Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 17101
> >
Город : Львів
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Різне
Резюме № 17101
Опубліковано: 25.06.2019 р.
Рубрика: Різне

Провідний економіст / начальник відділу

Стартова зарплата: за домовленістю
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Львів
Освіта: вища
Дата народження: 29.02.1972 г. (52 роки )
Стать: Жіноча
Сімейний стан: Перебуваю в шлюбі, є діти
Досвід роботи
C 05.2017 по теперішній час (6 років 11 міс.)
В компанії: АТ Банк Кредит Дніпро, Львів
Посада: Головний фахівець з обслуговування клієнтів
Функціональні обов'язки:
Контроль операційної роботи на відділенні, контроль за касовими операціями, закриття та відкриття сховища, контроль за відкриттям рахунків юридичних та фізичних осіб, обслуговування фізичних та юридичних осіб, ведення клієнтів по ЗЕД,видача банківських гарантій, відкриття депозитів юридичним особам та інш.


C 10.2015 по 05.2017 (1 рік 7 міс.)
В компанії: Комерційний Банк, Львів
Посада: Старший операційний менеджер Відділення
Функціональні обов'язки:
Відкриття та закриття рахунків фізичних осіб; РКО фізичних та юридичних осіб; проведення платежів, приймання та відправка переказів по міжнародних системах; відкриття, ведення та закриття депозитних рахунків фізичних осіб; підключення клієнтів до системи "Інтернет-Банкінг"; відкриття,обслуговування та закриття договорів по оренді індивідуальних скриньок; відкриття карткових рахунків фізичних та юридичних осіб(корпоративні картки); здійснення ідентифікації клієнтів та вивчення фінансової діяльності; контроль за списанням комісійної винагороди за надання банківських послуг; формування юридичних справ клієнтів; проведення кроспродажів банківських продуктів.


C 09.2011 по 10.2015 (4 роки 1 міс.)
В компанії: ПАТ "БМ БАНК", Львів
Посада: Економіст
Функціональні обов'язки:
Відкриття та ведення поточних,карткових,депозитних рахунків фізичних осіб; виплата та відправка переказів міжнародних платіжних систем (SWIFT,WU, Unistrim, Avers,Lider та інші); кредитування фізичних осіб(кредитні картки, кредит на авто, кредит під заставу нерухомості та інші кредитні продукти); здійснення проводок по завантаженні розвантаженні банкомату; здійснення проводок по POSтерміналу.


C 08.2010 по 09.2011 (1 рік 1 міс.)
В компанії: Банк "Демарк", Львів
Посада: Економіст І категорії
Функціональні обов'язки:
Відкриття та обслуговування поточних рахунків юридичних та фізичних осіб, погашення кредитів;платежі населення, відкриття депозитних і поточних рахунків фізичних та юридичних осіб, нарахування та сплата процентів за залишками вільних коштів на поточних рахунках клієнтів, погашення кредитів, розрахункове обслуговування фізичних та юридичних осіб, відкриття пенсійних рахунків, зарахування пенсії на особові рахунки облік витрат банку ( витрати на пальне, на відрядження, на госп. товари та інш.)контроль касових документів, контроль документів дня.щоденна звірка залишків готівки та інших цінностей відділення з даними бухгалтерського обліку; просування банківських продуктів з метою виконання доведених планів.


C 02.2009 по 08.2010 (1 рік 6 міс.)
В компанії: ЛФ Комерційний Банк, Львів
Посада: Начальник відділення №9
Функціональні обов'язки:
Залучення клієнтів, продаж банківських продуктів, організація і ведення безпереребійної роботи відділення, контроль за здійсненням всіх операцій відділення (за нарахуванням відсотків за вкладами фізичних осіб, за платежами фізичних та юридичних осіб, за переказами, за касовими операціями, закриття і відкриття каси відділення,звірка залишків на рахунках відділення). Звільнена в зв'язку з ліквідацією банку.


C 08.2008 по 02.2009 (6 міс.)
В компанії: ЛФ ТОВ”Укрпромбанк”, Львів
Посада: Начальник відділення №8
Функціональні обов'язки:
Залучення клієнтів, продаж банківських продуктів, організація і ведення безпереребійної роботи відділення, контроль за здійсненням всіх операцій відділення (за нарахуванням відсотків за вкладами фізичних осіб, за платежами фізичних та юридичних осіб, за переказами, за касовими операціями, закриття і відкриття каси відділення, звірка залишків на рахунках відділенн). Збільшення депозитного портфелю відділення


C 04.2008 по 08.2008 (4 міс.)
В компанії: ЛФ ТОВ"Укрпромбанк", Львів
Посада: В.о.начальника відділення №3
Функціональні обов'язки:
Залучення клієнтів, продаж банківських продуктів, організація і ведення безпереребійної роботи відділення, контроль за здійсненням всіх операцій відділення( за нарахуванням відсотків за вкладами фізичних осіб, за платежами фізичних та юридичних осіб, за переказами за касовими операціями, закриття і відкриття каси відділення,звірка залишків на рахунках відділенн). Збільшення депозитного і кредитного портфелю відділення.


C 11.2004 по 04.2008 (3 роки 5 міс.)
В компанії: ЛФ Комерційний Банк, Львів
Посада: Економіст відділення №3 / провідний економіст
Функціональні обов'язки:
Обслуговування фізичних та юридичних осіб: відкриття рахунків, розрахунково-касове обслуговування фізичних та юридичних осіб, надання виписок, проведення платіжок;виплата і відправка переказів в системах переказів"Анелік", "Юністрім", "Вестерн Юніон", "Укрпромінь", "moneygram". функції БЕК-офісу: облік операцій відділення, зведення дня, нарахування відсотків за вкладами фізичних осіб, контроль за платежами фізичних та юридичних осіб, за переказами. Набуття навичок роботи з юридичними особами.


C 09.2004 по 11.2004 (2 міс.)
В компанії: ЛФ ТОВ "Укрпромбанк", Львів
Посада: Економіст відділу роздрібного бізнесу
Функціональні обов'язки:
Оформлення депозитних вкладів, продаж карткових продуктів, видача і відправка переказів міжнародних систем, прийом платежів від фізичних та юридичних осіб, залучення клієнтів на обслуговування. Досягнення: набуття навичок роботи з клієнтами, вміння продавати банківські продукти, працювати в системах міжнародних переказів.


C 03.2004 по 09.2004 (6 міс.)
В компанії: ЛФ ТОВ "Укрпромбанк", Львів
Посада: Зав. сектором по рекламі та маркетингу
Функціональні обов'язки:
Проведення рекламних акцій, розміщення реклами банку в пресі, моніторинг процентних ставок по депозитах та кредитах банків, залучення нових клієнтів на обслуговування, продаж банківських продуктів. Особисті досягнення-набуття досвіду роботи з рекламодавцями, набуття досвіду з проведення рекламних акцій банку.


Освіта
Навчальний заклад: Українська академія друкарства
Дата закінчення: 2008-06-01
Факультет: Облік та аудит
Спеціальність: Спеціаліст з обліку та аудиту

Курси та тренінги
Назва курсу/тренінгу: Лидер клас
Компанія: Центр Психологічних технологій
Місто: Киев Період: 3 дня Дата: 01.02.2014

Назва курсу/тренінгу: Продажа,менеджер-лидер
Компанія: Adleracademie,Андреас Вінс
Місто: Киев Період: Протягом року Дата: 01.01.2014

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Базова
Польский: Розмовна
Украинский: Вільно володію
Рівень володіння комп'ютером: досвідчений користувач
Комп'ютерні навички: Навички роботи в ОС ms windows 98/2000/xp, ms office, microsoft word, excel, e-mail, internet, winrar, ОДБ „Мебіус”, АРМ”Физлица”, Б2,IS-Card.

Додаткова інформація
Найбільш важливі досягнення в житті та кар'єрі:
Амбіційна, комунікабельна, схильна до навчання, систематизований підхід в навчанні, прагнення реалізувати себе у банківській системі.
Відомості: В зв'язку з ліквідацією банку шукаю роботу,готова починати роботу з вакансії економіста.
Заняття у вільний час (улюблений спорт, хобі тощо): Люблю активний відпочинок,туризм,плавання,аеробіка.

Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
ивано-франковск каменец-подольский юрист яготин бухгалтер кредит під 0 запорожье сумы кассир экономист гроші в борг терміново николаев борисполь белая церковь черновцы бровары каменское нові мфо прилуки бердянск аналитик северодонецк харьков кредит онлайн на карту рейтинг кредитов кредит без справки о доходах краматорск кременчуг киев черкассы кредит без довідки про доходи чернигов винница ужгород мфо україна львов днепр никополь ровно всі мфо миргород мелитополь умань касир полтава александрия славянск деньги в долг одесса хмельницкий невідомі мфо україни кропивницкий мариуполь изюм нові мфо україна кредит онлайн на карту без отказа срочно все мфо кривой рог измаил шостка павлоград операционист тернополь житомир энергодар херсон юрисконсульт луцк бердичев мукачево бахмут смела маловідомі мфо україни
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
неизвестные мфо работа в страховании точки выдачи спортбанк всі мфо україни кредит наличными без справки о доходах кредитный лимит спортбанк Новые МФО Украины кредит під 0 відсотків работа в банке кредит спортбанк кредит онлайн на картку без відмови терміново рейтинг кредитов онлайн вакансии банков Нові МФО України кредит под 0 процентов вакансии банков украины мфо, которые дают всем работа в финансах кредит готівкою київ позика на картку з автоматичним схваленням все мфо украины мфо без лицензии банковские вакансии гроші в борг займ на карту с автоматическим одобрением маловідомі мфо деньги в долг срочно спортбанк кредит готівкою без довідки про доходи работа в банке киев вакансии в банках вакансии в финансах микрозайм без отказа отзывы спортбанк малоизвестные мфо альфа банк киев карта спортбанк кредит наличными киев альфа банк список rss невідомі мфо база мфо украины архив вакансий кредит онлайн на карту без отказа
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты