Рубрикатор
Вакансії    Резюме

 Банки
Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Банківські новини

УКБС пропонує переглянути методику розрахунку нормативiв НБУ у зв'язку з падiнням курсу гривнi

Через значне зниження офiцiйного курсу гривнi щодо євро та долара США, Асоцiацiя "Український Кредитно-Банкiвський Союз" звернулася до Нацбанку з пропозицiями переглянути методику розрахунку нормативiв НБУ.

На думку експертiв УКБС, сьогоднi iснує загроза перевищення встановленого Нацбанком значення нормативу максимального розмiру кредитного ризику на одного контрагента (Н7) за рахунок переоцiнки ранiше наданих кредитiв. Щоб i надалi, в умовах нестабiльного курсу гривнi, дотримуватись виконання вказаного нормативу, банки змушенi скорочувати обсяг таких кредитiв за рахунок їх часткового погашення. А це у свою чергу призводить до зниження доходiв банкiв.

При подальшому послабленнi гривнi iснує також можливiсть перевищення встановленого НБУ значення нормативу максимального кредитного ризику на одного iнсайдера (Н9), вважають в УКБС.

В сьогоднiшнiх умовах курсової нестабiльностi рiзниця мiж гривневим та валютним еквiвалентами субординованого боргу складає значну суму, що не враховується у регулятивному капiталi банкiв. Це, в свою чергу, впливає на перевищення банками нормативу максимального кредитного ризику на одного контрагента (Н7) станом на момент розрахунку нормативiв.

Зважаючи на обставини, що склалися на ринку, УКБС вважає за необхiдне переглянути методику розрахунку нормативiв НБУ, а також пропонує регулятору розглянути питання щодо врахування до регулятивного капiталу банкiв субординованого боргу за поточним курсом.

По материалам: UABanker.net


Читать также:

  • Робота в компаніях

       Швидкий перехід
    житомир бухгалтер винница шостка бахмут касир одесса мариуполь никополь маловідомі мфо україни кассир херсон изюм борисполь миргород черкассы мукачево яготин чернигов нові мфо україна кредит без справки о доходах каменец-подольский николаев ровно измаил невідомі мфо україни юрист прилуки павлоград мелитополь ужгород кредит без довідки про доходи экономист полтава хмельницкий смела все мфо бердянск операционист всі мфо запорожье умань харьков мфо україна кредит онлайн на карту кременчуг северодонецк киев рейтинг кредитов краматорск аналитик бровары сумы бердичев каменское кредит під 0 ивано-франковск белая церковь черновцы днепр нові мфо гроші в борг терміново александрия тернополь кредит онлайн на карту без отказа срочно львов луцк славянск юрисконсульт деньги в долг кропивницкий энергодар кривой рог
    + Додати

     
     
     
     
     
     
    Посилання
    кредит онлайн на картку без відмови терміново работа в страховании база мфо украины мфо без лицензии архив вакансий Нові МФО України точки выдачи спортбанк вакансии банков кредит наличными без справки о доходах деньги в долг срочно кредит под 0 процентов займ на карту с автоматическим одобрением все мфо украины маловідомі мфо позика на картку з автоматичним схваленням малоизвестные мфо рейтинг кредитов онлайн кредит наличными киев спортбанк банковские вакансии альфа банк вакансии в банках гроші в борг кредит під 0 відсотків карта спортбанк кредит готівкою без довідки про доходи вакансии банков украины список rss кредит онлайн на карту без отказа Новые МФО Украины кредит спортбанк альфа банк киев работа в финансах невідомі мфо работа в банке киев кредит готівкою київ отзывы спортбанк работа в банке микрозайм без отказа всі мфо україни вакансии в финансах кредитный лимит спортбанк неизвестные мфо мфо, которые дают всем
     
     



    На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
    Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
    Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты