Рубрикатор
Вакансії    Резюме

 Банки
Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Банківські новини

100-те вiддiлення SEB в Українi - "шведський" подарунок Буковинi

У межах стратегiї розширення географiї присутностi ВАТ "СЕБ Банк" 10 грудня 2008 року в м. Чернiвцi вiдбулося урочисте вiдкриття 100-го вiддiлення SEB в Українi. Розташоване у самому центрi мiста, на вул. Гагарiна, 10, нове вiддiлення покликане поєднати в собi українську гостиннiсть i шведську надiйнiсть.

У цей день одному з мешканцiв мiста випала честь стати 100-тисячним клiєнтом SEB в Українi. Разом з вiдкриттям банкiвського рахунку, що став для установи стотисячним, вiн отримав у подарунок подорож до столицi Швецiї - Стокгольму. Серед учасникiв святкового заходу зi знакового вiдкриття нового вiддiлення - керiвництво та спiвробiтники СЕБ Банку, представники Чернiвецької мерiї та Обласного Управлiння Нацiонального Банку, а також представники SEB Групи.

"Ми пишаємось тим, що потужний СЕБ Банк вiдтепер представлено й у Чернiвцях, - зауважив Голова Правлiння Олександр Коротiн. - Недоторканi гарантiї збереження та примноження капiталу клiєнтiв, висока якiсть обслуговування, фiнансовi iнновацiї, багатий досвiд на мiжнародних фiнансових ринках, найсучаснiшi банкiвськi послуги, що складають лiнiйку кращих європейських банкiв, з року в рiк забезпечують входження SEB до елiти фiнансового ринку Європи. Ми готовi на вигiдних, демократичних умовах забезпечити мешканцям регiону банкiвський сервiс i надати продукти, якi враховують потреби як приватних, так i корпоративних клiєнтiв. Кожному з них ми гарантуємо iндивiдуальний пiдхiд, повагу та комфортнi умови обслуговування".

"Заснований у 1856 роцi в Стокгольмi "батьком" впливової шведської династiї Андре Оскаром Валенбергом, вже понад 150 рокiв SEB невпинно завойовує довiру клiєнтiв. Спрямованiсть на задоволення їх потреб упродовж рокiв - непохитна. Адже з прадавнiх iсторичних корiнь усi дiї мiжнародної фiнансової iнституцiї SEB направленi на людей - його найцiннiший актив. Обираючи впевненiсть у майбутньому i беззаперечну стабiльнiсть, рiзнi династiї упродовж поколiнь зберiгали прихильнiсть, лояльнiсть до SEB, - констатує начальник Чернiвецького вiддiлення СЕБ Банку Петро Олексюк. - Серед клiєнтiв - всесвiтньо вiдомi компанiї, такi як Ericsson, Astra, Sааb, Stora, SKF, шведська група АВВА та iншi. З багатьма своїми клiєнтами SEB спiвпрацює бiльше пiвстолiття! Вiдданiсть, професiоналiзм, взаємоповага та послiдовнiсть - це головнi "принциповi" кити, на яких успiшно зростає могутня iмперiя SEB. За пiвтора столiття плiдної дiяльностi Банк мiцно закрiпився на мiжнародному фiнансовому ринку, зарекомендувавши себе як надiйний, впливовий партнер".

100-те вiддiлення Банку як втiлення стратегiї постiйного розвитку - мiцний плацдарм SEB в Українi для його подальшого безперервного розвитку та вдосконалення!

Довiдка: Група SEB (Skandinaviska Enskilda Banken) є однiєю з найбiльш впливових фiнансових органiзацiй Пiвнiчної Європи, яка обслуговує близько 400 000 корпоративних клiєнтiв та 5 мiльйонiв приватних осiб. SEB пропонує унiверсальнi банкiвськi послуги у Швецiї, Нiмеччинi та країнах Балтiї - Естонiї, Латвiї та Литвi. Вiддiлення Групи також розташованi у десяти iнших країнах, зокрема у Пiвнiчнiй Європi, Польщi, Росiї та Українi. Станом на 30 вересня 2008 року загальнi активи Групи становили 2,416 млрд. шведських крон, активи пiд управлiнням 1,244 млрд. шведських крон. Загальна кiлькiсть працiвникiв SEB Групи перевищує 22 000 осiб. Бiльш детальну iнформацiю можна знайти на сайтi SEB Групи www.sebgroup.com.

По материалам: UABanker.net


Читать также:

  • Робота в компаніях

       Швидкий перехід
    черкассы смела касир белая церковь аналитик запорожье бердичев северодонецк все мфо кропивницкий нові мфо бухгалтер чернигов сумы кредит без довідки про доходи операционист славянск мариуполь николаев мукачево маловідомі мфо україни измаил кассир борисполь гроші в борг терміново львов невідомі мфо україни каменец-подольский бердянск кредит онлайн на карту рейтинг кредитов деньги в долг одесса бровары александрия кривой рог киев кредит без справки о доходах миргород кременчуг всі мфо шостка мелитополь луцк винница ивано-франковск хмельницкий энергодар днепр мфо україна юрист каменское павлоград кредит під 0 ровно никополь житомир нові мфо україна экономист полтава юрисконсульт прилуки кредит онлайн на карту без отказа срочно черновцы херсон тернополь яготин ужгород харьков умань краматорск изюм бахмут
    + Додати

     
     
     
     
     
     
    Посилання
    кредит онлайн на картку без відмови терміново микрозайм без отказа мфо, которые дают всем работа в финансах работа в банке киев альфа банк киев кредитный лимит спортбанк маловідомі мфо кредит наличными киев Новые МФО Украины кредит онлайн на карту без отказа малоизвестные мфо кредит під 0 відсотків вакансии в финансах Нові МФО України база мфо украины спортбанк вакансии банков архив вакансий рейтинг кредитов онлайн кредит спортбанк карта спортбанк неизвестные мфо точки выдачи спортбанк кредит готівкою без довідки про доходи альфа банк всі мфо україни работа в банке мфо без лицензии займ на карту с автоматическим одобрением невідомі мфо отзывы спортбанк позика на картку з автоматичним схваленням банковские вакансии все мфо украины гроші в борг вакансии банков украины деньги в долг срочно кредит наличными без справки о доходах список rss кредит готівкою київ вакансии в банках работа в страховании кредит под 0 процентов
     
     



    На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
    Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
    Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты