05.2012 по 09.2012 (4 міс.)
В компанії: Львівського відділення №7 ПАТ КБ»Фінансова Ініціатива» , Львів
Посада: Начальник
Функціональні обов'язки:
залученням депозитів фізичних та юридичних осіб видачею кредитів фізичним та юридичним особам видачею та обслуговування пластикових карток валютообмінними операціями обслуговуванням поточних рахунків фізичних та юридичних осіб перекази.


C 07.2007 по 04.2012 (4 роки 9 міс.)
В компанії: Львівського відділення №2 АТ»Сведбанк»(публічне), Львів
Посада: Директор
Функціональні обов'язки:
залученням депозитів фізичних та юридичних осіб видачею кредитів фізичним та юридичним особам видачею та обслуговування пластикових карток валютообмінними операціями обслуговуванням поточних рахунків фізичних та юридичних осіб переказиЗа час роботи відділення нагороджувалося грамотами та відзнаками за динаміку комісійних доходів, залучення кредитів за якість обслуговування клієнтів та інше.Як директор відділення в 2010р. був нагороджений в конкурсі «Алея зірок» та разом з 20 найкращими працівниками знаходився в м.Стокгольм (Шведція) де вивчав роботу ГО, відділення Сведбанку в Шведції.


C 02.2005 по 07.2007 (2 роки 5 міс.)
В компанії: Львівська філія АКБ «Мрія» (ВТБ Банк) , Львів
Посада: Завідуючий сектором активно-пасивних операцій
Функціональні обов'язки:
Здійснення консультативного обслуговування юридичних та фізичних осіб щодо кредитування. підготовка пакету документів для оформлення заявки на надання кредиту. підготовка кредитних договорів та розпоряджень на видачу кредиту, відкриття та закриття рахунків для позичальників, контроль процесу видачі кредитів здійснення щомісячного розрахунку страхового резерву за кредитними операціями контороль за своєчасністю та повнотою погашення кредитів та відсотків за ними. моніторинг кредитних справ позичальників. підготовка звітності для АКБ”Мрія” а також інформації по запитах АКБ”Мрія” відкриття та закриття поточних рахунків фізичних осіб в національній валюті оформлення, договорів на обслуговування поточних рахунків фізичних осіб та розрахунків по них. відкриття та закриття депозитних рахунків для юридичних та фізичних осіб оформлення, обслуговування депозитних договорів фізичних та юридичних осіб та розрахунків по них; проведення операцій по авелюванню простих векселів;


C 09.2004 по 12.2004 (3 міс.)
В компанії: Львівська філія АКБ „МТ-Банк” , Львів
Посада: Начальник кредитного відділу
Функціональні обов'язки:
Контроль за повнотою, своєчасністю та правильністю складання звітності відділом адміністрування та супроводження позик. здійснення консультативного обслуговування юридичних та фізичних осіб щодо кредитування. здійснення щомісячного розрахунку страхового резерву за кредитними операціями. контороль за своєчасністю та повнотою погашення кредитів та відсотків за ними. контроль за своєчасністю надання довідкової інформації. підготовка інформаційних матеріалів для доповіді на кредитній комісії філії з питань, що належать до компетенції відділу.


C 03.2001 по 09.2004 (3 роки 6 міс.)
В компанії: АКБ ЛЬвів, Львів
Посада: Економіст
Функціональні обов'язки:
Оформлення кредитних договорів між банком і суб'єктомгосподарської діяльності або фізичною особою; здійснення контролю за своєчасним поверненням кредиту та оплатою відсотків за користування кредитом; здійснення перевірок цільвого використання кредитних коштів та перевірка заставленого майна; здійснення та оформлення угод по наданню міжбанківських кредитів; аналіз даних банку про видані кредити і процентні ставки, які склалися, а також інформацію по інших банках;аналіз економічної інформації про виробничофінансовудіяльність обслуговучих клієнтів; підготовка щомісячних звітів Управлінню Національного банку України, що стосуються діяльності відділу з питань кредитування; здійснення роботи по залученню коштів юридичних осіб на депозитні рахунки, оформлення депозитних договорів та розрахунків по них; оформлення договорів на проведення операцій платежів населення, оформлення договорів „КлієнтБанк", оформлення договорів на касове обслуговування. встановлення лімітів окремих операцій, ліміти ризиків контрагентів, структури балансу; здійснення контролю за дотриманням обов'язкових для всіх комерційних банків економічних нормативів та дотриманням обов'язкового резервування; контроль та виконання файлів банківської звітності (щоденних, місячних, декадних, квартальних, піврічних та річних); виконання та контроль за щоденним виконанням нормативів НБУ та обов'язкового резервування коррахунку.


C 10.1999 по 03.2001 (1 рік 5 міс.)
В компанії: Контрольне ревізійне управління у Львівській області, Львів
Посада: Контролер-ревізор
Функціональні обов'язки:
Проведення перевірок органів влади та оборони.


Освіта
Навчальний заклад: Національний університет Львівська політехніка
Дата закінчення: 1999-06-01
Факультет: Економіки та менеджменту
Спеціальність: Менеджмент зовнішньо-економічної діяльності

Курси та тренінги
Назва курсу/тренінгу: Основи підприємницької дяльності
Компанія: Львівський центр професійно-технічної освіти
Місто: Львів Період: 15.01.2014 Дата: 01.01.2014

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Базова
Рівень володіння комп'ютером: користувач
Комп'ютерні навички: Офісні програми, інтернет, Outlook express, Far manager, Lotus, Scrooge, New Stat, B2

Додаткова інформація
Найбільш важливі досягнення в житті та кар'єрі:
Час роботи в АТ"Сведбанк" нагороджувалося грамотами та відзнаками за динаміку комісійних доходів, залучення кредитів за якість обслуговування клієнтів та інше.Як директор відділення в 2010р. був нагороджений в конкурсі «Алея зірок» та разом з 20 найкращими працівниками знаходився в м.Стокгольм (Шведція) де вивчав роботу ГО, відділення Сведбанку в Шведції.
Заняття у вільний час (улюблений спорт, хобі тощо): Природа, спорт

Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
все мфо луцк кассир белая церковь днепр кременчуг прилуки мариуполь ужгород борисполь шостка юрисконсульт славянск мфо україна рейтинг кредитов энергодар маловідомі мфо україни кривой рог каменец-подольский житомир бердичев мукачево всі мфо операционист запорожье одесса александрия черкассы бровары бердянск кредит без справки о доходах кредит онлайн на карту без отказа срочно изюм мелитополь невідомі мфо україни хмельницкий полтава сумы кредит без довідки про доходи экономист черновцы херсон смела касир бахмут юрист винница измаил чернигов краматорск северодонецк бухгалтер николаев аналитик кредит онлайн на карту гроші в борг терміново нові мфо павлоград харьков деньги в долг умань киев нові мфо україна ровно тернополь никополь миргород кропивницкий ивано-франковск кредит під 0 львов каменское яготин
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
кредит наличными киев вакансии банков Нові МФО України банковские вакансии малоизвестные мфо карта спортбанк все мфо украины гроші в борг микрозайм без отказа кредит готівкою без довідки про доходи архив вакансий рейтинг кредитов онлайн работа в финансах работа в страховании вакансии банков украины вакансии в банках позика на картку з автоматичним схваленням маловідомі мфо неизвестные мфо кредит онлайн на карту без отказа кредит під 0 відсотків всі мфо україни Новые МФО Украины займ на карту с автоматическим одобрением работа в банке невідомі мфо мфо, которые дают всем мфо без лицензии спортбанк работа в банке киев база мфо украины кредит спортбанк альфа банк точки выдачи спортбанк альфа банк киев список rss кредит онлайн на картку без відмови терміново вакансии в финансах деньги в долг срочно кредит наличными без справки о доходах кредит под 0 процентов кредит готівкою київ отзывы спортбанк кредитный лимит спортбанк
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты