Рубрикатор
Вакансії    Резюме

 Банки
Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Банківські новини

Держфiнмонiторинг України пiдбив пiдсумки своєї дiяльностi за минулий рiк

В Державному комiтетi фiнансового монiторингу України (sdfm.gov.ua) вiдбулося чергове засiдання колегiї, на якому пiдбито пiдсумки роботи Комiтету за 2008 рiк та визначенi прiоритетнi напрямки дiяльностi на поточний рiк.

В роботi засiдання прийняли участь представники регiональних вiддiлiв Держфiнмонiторингу у Львiвськiй, Харкiвськiй та Одеськiй областях i iнших структурних пiдроздiлiв Держфiнмонiторингу України.

Голова Держфiнмонiторингу України Iгор Черкаський вiдзначив, що Держфiнмонiторингом виконанi у повному обсязi усi завдання, якi були поставленi у минулому роцi.

Зокрема, продовжувалась взаємодiя з державними органами, якi задiянi у системi протидiї вiдмиванню злочинних доходiв, методологiчна робота з суб'єктами фiнансового монiторингу, здiйснювався аналiз повiдомлень про сумнiвнi фiнансовi операцiї, пiдготовка узагальнених матерiалiв, а також їх супроводження. Також забезпечено виконання мiжнародних заходiв, якi значною мiрою впливають на розбудову нацiональної системи протидiї вiдмиванню злочинних доходiв.

Важливою подiєю було ухвалення Верховною Радою України в першому читаннi проекту закону "Про внесення змiн до Закону України "Про запобiгання та протидiю легалiзацiї (вiдмиванню) доходiв, одержаних злочинних шляхом", зазначив вiн.

Особливу увагу учасники колегiї акцентували на питаннях супроводження узагальнених матерiалiв, якi пiдготовленi Держфiнмонiторингом та направленi до правоохоронних органiв для розгляду та прийняття вiдповiдних рiшень.

Держфiнмонiторингом у минулому роцi пiдготовлено та направлено до правоохоронних органiв 1 036 узагальнених та додаткових матерiалiв, стосовно фiнансових операцiй, якi можуть бути пов'язанi з вiдмиванням злочинних доходiв та фiнансуванням тероризму.

Правоохороннi органи за результатами розгляду узагальнених матерiалiв Держфiнмонiторингу України у 2008 роцi порушили 326 кримiнальних справ стосовно пiдприємств, якi стали об'єктом фiнансового монiторингу.

Судовими iнстанцiями винесено 77 обвинувальних вирокiв по кримiнальних справах, з використанням узагальнених матерiалiв Держфiнмонiторингу України.

На засiданнi також заслухано iнформацiю про дiяльнiсть Навчально-методичного центру перепiдготовки та пiдвищення квалiфiкацiї спецiалiстiв з питань фiнансового монiторингу в сферi боротьби з легалiзацiєю (вiдмиванням) доходiв одержаних злочинним шляхом, i фiнансуванням тероризму. Протягом 2008 року, Центром проведено навчання та пiдвищення квалiфiкацiї 470 фахiвцiв з питань запобiгання i протидiї легалiзацiї (вiдмиванню) доходiв, одержаних злочинним шляхом, та фiнансуванню тероризму.

За пiдсумками засiдання колегiї прийнятi вiдповiднi рiшення та визначенi перспективнi напрямки дiяльностi Держфiнмонiторингу України.

По материалам: UABanker.net


Читать также:

  • Робота в компаніях

       Швидкий перехід
    павлоград кредит без довідки про доходи мариуполь кредит без справки о доходах белая церковь мукачево гроші в борг терміново кассир николаев юрисконсульт славянск винница житомир бухгалтер бровары каменец-подольский киев аналитик чернигов черновцы ивано-франковск шостка тернополь львов бахмут черкассы мелитополь касир одесса кривой рог днепр яготин операционист кредит онлайн на карту кропивницкий прилуки маловідомі мфо україни энергодар миргород все мфо нові мфо кременчуг измаил невідомі мфо україни деньги в долг всі мфо хмельницкий юрист изюм никополь бердичев каменское нові мфо україна борисполь смела краматорск полтава бердянск кредит під 0 харьков северодонецк сумы александрия мфо україна рейтинг кредитов луцк умань ровно херсон ужгород кредит онлайн на карту без отказа срочно запорожье экономист
    + Додати

     
     
     
     
     
     
    Посилання
    вакансии банков украины займ на карту с автоматическим одобрением рейтинг кредитов онлайн кредит наличными без справки о доходах отзывы спортбанк база мфо украины Новые МФО Украины кредит онлайн на картку без відмови терміново кредит наличными киев кредит під 0 відсотків спортбанк позика на картку з автоматичним схваленням банковские вакансии список rss точки выдачи спортбанк кредит онлайн на карту без отказа гроші в борг кредитный лимит спортбанк вакансии банков всі мфо україни кредит под 0 процентов Нові МФО України деньги в долг срочно вакансии в банках мфо без лицензии альфа банк кредит готівкою без довідки про доходи альфа банк киев малоизвестные мфо работа в банке киев маловідомі мфо работа в страховании карта спортбанк кредит готівкою київ неизвестные мфо все мфо украины кредит спортбанк работа в банке мфо, которые дают всем работа в финансах вакансии в финансах архив вакансий невідомі мфо микрозайм без отказа
     
     



    На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
    Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
    Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты