Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 30377
> >
Город : Івано-Франківськ
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Юридична служба
Резюме № 30377
Опубліковано: 17.09.2014 р.
Рубрика: Юридична служба

Юрист

Стартова зарплата: 5000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Івано-Франківськ
Освіта: вища
Дата народження: 15.01.1980 г. (44 роки )
Стать: Жіноча
Сімейний стан: Не перебуваю в шлюбі, є діти
Досвід роботи
C 05.2012 по теперішній час (11 років 11 міс.)
В компанії: Галицька районна державна адміністрація, м. Галич
Посада: Головний спеціаліст відділу економічного розвитку і торгівлі
Функціональні обов'язки:
Аналіз стану і тенденцій економічного і соціального розвитку району, забезпечення в межах своїх повноважень захист економічних прав і законних інтересів суб’єктів господарювання, та дотримання ними законодавства у справах захисту прав споживачів. Аналіз стану і участь у розробленні пропозицій щодо розвитку споживчого ринку, ринку побутових послуг і створення їх інфраструктури, поліпшення організації та якості обслуговування населення підприємствами торгівлі, громадського харчування та побуту. Участь в підготовці пропозицій щодо забезпечення реалізації державної цінової політики та вдосконалення порядку регулювання цін, здійснення моніторингу споживчих цін. Здійснення реалізації державної регуляторної політики. Сприяння створенню інфраструктури підтримки регіонального розвитку, умов для рівноправного розвитку всіх форм господарювання та підприємництва на території району, надання консультаційної, інформаційної та іншої допомоги суб’єктам підприємницької діяльності.


C 08.2007 по 04.2012 (4 роки 8 міс.)
В компанії: Івано-Франківська філія ВАТ «ВіЕйБі Банк», Івано-Франківськ
Посада: Начальник юридичного відділу
Функціональні обов'язки:
Юридичний супровід кредитної діяльності філії та надання консультацій з правових питань. Надання правової допомоги та здійснення юридичної експертизи документів, що надаються клієнтом при відкритті рахунків в національній та іноземній валютах. Перевірка та підготовка юридичних висновків щодо повноти та легітимності документів, наданих юридичними та/або фізичними особами для отримання кредиту. Забезпечення захисту інформації, що становить державну, комерційну та банківську таємницю. Представлення у встановленому законодавством порядку інтересів банку в судах, інших органах державної влади під час розгляду правових питань і спорів. Ведення претензійнопозовної та договірної роботи.


C 06.2006 по 07.2007 (1 рік 1 міс.)
В компанії: Івано-Франківська філія ВАТ «ВіЕйБі Банк», Івано-Франківськ
Посада: Юрисконсульт юридичного відділу
Функціональні обов'язки:
Представлення у встановленому законодавством порядку інтересів банку в судах, інших органах державної влади під час розгляду правових питань і спорів. Надання правової допомоги та здійснення юридичної експертизи документів, що надаються клієнтом при відкритті рахунків в національній та іноземній валютах. Підготовка юридичних висновків щодо повноти та легітимності документів, наданих юридичними та/або фізичними особами для отримання кредиту.


C 01.2002 по 05.2006 (4 роки 4 міс.)
В компанії: Івано-Франківське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України, Івано-Франківськ
Посада: Головний експерт-юрисконсульт
Функціональні обов'язки:
Перевірка документів загального відділу (наказів, розпоряджень та ін.) на відповідність чинному законодавству. Перевірка, візування, відкриття справ щодо порушень законодавства про захист економічної конкуренції. Участь у засіданнях та надання консультативної правової допомоги членам Адміністративної колегії відділення АМКУ під час розгляду та вирішення справ щодо порушення законодавства про захист економічної конкуренції. Контроль сплати штрафів відповідачами до державного бюджету та виконання обов'язкових зобов'язань, накладених рішеннями Адміністративної колегії відділення АМКУ. Здійснення планових перевірок органів влади та органів місцевого самоврядування з питань дотримання законодавства про захист економічної конкуренції. Здійснення претензійно-позовної роботи; представлення інтересів Відділення в судах загальної юрисдикції, апеляційному та касаційному суді.


C 03.2000 по 11.2001 (1 рік 8 міс.)
В компанії: ТОВ «Юридична агенція «Правовий гарант», Галич
Посада: Юрисконсульт
Функціональні обов'язки:
Розробка проектів юридичних документів (наказів, положень, розпоряджень, запитів, скарг та інших документів підприємства). Робота з державними і судовими органами, органами місцевого самоврядування, органами прокуратури тощо з питань діяльності підприємства. Складання претензій та позовних заяв, представлення інтересів підприємства у суді. Підготовка обґрунтованих відповідей на претензії; Участь у рейдових перевірках підприємства. Робота з органами державної виконавчої служби з питань стягнення заборгованості.


C 06.1998 по 11.1999 (1 рік 5 міс.)
В компанії: Івано-Франківський інститут права, економіки та будівництва, Івано-Франківськ
Посада: Асистент кафедри
Функціональні обов'язки:
Організація, планування та здійснення навчально-методичної роботи на економічному факультеті. Участь у розробці методичних посібників, лабораторних робіт, практичних занять, семінарів. Участь в науково-дослідницькій роботі кафедри. Виконання доручень куратора щодо планування, організації, ведення і методичного забезпечення окремих видів навчальних занять.


Освіта
Навчальний заклад: Международный научно-технический университет
Дата закінчення: 2001-06-01
Факультет: Юридический
Спеціальність: Правоведение

Навчальний заклад: Бурштинський енергетичний технікум
Дата закінчення: 1998-09-01
Факультет: Економічний
Спеціальність: Економіка підприємства

Навчальний заклад: Івано-Франківський національний університет нафти і газу
Дата закінчення: 2005-05-01
Факультет: Адміністративний менеджмент
Спеціальність: Державна служба

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Базова
Рівень володіння комп'ютером: досвідчений користувач

Додаткова інформація
Відомості: Відповідальна, порядна, цілеспрямована, неконфліктна, вмію працювати у команді, схильна до самостійної аналітичної роботи, легко навчаюсь. Бажання до вдосконалення професійних здібностей.
Заняття у вільний час (улюблений спорт, хобі тощо): Читання книг, туризм, фітнес.

Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
харьков бровары операционист кривой рог краматорск бердянск киев маловідомі мфо україни хмельницкий нові мфо україна умань нові мфо никополь бухгалтер черкассы кредит без справки о доходах полтава павлоград тернополь юрист одесса мфо україна прилуки александрия все мфо сумы чернигов львов юрисконсульт кредит під 0 кредит онлайн на карту без отказа срочно николаев аналитик изюм касир деньги в долг ужгород мукачево винница херсон гроші в борг терміново всі мфо кассир невідомі мфо україни измаил северодонецк луцк мелитополь каменское рейтинг кредитов кредит без довідки про доходи черновцы белая церковь миргород кропивницкий кредит онлайн на карту экономист шостка смела кременчуг бердичев борисполь яготин каменец-подольский ивано-франковск мариуполь ровно бахмут днепр запорожье славянск житомир энергодар
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
кредит онлайн на карту без отказа позика на картку з автоматичним схваленням Новые МФО Украины микрозайм без отказа отзывы спортбанк маловідомі мфо база мфо украины альфа банк киев список rss деньги в долг срочно все мфо украины вакансии банков неизвестные мфо Нові МФО України вакансии в финансах мфо без лицензии альфа банк гроші в борг вакансии в банках кредит під 0 відсотків точки выдачи спортбанк займ на карту с автоматическим одобрением малоизвестные мфо кредит наличными без справки о доходах кредит готівкою без довідки про доходи кредит под 0 процентов карта спортбанк кредит готівкою київ работа в страховании кредитный лимит спортбанк спортбанк невідомі мфо всі мфо україни рейтинг кредитов онлайн архив вакансий работа в финансах вакансии банков украины кредит онлайн на картку без відмови терміново банковские вакансии кредит спортбанк кредит наличными киев работа в банке мфо, которые дают всем работа в банке киев
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты