Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 26424
> >
Город : Одеса
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Юридична служба
Резюме № 26424
Опубліковано: 21.06.2011 р.
Рубрика: Юридична служба

Юрисконсульт

Стартова зарплата: 5000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Одеса
Освіта: вища
Дата народження: 12.06.1975 г. (48 років )
Стать: Жіноча
Сімейний стан: Перебуваю в шлюбі, є діти
Досвід роботи
C 09.2009 по теперішній час (14 років 7 міс.)
В компанії: ПАТ «КБ «СОЦКОМ БАНК», Одеса
Посада: Провідний юрисконсульт Департаменту зовнішньої безпеки
Функціональні обов'язки:
Юридичний супровід з урахуванням спеціалізації (Претензійно-позовна робота: складання і підготовка позовних заяв, клопотань, відзивів, апеляційних і касаційних скарг, інших процесуальних документів (у тому числі проблемна заборгованість та банкрутство); робота із засновницькими документами Банку: складання протоколів Загальних зборів засновників Банку; підготовка, оформлення і реєстрація на підставі протоколів Загальних зборів змін в засновницькі документи Банку; підготовка до надання змін в засновницьких документах учасників Банку в Національний банк України; листування і спілкування з Національним банком України по питаннях, що стосуються засновницьких документів Банку, складу засновників; визначення осіб, що відносяться до визначення осіб, що відносяться до інсайдерів Банку, постійний контроль за змінами у складі інсайдерів; організація перекладів іншими мовами засновницьких документів ;нотаріальне оформлення документів: організація і проведення нотаріальних операцій; уточнення основних умов договорів; підготовка необхідного пакету документів і проекту договору; організація оплати послуг нотаріуса, оплати прибуткового податку за нотаріуса, а також оплати збору до Пенсійного фонду; безпосереднє проведення операцій; організація і проведення нотаріального посвідчення підписів керівного складу банку на картках із зразками підписів; організація нотаріального посвідчення копій засновницьких документів Банку; оформлення у нотаріуса доручень; робота з договорами: участь в перевірці на відповідність чинному законодавству всіх типових договорів, які затверджуються Банком; участь в перевірці на відповідність чинному законодавству і інтересам Банку всіх цивільно-правових договорів, що укладаються Банком; розробка проектів договорів, врегулювання розбіжностей, що виникають при їх укладенні, уточнення основних умов договорів; консультація співробітників Банку по спірних моментах при виконання умов договорів; вирішення проблемних питань, пов'язаних з відкриттям (закриттям) рахунків: контроль за відкриттям (закриттям) рахунків клієнтів; перевірка юридичних справ клієнтів для надання їх на перевірку посадовим особам Банку або контролюючим підрозділам Національного Банку України; eчасть в реалізації «Програми ідентифікації і вивчення клієнтів» Банку; робота з кадрами та інш .)


C 01.2006 по 06.2009 (3 роки 5 міс.)
В компанії: Перший Приморський відділ державної виконавчої служби Одеського міського управління юстиції, Одеса
Посада: Державний виконавець, старший державний виконавець, головний державний виконавець, заступник начальника
Функціональні обов'язки:
Контроль за примусовим виконанням та безпосереднє виконання важких та проблемних виконавчих документів судів та інших органів.Контроль за примусовою реалізацією майна боржників. Звітна та статистична діяльність. Контроль за оформленням процесуальних документів з зазначених вище питань. Юридичний супровід з урахуванням спеціалізації. Участь у якості представника інтересів організації у судових органах усіх рівнів


C 12.2004 по 01.2006 (1 рік 1 міс.)
В компанії: ТОВ „Дорожник Приморського району ”, Одеса
Посада: Юрисконсульт
Функціональні обов'язки:
Участь у якості представника інтересів організації у судових органах усіх рівнів, а також, установ, підприємств та організацій. Кадрова робота.Юридичний супровід господарської діяльності (загальний).Юридичний супровід з урахуванням спеціалізації(благоустрій міста)Робота із засновницькими документами : складання протоколів Загальних зборів засновників; підготовка, оформлення і реєстрація на підставі протоколів Загальних зборів змін в засновницькі документи ; підготовка до надання змін в засновницьких документа. Нотаріальне оформлення документів: організація і проведення нотаріальних операцій: уточнення основних умов договору; підготовка необхідного пакету документів і проекту договору; організація оплати послуг нотаріуса, оплати прибуткового податку за нотаріуса, а також оплати збору до Пенсійного фонду; безпосереднє проведення операцій. Участь у якості представника інтересів організації у судових органах усіх рівнів, а також, установ, підприємств та організацій . Кадрова робота.


C 07.2004 по 11.2004 (4 міс.)
В компанії: ПП ”Діоніс”, Одеса
Посада: Юрисконсульт / заступник директора з організаційно –правових питань
Функціональні обов'язки:
Участь у якості представника інтересів організації у судових органах усіх рівнів, а також, установ, підприємств та організацій. Кадрова робота. Юридичний супровід господарської діяльності (загальний). Юридичний супровід з урахуванням спеціалізації(виробництво алкогольних напоїв та сировини). Корпоративне право. Робота із засновницькими документами : складання протоколів Загальних зборів засновників; підготовка, оформлення і реєстрація на підставі протоколів Загальних зборів змін в засновницькі документи ; підготовка до надання змін в засновницьких документа. Нотаріальне оформлення документів: організація і проведення нотаріальних операцій: уточнення основних умов договору; підготовка необхідного пакету документів і проекту договору; організація оплати послуг нотаріуса, оплати прибуткового податку за нотаріуса, а також оплати збору до Пенсійного фонду; безпосереднє проведення операцій.


C 01.2000 по 01.2004 (4 роки )
В компанії: Одеська (Чорноморська) регіональна митниця, Одеса
Посада: Інспектор юридичного відділу / юрисконсульт / провідний юрисконсульт / головний юрисконсульт
Функціональні обов'язки:
Юридичний супровід господарської діяльності (загальний)організації, підготовка та складання проектів господарських договорів та угод, участь у ревізійній діяльності. Участь у якості представника інтересів організації у судових органах усіх рівнів, а також, установ, підприємств та організацій. Юридичний супровід з урахуванням спеціалізації організаціїї (з питань митного оформлення та інш.) Консультативна діяльність з юридичних питань.


C 12.1992 по 06.1999 (6 років 6 міс.)
В компанії: Приморський районний суд м.Одеси , Одеса
Посада: Архіваріус, кур’єр, секретар судових засідань
Функціональні обов'язки:
09.1993- 06 1999 – студентка Одеської державної юридичної академії( робота сполучалася з навчанням ). Поглибленне вивчення системи роботи суду загальної юрисдикції.Оформлення процессуальних документів з зазначених вище питань.Безпосредня участь у судових засіданнях, допомога судді у складанні вироків, рішень та судових ухвал з цивільних, кримінальних та адміністративних справ.


Освіта
Навчальний заклад: Одесская национальная юридическая академия
Дата закінчення: 1999-06-01
Факультет: Прокурорско-следственный
Спеціальність: Правоведение

Рівень володіння комп'ютером: досвідчений користувач
Комп'ютерні навички: Уровень администратора

Додаткова інформація
Найбільш важливі досягнення в житті та кар'єрі:
Большой опыт работы и практика во всех областях права.
Відомості: Квалифицированный, спокойный и грамотный сотрудник.Креативность.
Заняття у вільний час (улюблений спорт, хобі тощо): Фитнес, аквариумистика, путешествия.

Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
умань бахмут шостка чернигов винница смела прилуки кривой рог одесса кредит онлайн на карту бердянск бердичев хмельницкий юрист кременчуг полтава белая церковь кассир мфо україна юрисконсульт кредит без справки о доходах изюм черновцы житомир кредит під 0 днепр все мфо борисполь кредит без довідки про доходи никополь миргород невідомі мфо україни павлоград нові мфо мелитополь мукачево каменец-подольский каменское запорожье киев тернополь ужгород сумы всі мфо мариуполь кредит онлайн на карту без отказа срочно нові мфо україна харьков рейтинг кредитов славянск александрия ивано-франковск маловідомі мфо україни измаил северодонецк краматорск деньги в долг черкассы гроші в борг терміново аналитик яготин энергодар операционист львов касир ровно херсон экономист кропивницкий николаев луцк бухгалтер бровары
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
банковские вакансии вакансии в финансах кредит готівкою київ кредит под 0 процентов альфа банк киев кредит спортбанк список rss гроші в борг работа в финансах деньги в долг срочно позика на картку з автоматичним схваленням всі мфо україни мфо без лицензии архив вакансий вакансии банков неизвестные мфо малоизвестные мфо кредит наличными киев вакансии в банках рейтинг кредитов онлайн кредит наличными без справки о доходах работа в банке работа в банке киев вакансии банков украины работа в страховании маловідомі мфо Нові МФО України невідомі мфо кредит онлайн на картку без відмови терміново кредит онлайн на карту без отказа база мфо украины все мфо украины займ на карту с автоматическим одобрением мфо, которые дают всем кредитный лимит спортбанк кредит під 0 відсотків точки выдачи спортбанк отзывы спортбанк спортбанк Новые МФО Украины микрозайм без отказа карта спортбанк кредит готівкою без довідки про доходи альфа банк
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты