Рубрикатор
Вакансії    Резюме

 Банки
Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Банківські новини

ВАТ "Кредобанк" отримає найбiльшу iнвестицiю за свою 18-рiчну iсторiю

ВАТ "Кредобанк" отримає найбiльшу iнвестицiю за свою 18-рiчну iсторiю iснування, яка до того ж стане однiєю з найбiльших в усiй банкiвськiй сферi України за часiв фiнансової кризи. 1 024 100 000,00 грн. саме такою стала остаточна цифра, на яку буде збiльшений статутний капiтал ВАТ "Кредобанк". Це рiшення було ухвалене 23 лютого 2009 року у Львовi пiд час позачергових загальних зборiв акцiонерiв ВАТ "Кредобанк". Того ж дня було оголошено про дев'ятнадцяту емiсiю акцiй банку.

"Це показовий випадок, коли в умовах фiнансової кризи Україна отримує таку велику iнвестицiю - понад одного мiльярда гривень, - наголосив пiсля зборiв акцiонерiв голова правлiння "Кредобанку" Iван Феськiв. - Також це одна з найбiльших iнвестицiй у банкiвський сектор в цiлому i найбiльша за всю 18-рiчну iсторiю Кредобанку. Отже нам довiряють, довiряють нашому менеджменту.

Крiм того, на сьогоднi рiвень довiри клiєнтiв до свого банку став чи не найвпливовiшим фактором фiнансової успiшностi. Отже без перебiльшення хочу пiдкреслити, що ДОВIРА стала ще однiєю iнвестицiєю у "Кредобанк", яку ми успiшно розвиваємо. Кредобанк розвиватиметься незважаючи на погiршення макроекономiчної ситуацiї в країнi".

Збiльшення статутного фонду i, вiдповiдно, дев'ятнадцята емiсiя акцiй "Кредобанку" вiдбудуться з метою залучення додаткових фiнансових ресурсiв у грошовiй формi до капiталу банку для розширення обсягiв банкiвських послуг, а також з метою компенсацiї впливу на капiтал понадпланових резервiв пiд кредитнi операцiї, якi було сформовано за пiдсумками 2008 року. Пiдписка на 102 410 000 000 акцiй дев'ятнадцятого випуску буде здiйснена у два етапи. Перший етап з 2 по 21 квiтня 2009 року включно. Другий - з 22 по 23 квiтня 2009 року.

Пiсля завершення докапiталiзацiї, статутний фонд Кредобанку сягне понад 1 млрд. 550 млн. грн., що вiдповiдає 15-у мiсцю у рейтингу за цим показником серед iнших банкiвських установ України.

По материалам: UABanker.net


Читать также:

  • Робота в компаніях

       Швидкий перехід
    одесса кассир кредит під 0 кредит онлайн на карту харьков черновцы операционист всі мфо каменское маловідомі мфо україни полтава ровно измаил невідомі мфо україни черкассы миргород кропивницкий днепр изюм борисполь чернигов ужгород бахмут мариуполь бердичев александрия энергодар все мфо шостка киев юрисконсульт славянск гроші в борг терміново белая церковь бердянск экономист хмельницкий нові мфо україна мукачево аналитик мфо україна кредит без справки о доходах ивано-франковск луцк тернополь краматорск львов рейтинг кредитов кременчуг бухгалтер нові мфо умань николаев каменец-подольский северодонецк винница деньги в долг смела мелитополь никополь запорожье яготин кривой рог юрист сумы касир бровары житомир херсон прилуки кредит онлайн на карту без отказа срочно павлоград кредит без довідки про доходи
    + Додати

     
     
     
     
     
     
    Посилання
    кредитный лимит спортбанк кредит онлайн на карту без отказа гроші в борг всі мфо україни мфо без лицензии кредит готівкою без довідки про доходи неизвестные мфо вакансии банков все мфо украины малоизвестные мфо маловідомі мфо кредит наличными без справки о доходах работа в страховании спортбанк точки выдачи спортбанк вакансии банков украины кредит под 0 процентов Нові МФО України архив вакансий работа в банке киев банковские вакансии вакансии в банках займ на карту с автоматическим одобрением кредит спортбанк микрозайм без отказа отзывы спортбанк список rss вакансии в финансах кредит онлайн на картку без відмови терміново карта спортбанк база мфо украины кредит наличными киев кредит під 0 відсотків мфо, которые дают всем рейтинг кредитов онлайн кредит готівкою київ позика на картку з автоматичним схваленням деньги в долг срочно альфа банк киев работа в финансах Новые МФО Украины невідомі мфо работа в банке альфа банк
     
     



    На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
    Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
    Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты