Рубрикатор
Вакансії    Резюме

 Банки
Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Банківські новини

Iндекс-Банк розробив комплексну програму пiдтримки пiдприємцiв малого та середнього бiзнесу

Iндекс-Банк розробив програму пiдтримки розвитку малого та середнього бiзнесу з урахуванням потреб пiдприємцiв. Програма пiдтримки комплексна i має на метi надати пiдприємцям новi фiнансовi можливостi та консультацiї щодо ведення бiзнесу.

З жовтня по листопад 2008 року в 7 найбiльших мiстах України будуть органiзованi зустрiчi пiдприємцiв малого та середнього бiзнесу з найуспiшнiшими та авторитетнiшими представниками фiнансового сектору України. Мета усiх заходiв - пiдвищити рiвень фiнансової компетенцiї та надати професiональнi консультацiї з розширення бiзнесу керiвникам пiдприємств малого та середнього бiзнесу. Зустрiчi в форматi "круглого столу" вiдбудуться у Днiпропетровську, Донецьку, Запорiжжi, Iвано-Франкiвську, Луганську, Харковi, АР Крим.

До того ж, в рамках проекту Iндекс-Банк пропонує клiєнтам розширити свiй бiзнес-простiр, скориставшись кредитними продуктами банку з одними з найвигiднiших умов на ринку в акцiйний перiод з 22 вересня по 15 грудня 2008 року.

В рамках програми пiдтримки пiдприємцям пропонують пiд заставу комерцiйної нерухомостi кредитнi продукти на придбання додаткової комерцiйної нерухомостi та на розвиток бiзнесу.

Пропозицiя вiд Iндекс-Банку займає одну з лiдируючих позицiю на ринку, оскiльки має одну з найнижчих разових комiсiй за перерахування коштiв, яка складає лише 0, 5% вiд суми кредиту, а щомiсячна - вiдсутня.

Довiдка: АТ "Iндекс-Банк" - сучасний унiверсальний банк, який працює на ринку України вже 15 рокiв. 31 серпня 2006 року власником 99, 967% акцiй АТ "Iндекс-Банк" стала одна з найбiльших європейських фiнансових груп походженням iз Францiї - Кредi Агрiколь Груп (Credit Agricole Group).

Сгеdit Agricole є мiжнародною банкiвською групою, яка володiє фiнансовими iнституцiями в понад 70 країнах свiту та посiдає перше мiсце у Францiї за часткою на споживчому ринку (28%), перше мiсце у Європi за прибутком вiд роздрiбних банкiвських послуг та шосте мiсце у свiтi за обсягом загальних активiв (The Banker).

Чистi активи Iндекс-Банку на 01.09.2008 складають 3 463 млн. грн., кредитний портфель - 2 401 млн. грн., балансовий капiтал - 402 млн. грн. Чистий прибуток банку за першу половину 2008 року складає 4, 4 млн. грн.

По материалам: UABanker.net


Читать также:

  • Робота в компаніях

       Швидкий перехід
    тернополь славянск киев кривой рог днепр луцк касир житомир хмельницкий александрия кредит онлайн на карту ровно кассир юрист кропивницкий полтава кредит без довідки про доходи маловідомі мфо україни деньги в долг ужгород кредит онлайн на карту без отказа срочно яготин ивано-франковск рейтинг кредитов запорожье бердянск борисполь умань нові мфо миргород прилуки нові мфо україна аналитик чернигов винница кредит без справки о доходах мукачево бердичев бахмут мфо україна сумы смела энергодар измаил черкассы херсон гроші в борг терміново бухгалтер юрисконсульт экономист кременчуг шостка бровары всі мфо николаев краматорск операционист черновцы мелитополь никополь невідомі мфо україни львов одесса мариуполь северодонецк каменское харьков изюм каменец-подольский павлоград все мфо кредит під 0 белая церковь
    + Додати

     
     
     
     
     
     
    Посилання
    кредит готівкою без довідки про доходи спортбанк кредит наличными без справки о доходах деньги в долг срочно Новые МФО Украины микрозайм без отказа кредит онлайн на картку без відмови терміново Нові МФО України мфо, которые дают всем всі мфо україни вакансии банков кредит под 0 процентов позика на картку з автоматичним схваленням альфа банк гроші в борг работа в банке неизвестные мфо база мфо украины займ на карту с автоматическим одобрением мфо без лицензии банковские вакансии кредит готівкою київ кредит під 0 відсотків маловідомі мфо вакансии в банках карта спортбанк невідомі мфо все мфо украины работа в страховании работа в банке киев вакансии в финансах рейтинг кредитов онлайн кредит спортбанк список rss архив вакансий работа в финансах кредит онлайн на карту без отказа кредит наличными киев малоизвестные мфо кредитный лимит спортбанк отзывы спортбанк альфа банк киев вакансии банков украины точки выдачи спортбанк
     
     



    На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
    Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
    Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты