Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 58228
> >
Город : Київ
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Інформаційні технології
Резюме № 58228
Опубліковано: 27.08.2014 р.
Рубрика: Інформаційні технології

Заместитель начальника / начальник отдела тестирования, сопровождения АБС

Стартова зарплата: 7000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Київ
Освіта: вища
Дата народження: 08.04.1962 г. (62 роки )
Стать: Жіноча
Сімейний стан: Перебуваю в шлюбі, є діти
Досвід роботи
C 12.2007 по 06.2014 (6 років 6 міс.)
В компанії: ПАТ "УПБ", Київ
Посада: Заместитель начальника отдела сопровождения программного обеспечения
Функціональні обов'язки:
Досвід по виконання робіт з інсталяції, модифікації, тестування, налагодження та адміністрування програмного забезпечення (АБС «Барс»). Тестування, втілення нового банківського ПЗ по всім напрямках діяльності банку. Створення запитів для банківської системи , база даних Oracle. Надання послуг з технічної підтримки спеціалістам підрозділів банку в питаннях налагодження, супроводу відповідних програмних комплексів . Досвід технологічної роботи операційного дня банку, платіжної системи, роботи з ключами. Участь в формуванні вимог та технічних завдань для вдосконалення існуючого та розробки нового програмного забезпечення. Участь у проектній діяльності, по впровадженню та розвитку програмного забезпечення


C 05.2005 по 11.2007 (2 роки 6 міс.)
В компанії: АКБ "Траст-Капітал", Київ
Посада: Начальник отдела бухучета, контроля и отчетности
Функціональні обов'язки:
Робота як користувача з АБС «Б2»: робота з факторинговими операціями, ведення статзвітності банку, бухобслуговування кредитних та депозитних операцій, міжбанківських операцій, складання звітності банку, бухобслуговування касових опрерацій, участь в формуванні вимог та технічних завдань для вдосконалення існуючого та розробки нового програмного забезпечення.


C 11.1998 по 05.2005 (6 років 6 міс.)
В компанії: Українська міжбанківська валютна біржа, Київ
Посада: Головний технолог
Функціональні обов'язки:
Досвід по виконання робіт з інсталяції, модифікації, тестування, налагодження та адміністрування програмного забезпечення (АБС «Барс»),тестування, втілення нового банківського ПЗ по всім напрямках діяльності біржі.Надання послуг з технічної підтримки спеціалістам біржі в питаннях налагодження, супроводу відповідних програмних комплексів .Технологічна робота з супроводу ПЗ по проведенню торгів на біржі як по напрямку продажу іноземної валюти, так і по напрямку продажу нафти. Супровід і налагодження систем "БанкКлієнт" на біржі.Участь в формуванні вимог та технічних завдань для вдосконалення існуючого та розробки нового програмного забезпечення,участь у проектній діяльності, по впровадженню та розвитку програмного забезпечення, робота економіста біржі.


C 02.1992 по 11.1998 (6 років 9 міс.)
В компанії: "Легбанк", Київ
Посада: Ведучий інженер-програміст
Функціональні обов'язки:
Виконання робіт з інсталяції, модифікації, тестування, налагодження та адміністрування програмного забезпечення (АБС «Ісаод»).Тестування, втілення нового банківського ПЗ по всім напрямках діяльності банку.Надання послуг з технічної підтримки спеціалістам підрозділів банку в питаннях налагодження, супроводу відповідних програмних комплексів .Досвід технологічної роботи операційного дня банку, платіжної системи, роботи з ключами та ін. Участь в формуванні вимог та технічних завдань для вдосконалення існуючого та розробки нового програмного забезпечення. Участь у проектній діяльності, по впровадженню та розвитку програмного забезпечення Досвід роботи з NEW_STAT НБУ, формування статзвітності НБУ.Робота економіста внутрішньої бухгалтерії банку.


C 02.1987 по 01.1992 (4 роки 11 міс.)
В компанії: Розрахункова палата НБУ, Київ
Посада: Ведучий інженер-програміст
Функціональні обов'язки:
Участь у розробці ПЗ операційного дня банку по замовленню ГІОЦ (Москва), участь у розробці ПЗ "Емісійний день банку" НБУ, участь у розробці бази даних для ГІОЦ (Москва), створення бази даних для управління емісійної політики НБУ, розробка технології обробки даних для НБУ, розробка звітності та постановка техзавдань для створення статзвітності НБУ.


Освіта
Навчальний заклад: КПИ
Дата закінчення: 1986-06-01
Факультет: Электрорадиоавтоматики
Спеціальність: Инженер-системотехник

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Базова
Украинский: Вільно володію
Рівень володіння комп'ютером: досвідчений користувач
Комп'ютерні навички: Робота з багатьма системами ОДБ банку, прикладними ПЗ банків, стемами обслуговування бірж на торгах, ПЗ НБУ.

Додаткова інформація
Найбільш важливі досягнення в житті та кар'єрі:
Стресостійкість, досвід роботи як з користувачами,ьтак і співробітниками., вміння контролювати ситуацію та настрій.
Заняття у вільний час (улюблений спорт, хобі тощо): Режисура та проведення масових свят.

Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
операционист хмельницкий кредит без справки о доходах кривой рог маловідомі мфо україни бердичев миргород киев львов чернигов александрия кредит без довідки про доходи кропивницкий запорожье северодонецк черновцы краматорск одесса юрист бахмут смела херсон полтава юрисконсульт гроші в борг терміново винница николаев кременчуг ровно бердянск изюм всі мфо житомир измаил кредит онлайн на карту без отказа срочно сумы харьков невідомі мфо україни кредит онлайн на карту павлоград мукачево экономист тернополь каменское шостка ивано-франковск мелитополь кассир мариуполь днепр ужгород луцк умань деньги в долг каменец-подольский нові мфо аналитик никополь борисполь касир прилуки рейтинг кредитов нові мфо україна бухгалтер кредит під 0 яготин мфо україна черкассы бровары энергодар славянск белая церковь все мфо
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
кредит наличными без справки о доходах мфо, которые дают всем рейтинг кредитов онлайн кредит під 0 відсотків невідомі мфо кредит под 0 процентов позика на картку з автоматичним схваленням гроші в борг архив вакансий работа в страховании малоизвестные мфо займ на карту с автоматическим одобрением вакансии в финансах Новые МФО Украины кредит готівкою без довідки про доходи неизвестные мфо Нові МФО України кредит готівкою київ всі мфо україни база мфо украины кредитный лимит спортбанк альфа банк точки выдачи спортбанк кредит спортбанк альфа банк киев вакансии в банках кредит наличными киев работа в банке кредит онлайн на карту без отказа мфо без лицензии вакансии банков маловідомі мфо список rss микрозайм без отказа карта спортбанк работа в финансах спортбанк вакансии банков украины деньги в долг срочно кредит онлайн на картку без відмови терміново банковские вакансии отзывы спортбанк все мфо украины работа в банке киев
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты