Рубрикатор
Вакансії    Резюме

 Банки
Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Банківські новини

Укрексiмбанк вiдкрив найбiльше банкiвське вiддiлення

1 жовтня 2008 року в центрi Києва на вул. Тельмана, 5 вiдкрито нове найбiльше вiддiлення ВАТ "Укрексiмбанк".

Вiддiлення орiєнтоване на обслуговування фiзичних осiб i суб'єктiв пiдприємницької дiяльностi вiдповiдно до найкращих європейських стандартiв. Оригiнальний дизайн примiщення i його ергономiчнiсть роблять нове вiддiлення Укрексiмбанку максимально зручним для персоналу i вiдвiдувачiв. Операцiйна зала Банку розташована на територiї 1500 кв.м. та обладнана електронною системою управлiння чергою, що має значно пришвидшити процес обслуговування клiєнтiв. В операцiйнiй залi розмiщено також банкомати для зняття i внесення готiвки, центр самообслуговування клiєнтiв.

Нове вiддiлення Укрексiмбанку представляє собою сучасний унiверсальний банкiвський комплекс, у якому надаватимуть практично весь спектр банкiвських послуг 20 профiльних спецiалiстiв - менеджерiв по роботi з клiєнтами.

Графiк роботи вiддiлення з 9:00 до 17:45. З 1 грудня ц.р. роботу вiддiлення буде подовжено до 19.00, а субота стане також робочим днем до 15:00.

"Клiєнтська полiтика Укрексiмбанку базується на принципах комплексного обслуговування iз застосуванням передових банкiвських технологiй", - зазначив Голова Правлiння ВАТ "Укрексiмбанк" Вiктор Капустiн. - "Усiм вiдомо: щоб успiшно конкурувати на ринку банкiвських послуг, треба мати квалiфiкований персонал, бездоганно дотримуватися зобов'язань, бути максимально прозорим. Все це має виконуватися з розумiнням, що працюємо ми не з грошима чи цiнними паперами, а з людьми, котрi потребують постiйної уваги та iндивiдуального пiдходу. Саме це ми вважаємо основою нашого спiвробiтництва з клiєнтами та партнерами, запорукою високої якостi наших послуг, що дозволяє нам залишатися вiрними традицiї бути серед кращих!"

Довiдка: ВАТ "Державний експортно-iмпортний банк України" (www.eximb.com) - унiверсальна кредитно-фiнансова установа iз 100% державним капiталом. Укрексiмбанк належить до групи найбiльших банкiв України, має вiддiлення в усiх областях та великих iндустрiальних мiстах країни. За результатами дослiдження, яке проводилося мiжнародним рейтинговим агентством Standard & Poor`s та Агентством фiнансових iнiцiатив, Укрексiмбанк другий рiк поспiль визнано найбiльш прозорим банком України.

По материалам: UABanker.net


Читать также:

  • Робота в компаніях

       Швидкий перехід
    энергодар яготин бердичев гроші в борг терміново всі мфо кривой рог юрист полтава винница мариуполь кредит без довідки про доходи херсон деньги в долг кредит онлайн на карту без отказа срочно кассир кременчуг касир аналитик бахмут павлоград мелитополь смела чернигов львов ивано-франковск рейтинг кредитов днепр каменец-подольский черкассы краматорск житомир каменское сумы ужгород экономист киев харьков бровары невідомі мфо україни нові мфо белая церковь мфо україна операционист николаев александрия бухгалтер кредит онлайн на карту хмельницкий славянск нові мфо україна все мфо никополь северодонецк умань кредит без справки о доходах борисполь кредит під 0 луцк бердянск тернополь кропивницкий изюм маловідомі мфо україни прилуки одесса мукачево запорожье черновцы шостка юрисконсульт ровно миргород измаил
    + Додати

     
     
     
     
     
     
    Посилання
    архив вакансий кредит онлайн на карту без отказа гроші в борг работа в банке Новые МФО Украины отзывы спортбанк альфа банк киев рейтинг кредитов онлайн вакансии в банках неизвестные мфо кредит наличными киев позика на картку з автоматичним схваленням кредит спортбанк деньги в долг срочно маловідомі мфо работа в банке киев банковские вакансии спортбанк база мфо украины займ на карту с автоматическим одобрением все мфо украины кредит под 0 процентов кредит під 0 відсотків невідомі мфо вакансии банков мфо без лицензии вакансии банков украины карта спортбанк всі мфо україни мфо, которые дают всем работа в страховании кредит готівкою без довідки про доходи альфа банк кредит наличными без справки о доходах работа в финансах малоизвестные мфо микрозайм без отказа список rss вакансии в финансах точки выдачи спортбанк Нові МФО України кредитный лимит спортбанк кредит онлайн на картку без відмови терміново кредит готівкою київ
     
     



    На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
    Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
    Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты