Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 31250
> >
Город : Івано-Франківськ
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Філії та відділення банку (керівники)
Резюме № 31250
Опубліковано: 27.01.2014 р.
Рубрика: Філії та відділення банку (керівники)

Керівник відділення, філії / керівник середньої ланки

Стартова зарплата: 5000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Івано-Франківськ
Освіта: вища
Дата народження: 27.10.1982 г. (41 год )
Стать: Чоловіча
Сімейний стан: Перебуваю в шлюбі, є діти
Досвід роботи
C 10.2011 по 10.2013 (2 роки )
В компанії: Лижна та сновборд школа ТК , ТК
Посада: Фінансовий директор
Функціональні обов'язки:
Лижна та сновборд школа ТК "Буковель" лідер на ринку України з надання навчальних послуг з гірськолижного та сновборд катання. Основні обов'язки: формування планів та контроль доходів та видатків школи; формування тарифної політики; щоденний моніторинг поступлень та видатків; співпраця з державними органами, комерційними організаціями; управління персоналом школи: підбір персоналу, тестування, табелювання; розроблення нових проектів дитячий табір.


C 09.2010 по 10.2011 (1 рік 1 міс.)
В компанії: Івано-Франківська філія ПП «АФ «Глобал Україна», Івано-Франківськ
Посада: Комерційний та фінансовий директор
Функціональні обов'язки:
Як комерційного директора:ведення первинних переговорів з клієнтами, розробка умов договорів з клієнтами, укладання договорів з клієнтами, контроль за виконанням послуг і здача робіт, прийом зауважень та пропозицій клієнтів, виконання гарантійних зобов'язань, управління дебіторською заборгованістю, підтримка контактів з керівниками організацій міста та області, аналіз якості обслуговування клієнтів, представлення компанії на конференціях, презентаціях, виставках, форумах тощо, організація, складання звітів про виконання планів продаж, розроблення та затвердження посадових інструкцій працівників. Як фінансового директора: контроль за використанням грошових ресурсів філії, розробка системи мотивації працівників філії; організація ведення управлінського обліку філії, організація системи документообігу, організація безперервного фінансового планування філії, забезпечення генерального директора та керівника центрального офісу фінансовою інформацією, необхідноюдля прийняття ефективних рішень, організація та виконання фінансового плану філії (місячного та річного), що включає планування доходу і витрат, планування прибутку і рентабельності, планування забезпечення коштами, здійснення безперервного контролю використання фінансових ресурсів, надання звітів про виконання щомісячних фінансових планів, забезпечення оптимізації використання коштів і ліквідації їх дефіциту, організація виконання фінансових зобов'язань перед банками, іншими господарюючими суб'єктами.


C 05.2010 по 09.2010 (4 міс.)
В компанії: Івано-Франківської філії ПП «АФ «Глобал Україна», Івано-Франківськ
Посада: Керівник відділу по роботі з корпоративними клієнтами
Функціональні обов'язки:
Збір та актуалізація бази підприємств міста та області, організація процесу продажу консалтингових послуг, визначення та організація роботи по залученню клієнтів, просування консалтингових послуг на ринку Івано-Франківська та області, проведення первинних переговорів, підготовка та підписання договорів.


C 02.2009 по 05.2010 (1 рік 3 міс.)
В компанії: ВАТ "Плюс Банк", Івано-Франківськ
Посада: Начальник Івано-Франківського відділення
Функціональні обов'язки:
Організація процесу продажу банківських продуктів, контроль за правильністю здійснення операцій працівниками відділення, визначення та організація роботи по залученню клієнтів на обслуговування у відділенні, просування нових банківських продуктів, моделей обслуговування, формування бюджету відділення, здійснення фінансового моніторингу


C 10.2008 по 02.2009 (4 міс.)
В компанії: ВАТ «Плюс Банк»., Івано-Франківськ
Посада: Менеджер з продажу департаменту автомобільного кредитування
Функціональні обов'язки:
Пошук клієнта, проведення первиниих переговорів, оцінка його платоспроможності, формування та надсилання заявки на прийняття рішення по кредиту, підписання гарантійного талону, кредитного договору, договору застави, інших необхідних документів. Співпраця з автосалонами міста, страховими компаніями.


C 03.2007 по 10.2008 (1 рік 7 міс.)
В компанії: ВАТ «Акціонерний комерційний банк «Прикарпаття», Івано-Франківськ
Посада: Начальник відділу випуску та обігу цінних паперів Управління професійної діяльності на фондовому ринку
Функціональні обов'язки:
Надання консультативних послуг, підготовка для укладення договорів на обслуговування обігу цінних паперів (брокерська діяльність), ідентифікація клієнтів та здійснення фінансового моніторингу, забезпечення та контроль сплати комісійних доходів, подання квартальних та річних звітів в НБУ та ДКЦПФР, оформлення та подання нерегулярної інформації до ДКЦПФР, робота над збільшенням клієнтської бази, збір інформації на присвоєння рейтингу випуску облігацій, вивчення ринку акцій та облігацій, ведення переговорів з андеррайтерами, аналіз фінансових показників діяльності банків для встановлення міжбанківського ліміту


C 07.2006 по 03.2007 (8 міс.)
В компанії: «Акціонерний комерційний банк «Прикарпаття»., Івано-Франківськ
Посада: Провідний економіст відділу депозитарної діяльності та ведення власного реєстру
Функціональні обов'язки:
Проведення первинних переговорів з клієнтами,організація та забезпечення виконання операцій по купівлі цінних паперів у населення (формування пакету документів, укладання договорів купівлі-продажу, здійснення кореспондентських відносин з реєстраторами, зберігачами, контрагентами та іншими учасниками фондового ринку, забезпечення повного та своєчасного виконання договорів),оформлення документів на авалювання банком податкових векселів.


C 01.2006 по 07.2006 (6 міс.)
В компанії: ВАТ «Акціонерний комерційний банк «Прикарпаття», Івано-Франківськ
Посада: Економіст 2-ї категорії відділу депозитарної діяльності та ведення власного реєстру
Функціональні обов'язки:
Ведення власного реєстру ВАТ. Підготовка та проведення загальних зборів акціонерів. Ведення реєстру договорів по переходу прав власності на акції, підготовка іншої необхідної документації. Підготовка та подання звітності до Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку. Досягнення: вивчення законодавчої бази по діяльності акціонерних товариств, налагодження контактів з державними органами м. Івано-Франківськ.


C 07.2005 по 01.2006 (6 міс.)
В компанії: Івано-Франківське відділення ВАТ«Акціонерний комерційний банк «Прикарпаття», Івано-Франківськ
Посада: Контролер-касир
Функціональні обов'язки:
Прийом комунальних платежів та платежів населення на користь інших організацій чи підприємств, робота в програмному коплексі по обміну валют, видача коштів по системах міжнародних грошових переказів. Досягнення: систематизація даних вид послуг, навчання навиків першої великої роботи, вивчення азів банківської діяльності загалом через законодавчі акти та інструкції.


Освіта
Навчальний заклад: Івано-Франківський інститут менеджменту та економіки Галицька академія
Дата закінчення: 2005-07-01
Факультет: Економічний
Спеціальність: Фінанси

Курси та тренінги
Назва курсу/тренінгу: Кваліфікаційний іспит з питань фінансового моніторингу
Компанія: ДКЦПФР
Місто: Київ Період: 2 тижня Дата: 01.06.2006

Назва курсу/тренінгу: Бюджетування, управлінський облік та аналіз - повний цикл управління компанією
Компанія: «Современные технологии управления, консалтинговая компания»
Місто: Київ Період: 3 дня Дата: 01.02.2012

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Розмовна
Украинский: Вільно володію
Рівень володіння комп'ютером: користувач

Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
рейтинг кредитов полтава харьков аналитик умань юрисконсульт касир смела мелитополь бердичев прилуки бровары львов мукачево экономист каменец-подольский операционист черкассы мариуполь нові мфо краматорск гроші в борг терміново белая церковь шостка сумы запорожье житомир винница киев кропивницкий невідомі мфо україни кременчуг кредит без справки о доходах днепр луцк никополь кредит онлайн на карту без отказа срочно кривой рог измаил павлоград бердянск всі мфо нові мфо україна кредит без довідки про доходи славянск миргород хмельницкий ужгород черновцы юрист ивано-франковск чернигов северодонецк одесса кредит під 0 мфо україна бухгалтер изюм борисполь каменское ровно кредит онлайн на карту все мфо яготин бахмут тернополь кассир деньги в долг энергодар херсон маловідомі мфо україни николаев александрия
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
рейтинг кредитов онлайн архив вакансий точки выдачи спортбанк деньги в долг срочно работа в банке киев банковские вакансии займ на карту с автоматическим одобрением альфа банк киев всі мфо україни позика на картку з автоматичним схваленням база мфо украины карта спортбанк мфо без лицензии кредит під 0 відсотків кредит онлайн на картку без відмови терміново отзывы спортбанк кредитный лимит спортбанк работа в страховании работа в банке маловідомі мфо вакансии банков Новые МФО Украины кредит наличными без справки о доходах все мфо украины невідомі мфо кредит спортбанк кредит готівкою без довідки про доходи вакансии в финансах альфа банк кредит наличными киев гроші в борг вакансии банков украины Нові МФО України вакансии в банках мфо, которые дают всем малоизвестные мфо микрозайм без отказа неизвестные мфо кредит готівкою київ кредит под 0 процентов список rss кредит онлайн на карту без отказа спортбанк работа в финансах
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты