Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 17582
> >
Город : Київ
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Ризик-менеджмент
Резюме № 17582
Опубліковано: 12.02.2016 р.
Рубрика: Ризик-менеджмент

Эксперт отдела андеррайтинга и верификации

Стартова зарплата: 4000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Київ
Освіта: вища
Дата народження: 16.06.1988 г. (35 років )
Стать: Жіноча
Сімейний стан: Не перебуваю в шлюбі, дітей немає
Досвід роботи
C 03.2012 по теперішній час (12 років )
В компанії: ЦФР , Київ
Посада: Специалист отдела верификации
Функціональні обов'язки:
Робота з заявками на кредитування (фізичні особи та малий бізнес) , аналіз інформації та документів;, участь в розробці програмного забезпечення по кредитним операціям, навчання та консультація спеціалістів по кредитному обслуговуванню аналізу діяльності позичальників малого бізнесу. Аналіз кредитного портфелю на предмет виявлення причин проблемної заборгованості,розробка нових умов для кредитування ризикових категорій клієнтів.


C 12.2010 по 03.2012 (1 рік 3 міс.)
В компанії: ТМ , Київ
Посада: Головний спеціаліст відділу моніторингу кредитної заборгованності
Функціональні обов'язки:
Керування процессом збору заборгованності: Проведення аналізу забогованності кредитного пакету. Проведення КУА та реструктурізації. Інформування клієнтів про заборгованість (приймання позовних листів та відповідь) . Створення акційних стратегій по окремих ланках для різних категорій боржників (від софт до хард). Співпраця з СБ окремих банків, пошук достовірної інформації для детальної роботи колекторьских компаній.


C 03.2010 по 11.2010 (8 міс.)
В компанії: Фінансова Компанія , Київ
Посада: Керівник ланки споживчого кредитування
Функціональні обов'язки:
Створення системи верифікації. Залучення клієнтів, інформування, оформлення та винесення на комітет кредитних справ. Ведення кредитної документації. Моніторинг роботи верифікацфйних систем, розробка індивідуальної системи скорингу. Вивчення та аналіз ринку споживчого кредитування Здійснення належного виконання покладених у відповідальності до Положення про Відділ кредитної експертизи споживчого кредитування завдань та функцій; Здійснення безпосереднього аналізу кредитних заявок; Робота з заявками на кредитування, аналіз інформації та документів; Прийняття рішень по кредитних операціях у відповідності до вимог внутрішніх документів Компанії по кредитуванню; Контроль дотримання встановлених процедур і повноважень при прийнятті рішень; участь у розробці кредитних продуктів, методологічної бази по кредитуванню, участь в розробці програмного забезпечення по кредитним операціям, навчання та консультація спеціалістів по кредитному обслуговуванню аналізу діяльності позичальників малого бізнесу.


C 01.2006 по 01.2009 (3 роки )
В компанії: ТОВ "Спожив Сервис" ТМ "Центр Кредит", Київ
Посада: Керівник групи Відділу кредитної експертизи споживчого кредитування Управління кредитної експертизи
Функціональні обов'язки:
Організація роботи підпорядкованої групи (кредитної зміни) Відділу; Здійснення належного виконання покладених у відповідальності до Положення про Відділ кредитної експертизи споживчого кредитування завдань та функцій; Здійснення безпосереднього аналізу кредитних заявок; Робота з заявками на кредитування, аналіз інформації та документів; Прийняття рішень по кредитних операціях у відповідності до вимог внутрішніх документів Компанії по кредитуванню; Контроль дотримання встановлених процедур і повноважень при прийнятті рішень; Керівництво роботою групи, прийняття рішення по конкретним питанням діяльності групи в межах своїх повноважень; участь у розробці кредитних продуктів, методологічної бази по кредитуванню, участь в розробці програмного забезпечення по кредитним операціям, навчання та консультація спеціалістів по кредитному обслуговуванню аналізу діяльності позичальників малого бізнесу.


Освіта
Навчальний заклад: Киевский Национальный Университет Технологии и Дизайна
Дата закінчення: 2010-01-01
Факультет: Инженерно- Экономический
Спеціальність: Экономика Предприятия

Курси та тренінги
Назва курсу/тренінгу: Фин. анализ
Компанія: Курсор
Місто: Киев Період: 1 мес Дата: 01.03.2011

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Розмовна
Украинский: Вільно володію
Рівень володіння комп'ютером: досвідчений користувач
Комп'ютерні навички: Хорошее знание ПК (програмы, базы данных)

Додаткова інформація
Заняття у вільний час (улюблений спорт, хобі тощо): Книги, музыка, кулинария

Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
кредит онлайн на карту нові мфо юрист операционист прилуки энергодар тернополь каменское каменец-подольский нові мфо україна ровно кривой рог аналитик бердичев черкассы кредит без справки о доходах кропивницкий сумы львов шостка мариуполь херсон смела павлоград все мфо белая церковь мукачево кредит без довідки про доходи борисполь экономист всі мфо мелитополь винница умань невідомі мфо україни деньги в долг яготин луцк миргород касир харьков кременчуг запорожье гроші в борг терміново одесса днепр николаев юрисконсульт мфо україна житомир измаил хмельницкий славянск бухгалтер северодонецк бахмут полтава кредит онлайн на карту без отказа срочно кредит під 0 черновцы рейтинг кредитов изюм александрия краматорск кассир ивано-франковск маловідомі мфо україни бровары никополь киев ужгород чернигов бердянск
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
кредит онлайн на карту без отказа кредит наличными киев деньги в долг срочно отзывы спортбанк кредит спортбанк займ на карту с автоматическим одобрением кредит наличными без справки о доходах кредит готівкою без довідки про доходи вакансии банков Новые МФО Украины рейтинг кредитов онлайн кредит под 0 процентов кредит готівкою київ вакансии в банках точки выдачи спортбанк база мфо украины вакансии в финансах работа в банке мфо, которые дают всем альфа банк киев позика на картку з автоматичним схваленням работа в банке киев невідомі мфо вакансии банков украины неизвестные мфо все мфо украины маловідомі мфо всі мфо україни список rss малоизвестные мфо архив вакансий работа в страховании работа в финансах гроші в борг мфо без лицензии альфа банк микрозайм без отказа банковские вакансии кредит під 0 відсотків спортбанк кредит онлайн на картку без відмови терміново Нові МФО України карта спортбанк кредитный лимит спортбанк
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты