Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 10098
> >
Город : Київ
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Маркетинг та реклама
Резюме № 10098
Опубліковано: 26.04.2022 р.
Рубрика: Маркетинг та реклама

Фахівець з маркетингу

Стартова зарплата: 50000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Київ
Освіта: вища
Дата народження: 06.06.1974 г. (49 років )
Стать: Чоловіча
Сімейний стан: Не перебуваю в шлюбі, є діти
Досвід роботи
C 01.2020 по теперішній час (4 роки 3 міс.)
В компанії: АТ «Український банк реконструкції та розвитку» , Київ
Посада: Провідний фахівець з маркетингу / Управління розвитку бізнесу
Функціональні обов'язки:
Складання маркетинг плану: по кожного заходу для бізнес підрозділів Банку: бюджет, що планується на маркетингові заходи; вибір конкретних засобів поширення; формування календарного графіку розміщення. Моніторинг інформаційного поля Банку, створення позитивного та грамотного іміджу установи. Моніторинг активності конкурентів (новинна активність, активність в соціальних мережах, продуктова активність, акції, управління брендом Банку. Розробка проєктів та їх впровадження. Участь у плануванні стратегії розвитку та оптимізації бізнеспроцесів. Стимулювання збуту продуктів Банку (розробка і проведення акцій / спеціальних пропозицій для клієнтів, партнерів /агентів). Узгодження продуктів і стратегій з внутрішніми службами Банку, захист на Правлінні та комітетах. Виявлення потенційного і реального клієнта, портрет споживача (ЦА). Визначення стратегічних напрямків сайту Банку: аналіз сайтів банків конкурентів, сегменту бізнесу. Визначення основних виконавців підрядників, структурування, участь в розробці, оптимізація. Наповнення сайту, комунікація з підрядними організаціями. Створення контенту відповідно до запитів команди. Створення типових зображень і дизайн елементів. Створення landing сторінок для сайту, сторінок в соціальних мережах та online просування (рекламні банери, розсилки, тощо). Розробка текстів для лендингів та емейлерів, розуміння принципів UI/UX. Участь у запуску проєкту цифрового Банку: проведення маркетингових досліджень для виявлення потреб ЦА, розробка і впровадження продукту. Постановка та контроль виконання завдань підрядниками. Оптимізація, аналіз контенту; супровід маркетингових заходів; відстеження статистики сайту, landing page. Нові landing збільшили конверсію відвідувачів при незмінному рівні витрат на лідогенераціі.Проєкт: створення відділу маркетингу та реклами в АТ „Український банк реконструкції та розвитку" "З НУЛЯ".В 2020 р. Наглядова рада АТ „Український банк реконструкції та розвитку" затвердила Маркетинг стратегію та Стратегію розвитку Банку на 2020/2021 р. За рахунок впровадження Маркетинг стратегії та проведення нових програм Банку з 2020 по 2021 р. вдалося збільшити кількість нових клієнтів Банку на 29,7%. Участь в розробці і виведення на ринок нових банківських продуктів, які за рік в загальному склали прибуток по Банку на 17,2%. Збільшення портфеля депозитних коштів на 32,3%. 22/12/20 р., було підтверджено рейтинговим агентством „Кредит Рейтинг" довгостроковий кредитний рейтинг АТ «Український банк реконструкції та розвитку» на рівні uaA за національною кредитною шкалою з прогнозом «стабільний».


C 08.2018 по 02.2020 (1 рік 6 міс.)
В компанії: АТ "ТАСКОМБАНК", Київ
Посада: Менеджер з маркетингу / Департамент маркетингу
Функціональні обов'язки:
Розробка та впровадження маркетингової стратегії. Створення та захист маркетинг бюджету. Участь у плануванні стратегії розвитку та оптимізації бізнес процесів. Участь в розробці нових продуктів Банку, дослідження ринку, розробка стратегії запуску нового продукту, супровід продукту при запуску і життєвого циклу. Участь в диверсифікації клієнтського портфеля, розробка маркетинг стратегії для роботи з різними клієнтськими сегментами Банку. Моніторинг і аналіз ринку банківських послуг. Складання та ведення проектної звітності / та звітності по бюджету з маркетингових заходів. Аналіз / моніторинг банків конкурентів у напрямку бізнесу. Портрет клієнта. Побудова маркетингової стратегії для направлення на основі цінностей Банку. Аналіз бізнесу, аналіз конкурентів, визначення цільової аудиторії; портрет споживача. Аналіз ефективності маркетингових заходів та каналу комунікацій, підготовка звітів та аналітики щодо активності конкурентів. Висвітлення основних подій і заходів бізнесу Банку, та його конкурентні переваги для можливості зростання рівня продажів та залучення як Банк №1 для клієнта. Підготовка та публікація рекламних і навчальних матеріалів за продуктами та їх програмою. Участь в проектах, спрямованих на розповсюдження інформації продуктів та їх програм. Впровадження нових схем роботи з підрядниками (аутсоср), ведення дослідницьких проектів і принципів організації дослідницьких груп, співпраці з креативними рекламними агентствами. Збереження ключових показників ефективності бізнесу АТ "ТАСКОМБАНК". Повна адаптації бізнесу Банку до нових умов. Збереження рівня оборотів АТ "ТАСКОМБАНК", відкриття нових напрямків бізнесу. Зростання обороту АТ "ТАСКОМБАНК" за 2019 р. + 27,3%. Збільшено на 41,5% по кількості великих корпоративних клієнтів. Розробка маркетингової програми і стилістики та її втілення, модернізація бренду і маркетингових заходів та рекламних кампаній для подальшого зростання в 2018 2020 р.2018 / 2020 р. АТ "ТАСКОМБАНК" визнаний найкращим в Україні за версією GLOBAL BANKING & FINANCE REVIEW банком для преміум клієнтів (Best Bank for Premier Banking Ukraine). Спільні проекти: 26/07/2019 р. АТ «ТАСКОМБАНК» розпочав співпрацю з ЄІБ для фінансування бізнесу. Укладено угоду з Міністерством фінансів України та Публічним акціонерним товариством «Державний експортно імпортний банк України». Культурні та соціальні проєкти: сприяння розвитку культури в Україні, організація і спонсорство фестивалю зарубіжного та українського кіно. Підтримка та партнерство Одеського міжнародного кінофестивалю. Національні конкурсні програми вручення нагород за кращі роботи. Партнерські проєкти: об'єднання експертів і професіоналів в області кіно і кіновиробництва з Українською Кіноакадемією та Національною Кінопремією.


C 11.2014 по 07.2018 (3 роки 8 міс.)
В компанії: ПАТ "Промислово-Фінансовий Банк", Київ
Посада: Спеціаліст з маркетингу / Відділ маркетингу та реклами
Функціональні обов'язки:
Дослідження ринку, сегментація, стратегія позиціонування, розвиток банківських продуктів, маркетингове планування, розробка рекламних планів. Підтримка роздрібної мережі Банку. Відкриття нових відділень. Розробка та впровадження стандартів фірмового стилю, бренд бук. Внутрішня комунікація, служба підтримки, робота з сайтом Банку. Впровадження проекту Інтернет/банкінгу. Інформаційне наповнення сайту Банку, робота з соціальними мережами. Бюджетування та оптимізація витрат на маркетингові заходи, медіа/планування. Розробка маркетинг бюджету з просування послуг Банку посегментно. Розробка і запуск комплексних / локальних рекламних кампаній на підтримку ключових продуктів / послуг Банку. Розробка тактики комунікації в розрізі продуктових сегментів Банку. Промо/матеріали для акцій: плакати, буклети брошури, зображення в месенджери, банери для постів в соціальні мережі, банери для банкоматів, тощо. Проєкт: створення відділу маркетингу та реклами в АТ „Промислово Фінансовий Банк" "З НУЛЯ". Збільшення лояльності споживачів, підвищення рівня знання ТМ, зростання роздрібних продажів, обсяги чистих гривневих кредитів фізичним особам зросли на 27%. Розширення географії продажів, поліпшення громадської думки. Подяки та нагороди за участю на виставках, семінарах, конференціях, тощо. Розробка елементів візуальної комунікації Банку (брендинг, дизайн точок продажів, стандарти реклами, тощо). Проведено різні аналітичні процеси (сезонність, середній чек, аналіз клієнтської бази, аналіз воронки продажів та ефективність маркетингових заходів). ПАТ "Промислово Фінансовий Банк" зайняв лідируючі позиції по роботі з підприємствами експортерами / імпортерами. Значно доповнена продуктова лінійка, розширено мережу відділень Банку. Підсумки за фінансовими показниками в 2018 р., обсяги чистих доходів зросли на 17%.


C 08.2010 по 09.2014 (4 роки 1 міс.)
В компанії: ПАТ "Всеукраїнський Банк Розвитку", Київ
Посада: Фахівець з маркетингу / Відділ маркетингу / Департамент розвитку
Функціональні обов'язки:
Організація маркетингових заходів, проведення рекламних кампаній, аналіз результатів досліджень ринку в розрізі існуючих, перспективних банківських продуктів і послуг з метою виявлення переваг споживачів. Розробка, реалізація, аналіз та коригування короткострокових і довгострокових планів маркетингових заходів. Аналіз клієнтської бази. Розробка нових банківських продуктів / послуг, способів їх просування та позиціонування на ринку. Участь в реалізації рекламних заходів та аналіз їх ефективності. Контроль якості офіційного сайту Банку: аналіз, наповнення та просування сайту Банку, маркетингстратегія. Корпоративні презентації: Забезпечення іміджевою сувенірною продукцією, філію, відділення, дирекцію Банку; Підготовка звітності з продажів продуктів; Формування лояльності клієнтів; Листівки для email розсилки клієнтам та партнерам; Організація та проведення навчання менеджерів з продажів; Дизайн концепція картпродуктів; Відео, слайд шоу, робота з відео редакторами. Проєкт: створення відділу маркетингу та реклами в Київській Дирекції ПАТ „Всеукраїнський банк розвитку" "З НУЛЯ". 2010/2011р., ПАТ "Всеукраїнський Банк Розвитку" активне відкриття дирекцій та відділень у Києві, Донецьку, Львові, Харкові, Запоріжжі, Луганську.2012/2013р., Розширено мережу точок продажів ПАТ "Всеукраїнський Банк Розвитку" в Одесі, Сумах, Дніпропетровську, Полтаві, Миколаєві, Хмельницькому та в Криму (відділення банку в Сімферополі, Севастополі та Балаклаві).20132014р., ПАТ "Всеукраїнський Банк Розвитку" переможець в ТОП рейтингу "кращі українські банки", (банківський "Оскар"), під егідою провідного українського економічного видання «Інвест газета» «UKRAINIAN BANKER AWARDS 2014».


C 03.2006 по 08.2010 (4 роки 5 міс.)
В компанії: АКІБ «УкрСиббанк» BNP Paribas, Київ
Посада: Спеціаліст-менеджер з маркетингу / Департамент маркетингу BNP Paribas
Функціональні обов'язки:
Розробка медіа стратегії Банку: складання і ведення річного контроль / бюджету реклами; участь відділу в складанні перспективних та поточних планів рекламних кампаній, координація проведення рекламних кампаній, визначення переліку ЗМІ відповідно до цільової аудиторії рекламної кампанії. Медіа планування: контроль реалізації медіа плану; відстеження за розміщенням реклами в ЗМІ. Маркетинг: аналіз рекламних носіїв, визначення нових та підтримка постійних контактів з ними; аналіз медіапереваг; аналіз реклами конкурентів. Рекламні заходи: проведення спеціалізованих виставок, акцій продуктового ряду Банку. Брендинг: підвищення пізнаваності і лояльності до бренду; забезпечення та дотримання єдиного фірмового стилю у всіх засобах реклами. Робота з агентствами підрядчиками: виготовлення радіо телевізійної реклами, зовнішня реклама, сувенірна і поліграфічна продукція, світлова, електронна, поштова реклама та реклама на транспорті. Робота із зовнішньою рекламою: вибірка і розміщення реклами по адресною програмою: білборди, сітілайти, постери і так далі. Внутрішні комунікації: підготовка інформації для наповнення та підтримки на внутрішньому ресурсі Інтрасайт. Документообіг: ведення бухгалтерської документації: договори; рахунки; акти; звіти; додатки та інше, облік та контроль. Розробка і запуск рекламних кампаній по зарплатним проєктам (картковий бізнес). Взаємодія зі структурними підрозділами з відкриття нових відділень Банку. Проєкти з просуванням продуктів Банку: Фасткредити, Мікрокредити, Карткові продукти. Промокампанії по ДІУ і Рефінансуванню, акція з Вестерн Юніон, Київстар, Шоколадні умови тощо. Проєкт: "Банк, якому довіряють" впровадження іміджевої реклами Банку. Проєкт "MoneyBOOM" (кредитування населення). В 2006 АКІБ «УкрСиббанк» був п'ятим в Україні за активами. Керівництвом була поставлено завдання розвивати роздріб. Її виконали в 2006му було відкрито понад 60ти торгових точок (відділень)


C 07.2004 по 03.2006 (1 рік 8 міс.)
В компанії: ТОВ КБ «Європейський Банк Розвитку та Заощаджень», Київ
Посада: Менеджер Служби маркетингу відділу реклами
Функціональні обов'язки:
Координація роботи з рекламними агентствами: планування; підготовка бюджету на проведення рекламних заходів; контроль дотримання стандартів корпоративного стилю в рекламній діяльності Банку. Розробка фірмового стилю: виготовлення та розміщення елементів зовнішньої реклами на фасадах відділень і філій Банку; оформлення вивісок, лайтбоксів на філіях та відділеннях Банку. Розробка дизайну, виготовлення та розподіл рекламної поліграфічної продукції: візитівок, листівок, буклетів, річних звітів, новорічних календарів, тощо. Аналіз ефективності рекламних заходів та поліпшення рекламної політики Банку. Досягнення мети реалізувалося шляхом вирішення наступних завдань: Розвиток клієнтської бази. Залучення обслуговування нових клієнтів, зміцнення позицій на ринку корпоративних клієнтів. Створення умов для розвитку комплексу послуг для фізичних осіб. Створення та реалізація ефективної маркетингової стратегії. Створення прибутковою мережі відділень і філій Банку. Капіталізація і відповідне збільшення ресурсів та активів Банку.


Освіта
Навчальний заклад: ВНЗ КІР Київський Інститут Реклами
Дата закінчення: 2013-09-01
Факультет: Менеджмент організацій і адміністрування
Спеціальність: Магістр з менеджменту

Навчальний заклад: ВНЗ КІР Київський Інститут Реклами
Дата закінчення: 2012-09-01
Факультет: Менеджмент
Спеціальність: Бакалавр з менеджменту

Курси та тренінги
Назва курсу/тренінгу: Підприємництво і підприємці в Україні
Компанія: ДСЗКІПК Інститут Підготовки Кадрів
Місто: Київ Період: 5 неділь Дата: 01.07.2005

Назва курсу/тренінгу: Економіка-планування
Компанія: КІБТ Інститут Бізнесу та Технологій
Місто: Київ Період: 3 місяці Дата: 01.01.2000

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Базова
Украинский: Вільно володію
Рівень володіння комп'ютером: користувач
Комп'ютерні навички: Офісні програми: Microsoft Word, Microsoft Excel, PowerPoint. Видавничі програми: QuarkXPress. Комп'ютерний дизайн: CorelDraw. Клієнти електронної пошти: Outlook Express, The Bat; браузери: Internet Explorer, Opera, Maxthon тощо.

Додаткова інформація
Найбільш важливі досягнення в житті та кар'єрі:
Планування та реалізація стратегії маркетингових комунікацій Банку, контроль ефективності. Формування бюджету з маркетингових комунікацій та оптимізація їх витрат. Підготовка пропозицій щодо оптимізації внутрішніх та зовнішніх комунікацій, взаємодія з партнерами в рамках організації зовнішніх заходів (спонсорство, виставки, конференції). Проєкти: просуванням продуктів банку: Фаст-кредити, Мікро-кредити, Карткові продукти, тощо. Промо-кампанії: спільні акції з ботанічним садом, аквапарком, ТЦ боулінг-клуб, ТЦ льодова доріжка. Конкурс "Драйвова Лихоманка". Спільні акційні програми: УкрЗалізниця, Укрпошта, УкрАвто, Київстар, Нова Пошта та ін. партнерські проєктні кампанії з мережами ТРЦ, торговельними мережами, маркетплейсами та e-commerce зі стимулюючими і спонукальними програмами "Прогресивна весна!" "Прогресивне літо!" "Прогресивна осінь!" "Прогресивна зима!". Імідж-проєкти: проєкт: 'Банк, якому довіряють' впровадження іміджевої реклами Банку, проєкт 'MONEYBOOM' (кредитування населення) та інші довгострокові / короткострокові кампанії національного характеру. Маркетинг / рекламні заходи: проведення спеціалізованих виставок, акцій продуктового ряду. Підготовка, організація різних заходів (професійних виставок, VIP-зустрічей, семінарів та конференцій). Розробка матеріалів для комунікацій про існуючі переваги продуктів та послуги Банку. Створення рекламних макетів для Банку та їх розміщення в пресі, спец виданнях, в мережі Інтернет, соціальній мережі, в ліфтах житлових будинках, вагонах метрополітену, біл-бордах, біг-бордах, сіті-лайтах, тощо, реклама на ТБ та радіо. Розробка фірмового стилю виготовлення та розміщення елементів зовнішньої реклами на фасадах відділень і філій банку; оформлення вивісок, лайт-боксів. Ведення сторінок в соціальних мережах, сторінки Банку: Facebook, Instagram. Написання новин, прес - релізів, контент новин (робота з написання і редагування статей та інформаційно - рекламних матеріалів для ЗМІ). Розробка і запуск рекламної кампанії зарплатного проекту (картковий бізнес). Підготовка текстових та презентаційних, інформаційно - рекламних матеріалів, відповіді на запити журналістів, написання прес - релізів. Робота з агентствами - підрядниками: участь в підготовці та виготовлення радіо - телевізійної реклами; зовнішня реклама; сувенірна і поліграфічна продукція; світлова, електронна, тощо.
Відомості: Одна з важливих речей на роботі, це можливість працювати в команді. Бажання працювати з професійними, досвідченими, працьовитими людьми, доповнити свій професійний внесок у колектив і докласти всіх зусиль, щоб в результаті чого з кращих в собі і в своїх товаришів по команді були виконані всі поставлені цілі в роботі і досягнуті високі результати. Бажання застосувати раціональні принципи спільної роботи, як це було зроблено мною на попередніх місцях роботи.
Заняття у вільний час (улюблений спорт, хобі тощо): Командний спорт: футбол, баскетбол, гандбол, стратегічні ігри: шахи, шашки, нарди та інші настільні ігри, колекціонування: монети, марки, моделі машин, ін.читання літератури: психологія реклами. маркетинг на підприємстві

Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
бухгалтер миргород одесса львов кривой рог тернополь шостка киев черкассы каменец-подольский мукачево днепр кропивницкий изюм северодонецк аналитик мфо україна нові мфо житомир херсон черновцы измаил кредит без довідки про доходи полтава кредит онлайн на карту без отказа срочно гроші в борг терміново чернигов бровары прилуки николаев бердянск касир бахмут никополь винница всі мфо павлоград борисполь бердичев юрист ужгород кредит під 0 яготин кредит онлайн на карту мелитополь все мфо кременчуг кассир славянск операционист маловідомі мфо україни умань мариуполь смела сумы белая церковь краматорск юрисконсульт ивано-франковск хмельницкий александрия кредит без справки о доходах нові мфо україна невідомі мфо україни луцк каменское экономист харьков деньги в долг запорожье энергодар ровно рейтинг кредитов
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
альфа банк киев вакансии в финансах работа в банке киев спортбанк работа в финансах отзывы спортбанк база мфо украины кредит под 0 процентов кредит готівкою без довідки про доходи неизвестные мфо работа в страховании маловідомі мфо кредит онлайн на картку без відмови терміново альфа банк мфо без лицензии работа в банке архив вакансий Нові МФО України кредит спортбанк кредитный лимит спортбанк вакансии банков украины мфо, которые дают всем позика на картку з автоматичним схваленням список rss вакансии банков малоизвестные мфо кредит онлайн на карту без отказа карта спортбанк микрозайм без отказа всі мфо україни кредит наличными без справки о доходах все мфо украины вакансии в банках кредит наличными киев деньги в долг срочно точки выдачи спортбанк рейтинг кредитов онлайн невідомі мфо Новые МФО Украины гроші в борг кредит готівкою київ займ на карту с автоматическим одобрением банковские вакансии кредит під 0 відсотків
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты