Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 18997
> >
Город : Полтава
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Управління персоналом
Резюме № 18997
Опубліковано: 29.04.2014 р.
Рубрика: Управління персоналом

Керівник напрямку навчання персоналу / Бізнес-тренер, коуч

Стартова зарплата: 8000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Полтава
Освіта: вища
Дата народження: 12.06.1983 г. (40 років )
Стать: Чоловіча
Сімейний стан: Перебуваю в шлюбі, є діти
Досвід роботи
C 03.2013 по теперішній час (11 років )
В компанії: Центр розвитку особистості , Планую переїзд до Києва
Посада: Бизнес-тренер, коуч
Функціональні обов'язки:
Самостійна та командна розробка тренінгів за запитами замовника, організація та проведення тренінгів, післятренінговий супровід персоналу, аналіз ефективності проведених заходів, ефективне управління персоналом, коучинг і наставництво співробітників, напрямки тренінгів: мотивація, командоутворення, робота зі страхами, продажі, фінансовий аналіз, комунікація, переговори.


C 06.2012 по 03.2013 (9 міс.)
В компанії: ПТ "Чесний ломбард", Полтава
Посада: Директор Полтавської філії
Функціональні обов'язки:
Посадові обов'язки: розвиток і покращення показників філії та підзвітних відділень, аналіз конкурентного середовища, надання пропозицій покращення умов кредитних продуктів та обслуговування клієнтів.Досягнення: збільшено кредитний портфель філії. частково оновлено персонал філії. розроблено і затверджено індивідуальні умови надання кредитів клієнтам Полтавської філії. надано 3 пропозиції про відкриття відділень у м. Полтаві. розпочато модернізацію філії.


C 02.2011 по 01.2012 (11 міс.)
В компанії: Банк, Полтава
Посада: Директор Полтавської регіональної дирекції
Функціональні обов'язки:
Розвиток дирекції та контроль над роботою дирекції та підзвітних відділень по усіх напрямках роботи банку; підбір команди для ефективної роботи дирекції та відділень банку; організація процесу продажів банківських продуктів по індивідуальному та корпоративному напрямках роботи банку; планування роботи та контроль за виконанням поставлених планів та завдань серед працівників дирекції та підзвітних відділень; організація процесу залучення клієнтів індивідуального та корпоративного бізнесу на обслуговування до банку; планування фінансових показників роботи дирекції та підзвітних відділень та контроль за досягненням поставлених планів; підготовка звітності про діяльність дирекції та підзвітних відділень та надання її керівництву банку; проведення переговорів з індивідуальними та корпоративними клієнтами банку з метою їхнього залучення до обслуговування у банку; індивідуальна робота з VIP-клієнтами фізичними та юридичними особами з метою вирішення їх індивідуальних потреб в обслуговуванні; організація проведення рекламних кампаній для позиціювання бренду банку на ринку банківських послуг м.Полтави. За час роботи на посаді директора Полтавської дирекції було досягнуто таких результатів: розширено клієнтську базу корпоративних клієнтів, збільшено кредитний та депозитний портфель дирекції; значно збільшено розмір доходів від роздрібних операцій (обмін валюти, продаж банківського золота); збільшено об’єми кредитного портфелю роздрібних кредитних продуктів – кредитів пенсіонерам, готівкових кредитів; налагоджено роботу з пенсійними фондами Полтави; налагоджено роботу з автосалонами м. Полтави, страховими компаніями та іншими контрагентами по напрямках залучення клієнтів до банку; залучено до обслуговування до банку бюджетні організації; сформовано чудовий дієздатний та результативний колектив дирекції; значно збільшено пізнаваність бренду банку на ринку банківських послуг м. Полтави.


C 09.2009 по 02.2011 (1 рік 5 міс.)
В компанії: Правэкс-Банк, Полтава
Посада: Директор з банківського бізнесу в Полтавській області
Функціональні обов'язки:
Проведення переговорів з малими та середніми підприємствами (надходження виручки від 200 тисяч євро до 10 мільйонів євро або еквівалента у національній валюті за рік) з метою залучення до співпраці з банком. Організація надання усього спектру банківських послуг клієнтам сегменту МСП. Моніторинг умов конкурентів, економічної ситуації регіону та ринку банківських послуг з метою надання пропозицій з поліпшення якості обслуговування клієнтів сегменту МСП у банку. Погодження індивідуальних умов обслуговування клієнтів МСП у банку. Контроль та аналіз показників діяльності відділень банку в Полтавській області з клієнтами МСП. За час роботи на посаді директора з банківського бізнесу було досягнуто: Розширення клієнтської бази клієнтів МСП у Полтавській області, Збільшення кредитного та депозитного портфелю клієнтів сегменту МСП досягнення одних з кращих показників у Північному регіональному центрі (Харківська, Луганська, Сумська та Полтавська області). Налагодження позитивних відносин з клієнтами МСП у Полтавській області для довгстрокової співпраці з ними.


C 11.2005 по 08.2009 (3 роки 9 міс.)
В компанії: Правэкс-Банк, Кременчук
Посада: Директор відділення
Функціональні обов'язки:
Обов'язки: Розвиток роздрібного та корпоративного бізнесу на відділенні банку з метою покращення фінансових результатів роботи відділення. Проведення переговорів по залученню фізичних та юридичних осіб до обслуговування у банку та співпраці з банком. Аналіз роботи відділення, продуктів банку та конкурентів, надання пропозицій щодо поліпшення якості обслуговування та процедур надання послуг. Повний контроль та відповідальність за роботу відділення банку. Проведення відбору кандидатів та погодження персоналу для роботи на відділенні та пунктах видачі споживчих кредитів. Формування колективу, контроль за роботою персоналу. Розробка та реалізація механізмів мотивації у роботі співробітників. Розширення мережі відділень та пунктів видачі споживчих кредитів у м. Кременчук Полтавської області. Підготовка звітності та відповідальність за результатами роботи відділення банку. Своєчасне вирішення усіх проблемних ситуацій, які виникають у роботі відділення банку. Організація на відділенні процесів для надання усього спектру банківських послуг клієнтам банку. За час роботи було досягнуто: позитивного результату роботи нового відділення вже на четвертому місяці після його відкриття; найкращих показників роботи відділення з роздрібних послуг банку в Полтавській області; значно розширено мережу пунктів видачі споживчих кредитів; значно розширено клієнтську базу фізичних та юридичних осіб на новому відділенні банку. неодноразово нагороджувався подяками та преміями за кращі показники роботи в банку.


C 08.2005 по 11.2005 (3 міс.)
В компанії: Правэкс-Банк, Полтава
Посада: Менеджер з розвитку відділень
Функціональні обов'язки:
Обов'язки: Вибір місця відкриття відділення банку, проведення переговорів з ореорендодавцями з приводу розміщення відділення банку. Підготовка та обґрунтування пропозиції з відкриття відділення банку. Проведення підготовчих робіт та супровід процесу відкриття відділень банку. Розвиток діючих та нових відділень банку. Проведення переговорів з клієнтами з метою залучення до обслуговування на відділеннях. Аналіз роботи відділень, розробка та проведення заходів з метою підвищення дохідності відділень банку. Контроль роботи відділень банку (підбір та мотивація персоналу, процесів надання послуг, господарськоадміністративних процесів). За час перебування на даній посаді мною було: розширено мережу відділень банку в Полтавській області; досягнуто домовленостей про відкриття відділень банку в Полтавській області, які потім були втілені у життя.


Освіта
Навчальний заклад: Полтавський державний педагогічний університет
Дата закінчення: 2005-06-01
Факультет: Фізико-математичний
Спеціальність: Фізика та математика, методика педагогічної освіти

Навчальний заклад: Українська академія банківської справи НБУ
Дата закінчення: 2010-02-01
Факультет: Банківських технологій
Спеціальність: Банківська справа

Курси та тренінги
Назва курсу/тренінгу: Кредитний аналіз та методи його проведення
Компанія: Міжнародна бізнес школа «NIKLAND»
Місто: Київ Період: 1 день Дата: 01.02.2010

Назва курсу/тренінгу: Ефективні комунікації в процесі продажу банківських продуктів клієнтам банку
Компанія: Агентство психології бізнесу
Місто: Київ Період: 1 день Дата: 01.02.2010

Назва курсу/тренінгу: Гросмейстер управління
Компанія: Тренінг-центр «Персонал-ріст»
Місто: Святогірськ Період: 3 дні Дата: 01.03.2011

Назва курсу/тренінгу: Продажі на 100%
Компанія: Тренінг-центр «Персонал-ріст»
Місто: Святогірськ Період: 3 дні Дата: 01.11.2011

Назва курсу/тренінгу: Влияй! Харизма и ораторское мастерство.
Компанія: Isaac Pintosevich Systems
Місто: Киев Період: 2 дня Дата: 01.04.2013

Назва курсу/тренінгу: Genesis - Путь Бабочки
Компанія: Isaac Pintosevich Systems
Місто: Киев Період: 3 дня Дата: 01.01.2013

Назва курсу/тренінгу: Новый Код Коучинга (сертификация коуча)
Компанія: Isaac Pintosevich Systems
Місто: Киев Період: 3 месяца Дата: 01.04.2013

Назва курсу/тренінгу: Тренинг бизнес-тренеров (сертификация)
Компанія: Isaac Pintosevich Systems
Місто: Киев Період: 5 дней Дата: 01.05.2013

Назва курсу/тренінгу: Продавай! Продажи для всех. (on-line)
Компанія: Isaac Pintosevich Systems
Місто: Киев Період: 2 месяца Дата: 01.11.2013

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Базова
Німецька: Базова
Украинский: Вільно володію
Рівень володіння комп'ютером: досвідчений користувач
Комп'ютерні навички: Windows, Microsoft Office, Oracle, Lotus, Internet та ін.

Додаткова інформація
Найбільш важливі досягнення в житті та кар'єрі:
Навчати і допомагати іншим бути кращими - це моє покликання. Мій досвід тренерської діяльності розпочався з 15 років. Маю педагогічну і банківську вищі освіти. Дипломи з відзнакою. Після педагогічного вузу я за три місяці склав усі іспити на директора банківського відділення і став ним. 7 років я успішно керував відділеннями та обласною дирекцією банку з кращими показниками в області. Тренерській майстерності я навчався у кращих - компанії Isaac Pintosevich Systems (тут проходять сертифікацію бізнес-тренери з 20 країн світу).
Відомості: Веду здоровий спосіб життя. Не маю шкідливих звичок. Займаюся спортом. Готуюся до подолання марафонської дистанції (42 км 195 м) у 2014 році.
Заняття у вільний час (улюблений спорт, хобі тощо): Постійно навчаюся, читаю книги, займаюся бігом, інвестиційною діяльністю, туризмом.

Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
юрист мфо україна ужгород кривой рог борисполь каменское касир киев никополь житомир аналитик энергодар мукачево рейтинг кредитов кременчуг экономист кредит без довідки про доходи херсон шостка ровно кредит під 0 ивано-франковск умань тернополь луцк смела бахмут каменец-подольский миргород невідомі мфо україни павлоград харьков черновцы северодонецк винница сумы кассир маловідомі мфо україни бровары запорожье белая церковь операционист нові мфо україна все мфо бердянск кредит онлайн на карту полтава изюм одесса юрисконсульт кредит без справки о доходах бердичев гроші в борг терміново днепр яготин кропивницкий славянск чернигов александрия львов мариуполь бухгалтер кредит онлайн на карту без отказа срочно всі мфо прилуки хмельницкий деньги в долг измаил мелитополь черкассы нові мфо краматорск николаев
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
всі мфо україни точки выдачи спортбанк микрозайм без отказа кредит готівкою без довідки про доходи кредит під 0 відсотків кредит готівкою київ гроші в борг все мфо украины карта спортбанк спортбанк позика на картку з автоматичним схваленням кредит онлайн на картку без відмови терміново маловідомі мфо база мфо украины малоизвестные мфо вакансии банков список rss альфа банк киев работа в банке займ на карту с автоматическим одобрением работа в финансах мфо, которые дают всем Новые МФО Украины банковские вакансии вакансии в банках деньги в долг срочно мфо без лицензии кредит спортбанк кредит под 0 процентов работа в страховании кредит наличными киев вакансии банков украины работа в банке киев отзывы спортбанк кредит онлайн на карту без отказа невідомі мфо вакансии в финансах кредитный лимит спортбанк рейтинг кредитов онлайн кредит наличными без справки о доходах Нові МФО України неизвестные мфо архив вакансий альфа банк
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты