Рубрикатор
Вакансії    Резюме

 Банки
Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Банківські новини

Надра Банк спростовує звинувачення про нецiльове використання коштiв рефiнансування

Надра Банк спростовує звинувачення про нецiльове використання коштiв рефiнансування Нацiонального банку України.

Кредити рефiнансування НБУ, отриманi Надра Банком на пiдтримання лiквiдностi у жовтнi 2008 р. - груднi 2009 р., були спрямованi на виконання зобов'язань перед клiєнтами -фiзичними та юридичними особами та iншими контрагентами на зовнiшнiх i внутрiшнiх фiнансових ринках.

Так, станом на 21.01.09 р. Надра Банк виконав зобов'язання перед клiєнтами - фiзичними та юридичними особами - на загальну суму 6,4 млрд гривень, у т. ч. для повернення коштiв фiзичних осiб за строковими депозитами на загальну суму 2 млрд гривень (788 млн грн., 85 млн дол США та 34 млн євро); виплати фiзичним особам коштiв на вимогу - 1.8 млрд гривень (743 млн грн., 132 млн дол. США та 29 млн євро); розрахункiв суб'єктiв господарювання у нацiональнiй валютi - 1,5 млрд гривень; розрахункiв за коштами небанкiвських та бюджетних установ - 1,1 млрд гривень (720 млн грн. та 51 млн дол. США).

Надра Банк виконав зобов'язання перед iншими контрагентами на зовнiшнiх та внутрiшнiх фiнансових ринках на загальну суму 3,6 млрд гривень (у т. ч. повернено кошти, залученi на умовах синдикованої позики, у розмiрi 130 млн дол. США, а також вiдсотки за їх користування; повернено кошти, залученi шляхом випуску банком євробондiв, у розмiрi 100 млн дол. США, а також вiдсотки за їх користування; повернено кошти, залученi вiд iнших мiжнародних фiнансових iнститутiв на зовнiшнiх ринках, на загальну суму близько 1,0 млрд грн.). Окрiм того, Нацiональному банку України повернено кредит рефiнансування на суму 152 млн гривень, а також вiдсотки за отриманими кредитами рефiнансування та договорами прямого репо на загальну суму 176,4 млн гривень. Загальна сума коштiв, перерахованих НБУ, становить 334,7 млн гривень; повернено кошти банкам-контрагентам, залученi на мiжбанкiвському ринку, на загальну суму близько 1,0 млрд гривень.

Таким чином, загальний розмiр виконаних та повернених Надра Банком зобов'язань клiєнтам - фiзичним та юридичним особам, а також контрагентам на зовнiшнiх фiнансових ринках - за цей перiод становить близько 10 млрд гривень, з яких 7,1 млрд гривень - за рахунок кредитiв рефiнансування, отриманих вiд Нацiонального банку України.

Звертаємо увагу, що за офiцiйними даними АУБ у жовтнi-листопадi 2008 р. Надра Банк зберiг частку ринку за залученням депозитiв фiзичних осiб. Так, станом на 1.09.2008 р. вона складала 5,06%, а на 01.12.2008 р. - 5,17%.

По материалам: UABanker.net


Читать также:

  • Робота в компаніях

       Швидкий перехід
    черновцы касир херсон экономист запорожье бердянск бердичев юрист мукачево борисполь мариуполь белая церковь бухгалтер энергодар аналитик славянск гроші в борг терміново операционист измаил мелитополь тернополь краматорск ивано-франковск смела нові мфо львов невідомі мфо україни киев шостка бровары каменец-подольский житомир кременчуг ровно хмельницкий винница изюм одесса кредит без довідки про доходи полтава каменское ужгород бахмут рейтинг кредитов харьков всі мфо умань кредит онлайн на карту луцк николаев яготин юрисконсульт никополь кропивницкий нові мфо україна маловідомі мфо україни прилуки кредит онлайн на карту без отказа срочно мфо україна черкассы александрия чернигов кредит без справки о доходах павлоград северодонецк кредит під 0 днепр кассир все мфо сумы кривой рог деньги в долг миргород
    + Додати

     
     
     
     
     
     
    Посилання
    все мфо украины база мфо украины Нові МФО України Новые МФО Украины точки выдачи спортбанк кредитный лимит спортбанк кредит под 0 процентов кредит готівкою київ займ на карту с автоматическим одобрением всі мфо україни кредит наличными киев невідомі мфо маловідомі мфо неизвестные мфо малоизвестные мфо микрозайм без отказа кредит онлайн на картку без відмови терміново карта спортбанк работа в банке работа в банке киев кредит наличными без справки о доходах банковские вакансии кредит під 0 відсотків рейтинг кредитов онлайн вакансии банков вакансии банков украины альфа банк кредит готівкою без довідки про доходи вакансии в финансах архив вакансий вакансии в банках гроші в борг деньги в долг срочно кредит онлайн на карту без отказа список rss работа в страховании мфо, которые дают всем позика на картку з автоматичним схваленням спортбанк кредит спортбанк работа в финансах альфа банк киев отзывы спортбанк мфо без лицензии
     
     



    На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
    Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
    Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты