Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 25410
> >
Город : Київ
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Роздрібний бізнес
Резюме № 25410
Опубліковано: 19.09.2018 р.
Рубрика: Роздрібний бізнес

Аналитик / взыскание задолженности проектный менеджер

Стартова зарплата: 21000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Київ
Освіта: вища
Дата народження: 27.12.1984 г. (39 років )
Стать: Чоловіча
Сімейний стан: Перебуваю в шлюбі, є діти
Досвід роботи
C 04.2018 по теперішній час (5 років 11 міс.)
В компанії: Альфа-Банк, Украина, Київ
Посада: Керівник з розвитку системи управління проблемним портфелем
Функціональні обов'язки:
Аналіз роботи системи управління процесом стягнення заборгованості; Підготовка пропозицій щодо розвитку та вдосконалення роботи системи та взаємодія з відповідними підрозділами Блоку «Інформаційні технології» щодо їх реалізації; Участь у запуску нових та розвиток існуючих модулів системи; Консультування, методологічна та практична допомога структурним підрозділам Банку з питань, що входять до його компетенції; Виконання інших доручень керівництва в межах своєї компетенції; Систематичне звітування перед керівництвом про результати своєї діяльності; Зберігання інформації щодо діяльності та фінансового стану Банку та його клієнтів, яка стала йому відомою у процесі виконання обов’язків, а також зберігання інших відомостей, що становлять комерційну таємницю Банку відповідно до його внутрішніх нормативних документів; Надання відповідної інформації та пояснень Відділу внутрішнього аудиту, Департаменту безпеки та іншим структурним підрозділам Банку з питань, що відносяться до компетенції Відділу; Дотримання вимог інформаційної безпеки Банку.


C 02.2013 по 03.2018 (5 років 1 міс.)
В компанії: Альфа-Банк, Украина, Київ
Посада: Експерт стратегії заставного стягнення
Функціональні обов'язки:
Розробка, планування та впровадження стратегій зі стягнення боргу; Аналіз потоків надходжень по сегментам боржників в обробці; Підготовка звітів по виконаних діях; Співпраця з відділами Банку з метою забезпечення ефективного виконання завдань підрозділу; Виконання звітів; Підготовка матеріалів керівництву для проведення презентацій.


C 07.2012 по 01.2013 (6 міс.)
В компанії: УкрСибБанк, Київ
Посада: Менеджер відділу моніторингу та підтримки роботи із заборгованістю
Функціональні обов'язки:
Проводити аналіз діючих процесів та стратегій роботи спрямованих на перешкоджання виникненню та збір існуючої простроченої заборгованості; Організовувати безперервний процес роботи спрямованої на погашення простроченої заборгованості; Надавати доступ працівникам відділу до спеціалізованого ПО Банку для виконання ними своїх обов’язків; Проводити постійний моніторинг вчасного масового контакту з боржниками Банку; Розробка та надання актуальні та коректні звіти та аналітичні огляди в затвердженому форматі; Проводити тестування та аналіз нових технологій та спеціалізованого ПО для підвищення ефективності роботи відділу; Організація робіт спрямованих на оптимізацію виконання поставлених задач; Розробка технічних завдань; Проведення навчання нових співробітників відділу та надання консультацій персоналу інших структурних підрозділів.


C 10.2010 по 07.2012 (1 рік 9 міс.)
В компанії: ТОВ «УКРБОРГ», Київ
Посада: Керівник відділу обслуговування клієнтів
Функціональні обов'язки:
Підтримка постійного контакту з існуючою базою клієнтів; Агрегування та представлення різноманітної інформації клієнту, про хід відпрацювання переданих справ; Підготовка звітів про хід виконання планових показників; Отримання та заведення в систему компанії фінансової інформації по портфелю, який опрацьовується; Отримання та корегування інформації про різноманітні зміни в анкетних даних по портфелю, який опрацьовується; Робота з базою даних переданих в роботу договорів; Складання актів та розрахунок комісій за виконані роботи; Контроль надходження платежів та заведення їх в систему компанії; Погодження з клієнтом текстів листів, SMS, IVR; Передача документів клієнту, та контроль їх отримання; Отримання інформації щодо позицій компанії в рейтингах клієнтів; Розробка та контроль проекту з архівації договорів.


C 05.2010 по 10.2010 (5 міс.)
В компанії: ТОВ «УкрФінанси» , Київ
Посада: Менеджер по роботі з ключовими клієнтами
Функціональні обов'язки:
Підтримка постійного контакту з існуючою базою клієнтів; Представлення звітності про виконані дії; Моніторинг своєчасності та повноти обробки справ переданих в роботу; Складання актів та розрахунок комісії за виконану роботу; Контроль надходження платежів та заведення їх в базу; Погодження суперечливих питань; Проведення переговорів, спрямованих на оптимізацію процесів клієнта; Узгодження графіків надходження звітності; Прийняття участі в формування технічних завдань до програмного забезпечення.


C 12.2008 по 05.2010 (1 рік 5 міс.)
В компанії: ТОВ «Спожив Сервіс» ТМ «Центр Кредит» , Київ
Посада: Головний фахівець відділу контролю Управління моніторингу кредитної заборгованості
Функціональні обов'язки:
Аналіз стану кредитної заборгованості. Моніторинг та аналіз якості кредитного портфеля. Представлення звітності про стан кредитного портфеля керівництву. Формування, аналіз та контроль реєстрів для зовнішніх організації. Збір і підготовка даних, необхідних для аналізу й моніторингу прострочених кредитів.


C 01.2008 по 12.2008 (11 міс.)
В компанії: ТОВ «Спожив Сервіс» ТМ «Центр Кредит», Київ
Посада: Головний економіст відділу аналізу кредитного портфеля Управління аналізу та оцінки ризиків кредитного портфеля
Функціональні обов'язки:
Оцінка портфельних ризиків: аналіз концентрацій кредитного портфелю моніторинг якості кредитного портфелю статистична обробка інформації по кредитному портфелю, виявлення тенденцій здійснення моніторингу ризикових позицій, аналіз можливих сценаріїв розробка пропозицій по мінімізації портфельних ризиків аналіз і моніторинг відповідності резерву по кредитних операціях вимогам внутрішніх документів Компанії по кредитуванню Розробка і впровадження політик управління ризиками (індивідуальними, портфельними) Розробка скорингових карт, здійснення статистичної верифікації розроблених скорингових карт Створення і формування звітності по кредитному портфелю Формування технічних завдань до програмного забезпечення з управління ризиками


C 03.2007 по 01.2008 (10 міс.)
В компанії: ТОВ «Спожив Сервіс» ТМ «Центр Кредит», Київ
Посада: Головний експерт Управління кредитної експертизи
Функціональні обов'язки:
Проведення аналізу кредитної заявки. Оцінка, перевірка та контроль повноти поданої позичальником інформації. Прийняття рішення про кредитоспроможний стан позичальника. Оцінка кредитних ризиків по кредитним заявкам фізичних осіб та суб’єктів підприємницької діяльності. Прийняття участі в розробці кредитних продуктів. Проведення навчання персоналу. Моніторинг якості виданих кредитів. Прийняття участі в формування технічних завдань до програмного забезпечення, написання алгоритмів для проведення верифікації позичальників.


Освіта
Навчальний заклад: Національний Технічний Університет України КП
Дата закінчення: 2008-07-01
Факультет: Приладобудування
Спеціальність: Приладобудування

Навчальний заклад: Київський Національний Університет ім. Т. Г. Шевченко
Дата закінчення: 2011-03-01
Факультет: Фінанси та Аудит
Спеціальність: Фінанси

Рівень володіння комп'ютером: досвідчений користувач
Комп'ютерні навички: На високому рівні володію ПК, прикладними пакетами Microsoft Office. Маю досвід в користуванні банківського програмного забезпечення. Маю певні навики роботи з SQL. Дуже поглиблені знання MS Excel та MS Access.

Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
кременчуг черновцы кредит онлайн на карту без отказа срочно операционист тернополь кривой рог ивано-франковск мелитополь днепр киев гроші в борг терміново харьков бердянск каменское луцк александрия одесса энергодар невідомі мфо україни прилуки юрист все мфо нові мфо ровно кропивницкий кредит під 0 черкассы краматорск бровары рейтинг кредитов борисполь херсон юрисконсульт бахмут мукачево львов чернигов яготин запорожье аналитик павлоград изюм экономист маловідомі мфо україни нові мфо україна кассир шостка хмельницкий славянск ужгород всі мфо белая церковь винница северодонецк никополь кредит без довідки про доходи николаев бухгалтер каменец-подольский касир миргород житомир умань бердичев кредит без справки о доходах мфо україна сумы деньги в долг смела мариуполь полтава измаил кредит онлайн на карту
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
маловідомі мфо список rss Нові МФО України работа в банке киев вакансии в финансах малоизвестные мфо кредитный лимит спортбанк кредит под 0 процентов база мфо украины архив вакансий мфо без лицензии кредит готівкою без довідки про доходи отзывы спортбанк всі мфо україни рейтинг кредитов онлайн работа в финансах позика на картку з автоматичним схваленням работа в страховании вакансии банков украины микрозайм без отказа вакансии в банках альфа банк киев работа в банке неизвестные мфо Новые МФО Украины мфо, которые дают всем банковские вакансии карта спортбанк кредит онлайн на картку без відмови терміново невідомі мфо кредит наличными киев все мфо украины кредит наличными без справки о доходах точки выдачи спортбанк займ на карту с автоматическим одобрением спортбанк гроші в борг кредит під 0 відсотків альфа банк кредит спортбанк кредит готівкою київ вакансии банков кредит онлайн на карту без отказа деньги в долг срочно
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты