Рубрикатор
Вакансії    Резюме

 Банки
Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Банківські новини

ВАТ "Укрексiмбанк" та ЄБРР сприяють змiцненню енергоефективностi українських пiдприємств

Сьогоднi в м. Києвi вiдбулося пiдписання Кредитної угоди мiж вiдкритим акцiонерним товариством "Державний експортно-iмпортний банк України" (ВАТ "Укрексiмбанк") та Європейським банком реконструкцiї та розвитку (ЄБРР), предметом якої є залучення кредитної лiнiї в обсязi 50,0 млн. дол. США для подальшого впровадження спiльної Програми енергоефективностi в Українi, реалiзацiя якої за участю ВАТ "Укрексiмбанк" успiшно триває з квiтня 2007 року.

За перiод впровадження означеної Програми банком залучено близько пiвсотнi українських копанiй до участi у нiй, завдяки чому профiнансовано низку iнвестицiйних проектiв, спрямованих як на змiцнення заходiв з енергозбереження на пiдприємствах рiзноманiтних галузей промисловостi, включаючи промисловiсть будiвельних матерiалiв, скловиробiв, машинобудування, аграрного сектора, сфери послуг в галузi тепло- та енергопостачання, так i на створення вiдновлюваних енергоджерел.

Завдяки участi у реалiзацiї Програми енергоефективностi українськi приватнi пiдприємства значно зменшили власнi енергозатрати, чим полiпшили структуру балансових видаткiв та збiльшили власнi конкурентнi позицiї i рентабельнiсть виробництва, зменшили залежнiсть українського пiдприємницького сектора вiд "енергетичного фактора". Крiм цього, варто вiдзначити позитивний вплив на довкiлля з боку пiдприємств-учасникiв Програми енергоефективностi у зв.язку зi зменшенням енергоспоживання.

У рамках спiльної Програми енергоефективностi за сприяння фiнансованих Урядами Швецiї та Австрiї технiчних консультантiв та фахiвцiв ВАТ "Укрексiмбанк" здiйснено оцiнку найефективнiших з точки зору економного використання енергетичних ресурсiв варiантiв впровадження iнвестицiйних проектiв, низка пiдприємств отримала квалiфiковану технiчну допомогу європейських енергоаудиторiв, у багатьох регiонах нашої держави вiдбулися семiнари для клiєнтiв та тренiнги для персоналу банку. За низкою реалiзованих проектiв вiдпрацьовується документацiя з їх упровадження як проектiв Спiльної реалiзацiї вiдповiдно до Кiотського протоколу до Рамкової конвенцiї ООН про змiну клiмату.

У ходi пiдписання Угоди Голова Правлiння ВАТ "Укрексiмбанк" Капустiн В.В. висловив задоволення високим рiвнем спiвпрацi з ЄБРР, загальним ходом впровадження першого етапу Програми енергоефективностi та висловив переконання, що укладена сьогоднi Кредитна угода, якою ЄБРР подвоєно розмiр ресурсiв для реалiзацiї Програми, допоможе низцi український копанiй не тiльки здiйснити переоснащення у складних фiнансово-економiчних умовах, а й надасть їм перспективу на майбутнє, у тому числi через потенцiальну участь у "Карбонових" трансакцiях.

Довiдка: Державний експортно-iмпортний банк України - унiверсальна кредитно-фiнансова установа iз 100% державним капiталом. Вiд дня заснування Банк незмiнно входить до групи найбiльших системних банкiв України, має найбiльш розгалужену в Українi мережу банкiв - кореспондентiв, яка включає понад 850 банкiвських установ у рiзних країнах свiту. За результатами дослiджень мiжнародного рейтингового агентства Standard&Poor's та Агентства фiнансових iнiцiатив "Iнформацiйна прозорiсть українських банкiв у 2006 роцi" та "Корпоративне управлiння в банкiвському секторi України в 2006 роцi" ВАТ "Укрексiмбанк" отримав найвищу оцiнку експертiв за iнформацiйну прозорiсть. З 2001 по 2007 роки банк щороку отримував визнання вiд банку "JP Morgan Chase" (США) як один з кращих банкiв-кореспондентiв по всьому свiту за якiстю розрахункiв у доларах США.

По материалам: UABanker.net


Читать также:

  • Робота в компаніях

       Швидкий перехід
    каменское николаев херсон кредит без довідки про доходи кредит онлайн на карту без отказа срочно львов тернополь хмельницкий мелитополь аналитик яготин никополь бердичев энергодар измаил краматорск шостка сумы смела черкассы мариуполь винница бердянск кредит під 0 гроші в борг терміново александрия юрист кредит без справки о доходах кредит онлайн на карту чернигов харьков бахмут северодонецк черновцы невідомі мфо україни юрисконсульт маловідомі мфо україни кременчуг бухгалтер операционист павлоград нові мфо україна каменец-подольский ужгород мфо україна умань деньги в долг изюм луцк кривой рог славянск ровно одесса нові мфо мукачево кассир ивано-франковск бровары рейтинг кредитов миргород белая церковь прилуки всі мфо полтава кропивницкий запорожье борисполь днепр житомир все мфо экономист касир киев
    + Додати

     
     
     
     
     
     
    Посилання
    отзывы спортбанк работа в банке киев альфа банк киев кредитный лимит спортбанк кредит под 0 процентов точки выдачи спортбанк спортбанк альфа банк займ на карту с автоматическим одобрением банковские вакансии вакансии банков рейтинг кредитов онлайн кредит наличными без справки о доходах кредит онлайн на картку без відмови терміново кредит спортбанк мфо без лицензии позика на картку з автоматичним схваленням база мфо украины всі мфо україни Нові МФО України все мфо украины кредит готівкою без довідки про доходи кредит готівкою київ архив вакансий кредит наличными киев карта спортбанк неизвестные мфо вакансии банков украины работа в финансах кредит онлайн на карту без отказа список rss Новые МФО Украины невідомі мфо микрозайм без отказа работа в банке деньги в долг срочно малоизвестные мфо гроші в борг мфо, которые дают всем вакансии в банках вакансии в финансах работа в страховании маловідомі мфо кредит під 0 відсотків
     
     



    На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
    Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
    Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты