Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 13650
> >
Город : Запоріжжя
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Операційний супровід
Резюме № 13650
Опубліковано: 18.03.2015 р.
Рубрика: Операційний супровід

Спеціаліст / економіст відділу контролю касових підрозділів / касової дисципліни

Стартова зарплата: 4000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Запоріжжя
Освіта: вища
Дата народження: 20.01.1983 г. (41 год )
Стать: Жіноча
Сімейний стан: Не перебуваю в шлюбі, є діти
Досвід роботи
C 06.2013 по теперішній час (10 років 10 міс.)
В компанії: АТ "ТАСКОМБАНК", Запоріжжя
Посада: Спеціаліст відділу контролю та організації роботи касових підрозділів
Функціональні обов'язки:
Контроль / перевірка правильності формуванням касових документів дня; Контроль за своєчасним наданням інформації з операційної діяльності; Контроль валютнообмінних операцій; Контроль за усуненням зауважень за результатами проведених перевірок; Консультації співробітників відділень з питань касової роботи; Організація та контроль касової роботи відділень банку; Розробка та актуалізація внутрішньої нормативної бази з питань касової дисципліни, ревізії, валюто обмінних операцій; участь в розробці нормативних документів банку інших відділів та підрозділів; Перевірка символів касової звітності (для формування файлу звітності №№747, 748); Складання тестувань для працівників відділень відповідно до нормативної бази НБУ та банку; Здійснення тематичних перевірок відділень, в. т. ч. виїзних; Проведення ревізій відділень, складання звітів; Супроводження виїмок касових документів відповідно до ухвал судів / запитів контролюючих органів (робота з архівом, проведення виїмок).


C 01.2010 по 09.2010 (8 міс.)
В компанії: ТОВ Біокрок, Запоріжжя
Посада: Зам. Головного бухгалтера
Функціональні обов'язки:
ведення бухгалтерського обліку майна, зобов'язань та господарських операцій (облік основних засобів, товарноматеріальних цінностей, затрат на виробництво, реалізації продукції, результатів господарськофінансової діяльності; розрахунки з постачальниками та замовниками, за надані послуги); оформлення та обробка первинної документації за прибутковими та видатковими операціями; відображення на рахунках бухгалтерського обліку операцій, пов'язаних з рухом основних засобів, товарноматеріальних цінностей та грошових коштів; проведення інвентаризації грошових коштів, ТМЦ, розрахунків та платіжних зобов'язань, проведенням складських операцій та списанням матеріалів.


C 07.2007 по 07.2008 (1 рік )
В компанії: АКІБ УкрСиббанк, Запоріжжя
Посада: Касир відділення 244
Функціональні обов'язки:
Поточне розрахунковокасове обслуговування клієнтів (фізичних і юридичних осіб); Проведення інкасації. Здійснення прийомувидачі готівки за прибутковими і видатковими касовими документами; Здійснення валютообмінних операцій; Здійснення формування платіжних документів, прийом договірних і бездоговірних платежів на користь третіх осіб; Здійснення виплат наявних коштів по POSтерміналах; Визначення на придатність до обігу банкнот національної й іноземної валюти, а також у випадку їх неплатіжності забезпечення вилучення у встановленому порядку; Здійснення обробки й формування прийнятих коштів згідно вимог нормативних актів НБУ; Відправлення сумнівних банкнот національної й іноземної валюти на експертизу в НБУ; Інформування безпосереднього керівника про факт виявлення фальшивих банкнот; Щодня звірка Довідки касира із записами в касових журналах фахівців з операційної діяльності; Ідентифікація особи (клієнта банку), що проводить фінансову операцію. Проведення (у межах компетенції) всіх, передбачених внутрішніми процедурами банку заходів щодо виявлення фінансових операцій, які містять ознаки таких, які підлягають фінансовому моніторингу. Формування щоденних звітів касових документів.


C 09.2006 по 05.2007 (8 міс.)
В компанії: ВАТ Морський транспортний банк, Запоріжжя
Посада: Старший касир відділення 26
Функціональні обов'язки:
робота з касовими цінностями відділення. прийом платежів від фізичних осіб; валютнообмінні операції; видача грошових коштів з операційної каси; обслуговування міжнародних пластикових карт (МБПК); поповнення рахунків мобільних операторів. проведення інкасації; здійснення ідентифікації особи під час проведення операцій з прийомувидачі готівки; щоденне зведення залишків операційної каси по завершенню касових оборотів відділення; формування папок з касовими документами.


C 04.2005 по 09.2006 (1 рік 5 міс.)
В компанії: ФЗД АТ Індекс-банк, Запоріжжя
Посада: Завідуючий касою Першого відділення
Функціональні обов'язки:
Поточне розрахунковокасове обслуговування клієнтів (фізичних і юридичних осіб); Прийомвидача готівки національної та іноземної валюти та інших цінностей на підставі прибуткових та видаткових касових документів; Здійснення валютнообмінних операцій; Залучення клієнтів до обслуговування; Відкриття робочої станції САРС СБОН, нарахування відсотків по депозитним вкладам; Відкриття поточних та депозитних рахунків в національній та іноземній валютах, оформлення та видача магнітних карт; Резервування та створення аналітичних рахунків; Зарахування на особові рахунки різних видів виплат; Проведення інкасації; Здійснення ідентифікації особи під час проведення операцій з прийомувидачі готівки; В разі виявлення фальшивих, перероблених та сумнівних грошових знаків під час оброблення готівки, приймання та видачі, вилучення їх та термінове повідомлення про факт. Відповідальність за збереження ключів, печаток, штампів, бланків суворої звітності, пломбірів та інших цінностей операційної каси; Щоденне зведення залишків операційної каси по завершенню касових оборотів відділення; Формування папок з касовими документами; Проведення (у межах компетенції) всіх, передбачених внутрішніми процедурами банку заходів щодо виявлення фінансових операцій, які містять ознаки таких, які підлягають фінансовому моніторингу.


C 10.2003 по 04.2005 (1 рік 6 міс.)
В компанії: ВАТ Державний Ощадний банк України, Запоріжжя
Посада: Старший контролер-касир ТВБВ 7717/0145
Функціональні обов'язки:
Поточне розрахунковокасове обслуговування клієнтів (фізичних і юридичних осіб); Прийомвидача готівки національної та іноземної валюти та інших цінностей на підставі прибуткових та видаткових касових документів; Здійснення валютнообмінних операцій; Відкриття поточних та депозитних рахунків в національній та іноземній валютах; Зарахування на особові рахунки різних видів виплат; Здійснення електронних грошових переказів; Проведення інкасації; Здійснення ідентифікації особи під час проведення операцій з прийомувидачі готівки; Відповідальність за збереження ключів, печаток, штампів, бланків суворої звітності, пломбірів та інших цінностей операційної каси; Щоденне зведення залишків операційної каси по завершенню касових оборотів відділення; Переоформлення вкладів вкладникам Сбербанку колишнього СРСР


Освіта
Навчальний заклад: Класичний Приватний університет
Дата закінчення: 2011-07-01
Факультет: Інститут Економіки
Спеціальність: Банківська справа

Навчальний заклад: Запорізький електротехнічний технікум-коледж
Дата закінчення: 2002-07-01
Факультет: Електромашинобудівний
Спеціальність: Виробництво електричних машин і апаратів

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Базова
Німецька: Технічна
Украинский: Вільно володію
Рівень володіння комп'ютером: досвідчений користувач
Комп'ютерні навички: Робота на ПК в операційній системі windows на рівні впевненого користувача. Знання програмного забезпечення ms office (word, excel, access), МS Offise Power Point (вміння створення презентацій доповідей). Відмінні навички роботи з internet-ресурсами. Знання офісної оргтехніки. Робота в таких програмах: ОДБ SR-bank, «СБОН», СКАРБ, АБС «Sap for banking», «СКАРБ», «1С-Підприємство», «1С-Бухгалтерія», foss mail

Додаткова інформація
Найбільш важливі досягнення в житті та кар'єрі:
Резервування та створення аналітичних рахунків. На основі матеріалів моєї дипломної роботи з університету на тему "Сучасні програми здійснення фінансового моніторингу в банках" в одному з банків в Україні створено програму з аналізу оцінки ризиків залучення банків, їх підрозділів та послуг з метою легалізації (відмивання) доходів отриманих злочинним шляхом та фінансування тероризму.
Відомості: Доброзичливість, тактовність, відповідальність, ініціативність, вимогливість та старанність, гнучкість при вирішенні поставлених задач, вміння знаходити підхід до людей, успішно працювати в колективі, здатність раціонально розподіляти свій робочий час, адекватна оцінка складнощів в своїй роботі, а також рівень впливу власних рішень та вчинків; професійний підхід до вирішення питань та проблем
Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
изюм павлоград кропивницкий полтава бухгалтер все мфо житомир никополь юрисконсульт херсон кредит онлайн на карту без отказа срочно николаев кредит онлайн на карту миргород смела александрия одесса краматорск черкассы бахмут днепр касир мукачево яготин бердянск прилуки харьков невідомі мфо україни славянск маловідомі мфо україни кременчуг черновцы гроші в борг терміново кассир хмельницкий кривой рог чернигов деньги в долг измаил ровно мфо україна шостка ивано-франковск операционист каменец-подольский нові мфо тернополь бердичев белая церковь мариуполь всі мфо сумы винница экономист борисполь запорожье ужгород энергодар нові мфо україна бровары рейтинг кредитов кредит без довідки про доходи кредит під 0 мелитополь львов каменское киев юрист аналитик умань луцк северодонецк кредит без справки о доходах
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
неизвестные мфо позика на картку з автоматичним схваленням кредит наличными киев деньги в долг срочно Нові МФО України всі мфо україни спортбанк альфа банк карта спортбанк альфа банк киев гроші в борг список rss все мфо украины кредит онлайн на карту без отказа база мфо украины займ на карту с автоматическим одобрением кредитный лимит спортбанк кредит наличными без справки о доходах маловідомі мфо работа в банке вакансии в финансах кредит готівкою без довідки про доходи кредит онлайн на картку без відмови терміново кредит під 0 відсотків кредит под 0 процентов работа в страховании кредит спортбанк мфо без лицензии невідомі мфо вакансии банков украины рейтинг кредитов онлайн Новые МФО Украины кредит готівкою київ банковские вакансии работа в финансах отзывы спортбанк микрозайм без отказа мфо, которые дают всем архив вакансий вакансии в банках малоизвестные мфо вакансии банков точки выдачи спортбанк работа в банке киев
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты