Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 14198
> >
Город : Київ
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Бухоблік та звітність
Резюме № 14198
Опубліковано: 02.07.2023 р.
Рубрика: Бухоблік та звітність

Начальник / заступник начальника віддліу / управління статистичної звітності

Стартова зарплата: 35000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Київ
Освіта: вища
Дата народження: 26.10.1978 г. (45 років )
Стать: Чоловіча
Сімейний стан: Перебуваю в шлюбі, є діти
Досвід роботи
C 06.2021 по 03.2023 (1 рік 9 міс.)
В компанії: Комерційний банк, Київ
Посада: Начальник відділу статистичної звітності
Функціональні обов'язки:
Формування статистичної звітності для Національного банку України (файли XML). Контроль показників статистичної звітності для Національного банку України (файли XML). Подання статистичної звітності для Національного банку України (файли XML) у встановлений строк.Спілкування з розробниками програмного забезпечення банку з питань статистичної звітності. Листування з Національним банком України (електронний документообіг) з питань статистичної звітності.


C 11.2016 по 10.2018 (1 рік 11 міс.)
В компанії: Комерційний Банк, Київ
Посада: Начальник відділу статистичної та фінансової звітності
Функціональні обов'язки:
Пiдготовка, формування, перевiрка, контроль статистичної звiтностi до НБУ та ФГВФО. Щоденна, декадна, мiсячна, квартальна, рiчна статистична звітність, у т.ч. файли у форматі xml. Контроль розрахунку економічних нормативiв, лiмiтiв валютної позиції. Контроль кодифiкаторiв та класифiкаторiв додаткових параметрiв контрагентiв, аналітичних рахункiв. ОДБ АБС Б Листування з питань статистичної звiтностi з НБУ та ФГВФО. Участь у складанні фiнансової звiтностi проміжної, річної. Підготовка статистичної інформації для контролюючих органів (внутрішній та зовнішній аудит тощо) та на вимогу керівництва. ОДБ АБС Б


C 08.2012 по 09.2016 (4 роки 1 міс.)
В компанії: ПАТ "СМАРТБАНК", Київ
Посада: Начальник вiддiлу статистичної та фiнансової звiтностi
Функціональні обов'язки:
Пiдготовка, перевiрка, контроль, статистичної звiтностi до НБУ та ФГВФО. Щоденна, декадна, мiсячна, квартальна, рiчна статистична звітність. Контроль економічних нормативiв, лiмiтiв валютної позиції. Контроль кодифiкаторiв та класифiкаторiв додаткових параметрiв контрагентiв, аналітичних рахункiв. Листування з питань статистичної звiтностi з НБУ та ФГВФО. Участь у складанні фiнансової звiтностi проміжної, річної. Зведення меморіальних документів (документів дня) у загальний зшив.


C 08.2010 по 07.2012 (1 рік 11 міс.)
В компанії: ПАТ "КОНВЕРСБАНК", Київ
Посада: Заступник завідуючого сектором консолідованої звітності
Функціональні обов'язки:
Функції щодо складаня, перевірки та надання статистичної звітності до НБУ (від щоденної до річної), щоквартальна та піврічна до ФГВФО.Контроль економічних нормативів, у т.ч. обов'язкового резерву на к/р у НБУ, складання проміжноі та річної фінансової звітності. Контроль касових символів, листування з НБУ.


C 09.2009 по 08.2010 (11 міс.)
В компанії: ПАТ "АВАНТ-БАНК", Київ
Посада: Начальник відділу статистичної звітності
Функціональні обов'язки:
Формування, перевірка правильності та відправка до НБУ у електронному вигляді щоденних, щодекадних, щомісячних, квартальних статистичних звітів, ведення архіву звітності. Контроль за веденням та відповідністю обов’язкових та додаткових параметрів ведення аналітичного обліку (угоди, рахунки, контрагенти) структурними підрозділами, що встановлені вимогами НБУ. Контроль за правильністю проставлення касових символів. Контроль економічних нормативів. Підготовка для керівництва статистичних та фінансових звітів. Підготовка квартальної фінансової звітності, в т.ч. до публікації. Прийняття участі у складанні річної фінансової звітності.


C 04.2008 по 06.2009 (1 рік 2 міс.)
В компанії: ПКФ АКБ "ІНТЕГРАЛ", Київ
Посада: Начальник відділу звітності, аналізу ризиків
Функціональні обов'язки:
Здійснення аналізу діяльності філії, надання та забезпечення керівництво філії статистичною, аналітичною, економічною інформацією, для прийняття управлінських рішень, підготовка внутрішніх аналітичних звітів, контроль за лімітами, встановленими головним банком для філії по фінансових показниках діяльності. Формування і контроль щоденних, декадних, щомісячних, квартальних, піврічних, річних статистичних звітів (звітних файлів) по філії, надання їх до головного банку.


C 03.2007 по 04.2008 (1 рік 1 міс.)
В компанії: ТОВ "Банк інвестицій та заощаджень", Київ
Посада: Начальник відділу статистичної звітності
Функціональні обов'язки:
Формування, контроль правильності формування та надсилання до НБУ щоденної, декадної, щомісячної, квартальної статистичної звітності банку, у тому числі формування звіту 1-ПБ, листування з НБУ щодо питань звітності, формування квартальних фінансових звітів, річного фінансового звіту банку, контроль економічних нормативів, лімітів валютної позиції.


C 01.2003 по 03.2007 (4 роки 2 міс.)
В компанії: АКБ "ФОРУМ", Київ
Посада: Головний економіст, начальник відділу
Функціональні обов'язки:
Головний економіст -складання статистичної звітності у відділі статистичної звітності.начальник відділу внутрішнього контролю АКБ «Форум» (складання плану та проведення послідуючих та позапланових перевірок стану ведення бухгалтерського обліку та організації обліково-операційної роботи структурних підрозділів Банку, складання довідок за результатами перевірок, контроль за своєчасним наданням меморіальних документів структурними підрозділами Банку, контроль за складанням меморіальних документів по Головному Банку, перевірка правильності відображення синтетичного та аналітичного обліку, складання внутрішніх нормативних документів.


C 06.2000 по 01.2003 (2 роки 7 міс.)
В компанії: ГУ НБУ по м. Києву і Київській обл., Київ
Посада: Економіст 1 категорії у 2-х відділах
Функціональні обов'язки:
Прийняття файлів статистичної звітності від комерційних банків, листування з питань статистичної звітності (відділ бухгалтерського обліку та звітності);здійснення планових та позапланових інспекційних перевірок, комерційних банків з питань дотримання нормативних вимог НБУ (відділ інспектування банків). Написання висновків за результатами перевірок для рейтингування банків за ситемою "CAMEL": адекватність капіталу, оцінка капіталу банку з погляду його достатності для захисту інтересів вкладників;— якість активів, можливість забезпечення повернення активів, а також вплив проблемних кредитів на загальний фінансовий стан банку; менеджмент, оцінка методів управління банківської установи з урахуванням ефективності її діяльності, порядку роботи, методів контролю і виконання встановлених правил; надходження або рентабельність, оцінка рентабельності банку з погляду достатності його доходів для перспектив розширення банківської діяльності; ліквідність, визначення рівн ліквідності банку з погляду її достатності для виконання як звичайних, так і непередбачених зобов’язань.


Освіта
Навчальний заклад: Київський національний економічний університет
Дата закінчення: 2000-06-01
Факультет: Обліково-економічний
Спеціальність: Економічна статистика

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Базова
Украинский: Вільно володію
Рівень володіння комп'ютером: користувач
Комп'ютерні навички: АБС СофтРевю, Мебиус, Б2

Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
касир всі мфо рейтинг кредитов днепр ужгород мфо україна черновцы бердичев яготин каменец-подольский маловідомі мфо україни аналитик кредит онлайн на карту энергодар сумы прилуки борисполь хмельницкий херсон шостка кредит без довідки про доходи кредит під 0 никополь измаил кредит без справки о доходах житомир все мфо деньги в долг мукачево белая церковь юрисконсульт львов кропивницкий павлоград северодонецк смела бердянск мелитополь киев кременчуг винница операционист миргород александрия кассир чернигов изюм бахмут юрист бровары николаев краматорск харьков полтава гроші в борг терміново бухгалтер нові мфо україна ивано-франковск невідомі мфо україни экономист одесса запорожье черкассы мариуполь умань луцк славянск кредит онлайн на карту без отказа срочно нові мфо тернополь кривой рог ровно каменское
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
вакансии в банках кредит готівкою без довідки про доходи кредит онлайн на картку без відмови терміново альфа банк киев кредит готівкою київ банковские вакансии список rss рейтинг кредитов онлайн кредит онлайн на карту без отказа кредит под 0 процентов гроші в борг невідомі мфо вакансии банков микрозайм без отказа работа в банке карта спортбанк точки выдачи спортбанк кредит під 0 відсотків архив вакансий все мфо украины вакансии банков украины отзывы спортбанк работа в банке киев база мфо украины альфа банк работа в финансах малоизвестные мфо займ на карту с автоматическим одобрением работа в страховании деньги в долг срочно Нові МФО України кредит наличными без справки о доходах мфо, которые дают всем маловідомі мфо мфо без лицензии позика на картку з автоматичним схваленням кредитный лимит спортбанк Новые МФО Украины кредит спортбанк спортбанк вакансии в финансах неизвестные мфо кредит наличными киев всі мфо україни
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты