Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 32466
> >
Город : Київ
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Бухоблік та звітність
Резюме № 32466
Опубліковано: 11.07.2019 р.
Рубрика: Бухоблік та звітність

Начальник управління розрахунків з персоналом по оплаті праці Департаменту бухгалтерського обліку

Стартова зарплата: 28000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Київ
Освіта: вища
Дата народження: 23.08.1971 г. (52 роки )
Стать: Жіноча
Сімейний стан: Перебуваю в шлюбі, є діти
Досвід роботи
C 08.2006 по теперішній час (17 років 7 міс.)
В компанії: АТ «Дельта Банк», Київ
Посада: Начальник управління розрахунків з персоналом по оплаті праці Департаменту бухгалтерського обліку, звітності та касових операцій
Функціональні обов'язки:
Організація роботи Управління (9 чол. підлеглих), забезпечення виконання працівниками Управління своїх функціональних обов’язків та дотримання штатної дисципліни. Планування кошторису Банку в частині витрат на фонд оплати праці. Аналіз та бюджетування витрат на персонал (підготовка та щоквартальний розрахунок бюджету ФОП з врахуванням змін до штатного розпису). Контроль правильності нарахування заробітної плати, премії, матеріальної допомоги, відпускних, лікарняних, інших розрахунків з працівниками Банку (максимальна кількість біля 11500 чол.); розрахунків за цивільноправовими угодами підряду з фізичними особами; розрахунку резерву (забезпечення) оплати відпусток. Контроль відповідності розрахунків по заробітній платі трудовому та податковому законодавству, контроль розрахунків з бюджетом, державними загальнообов’язковими фондами по нарахуванням та утриманням із заробітної плати. Контроль своєчасного та повного нарахування і перерахування податків та соціальних внесків до бюджету (податок з доходів фізичних осіб, військовий збір, єдиний соціальний внесок тощо). Здійснення контролю за своєчасним та правильним складанням всіх форм звітності, що відносяться до компетенції Управління і надаються до статистичного управління, податкової інспекції, державних загальнообов`язкових фондів в розрізі відділень банку (247 відділень)та консолідовано по банку в цілому (ф. 1ДФ, звіт щодо сум нарахованого єдиного внеску, статистичні звіти з праці 1ПВ місячний, квартальний, ф.1РС, ф.7ТНВ, ф. №900 НБУ «Звіт про кількість працівників та складові фонду оплати праці», звіт по коштах ФСС з ТВП. Здійснення перевірок та контролю за розрахунками та видатками працівникам Банку на відрядження. Контроль стану дебіторської заборгованості по розрахунках з працівниками Банку та третіми особами по заробітній платі та прирівняним до неї виплатам. Контроль за дотриманням порядку оформлення первинних та бухгалтерських документів, забезпечення схоронності документів та передача їх в архів у встановленому порядку. Надання методичної допомоги працівникам Управління з питань бухгалтерського і податкового обліку та звітності. Досвід успішного проходження перевірок, що здійснюються податковими органами, фондом соціального страхування, аудиторськими компаніями.


C 06.2004 по 07.2006 (2 роки 1 міс.)
В компанії: Шевченківська філія ВАТ КБ «Надра», Київ
Посада: Провідний економіст відділу внутрішньобанківських операцій та податкового обліку
Функціональні обов'язки:
Нарахування основної та додаткової заробітної плати, премій, матеріальної допомоги, відпускних, лікарняних, інші розрахунки з працівниками Банку; розрахунки за цивільноправовими договорами та агентськими угодами з фізичними особами. Здійснення своєчасного та правильного нарахування, утримання та перерахування до державного бюджету всіх встановлених податків та зборів в розмірах та в терміни, встановлені чинним законодавством. Складанням всіх форм звітності щодо нарахованої заробітної плати, податків та внесків , які надаються до статистичного управління, податкової інспекції, державних загальнообов`язкових фондів соціального страхування. Оформлення протоколу засідання комісії банку по соціальному страхуванню. Розрахунки з підзвітними особами, облік господарських операцій. Підготування відповідей на запити та матеріалів для перевірок державних контролюючих органів. Зведення документів дня по внутрішньобанківським та валютним операціям банку.


C 05.1998 по 05.2004 (6 років )
В компанії: Приватне підприємство «Український фондовий дім», Київ
Посада: Головний бухгалтер
Функціональні обов'язки:
Ведення бухгалтерського обліку підприємства, складання звітності в державні контролюючі органи (баланс, звіт про фінансові результати, облік доходів і витрат, звітність до ДПІ, фондів соціального страхування, статистики тощо). Надання послуг зі складання регулярної звітності до ДКЦПФР відкритих акціонерних товариств.


C 08.1990 по 05.1998 (7 років 9 міс.)
В компанії: Середня спеціалізована школа з поглибленим вивченням іноземних мов №155 м.Києва, Київ
Посада: Вчитель початкових класів
Функціональні обов'язки:
Викладання навчальних предметів у початкових класах(українська мова та література, математика, природознавство, фізичне виховання, музика тощо). Здійснення класного керівництва, проведення виховної роботи, організація та проведення тематичних занять, урочистостей, свят, позакласних занять з мистецтва декламування та занять театрального гуртка.


Освіта
Навчальний заклад: – Київський національний економічний Університет ім. В.Гетьмана
Дата закінчення: 2006-06-01
Факультет: Облік і аудит
Спеціальність: Спеціаліст з обліку і аудиту

Навчальний заклад: Український державний педагогічний університет ім. М.П.Драгоманова
Дата закінчення: 1995-02-01
Факультет: Педагогіка і методика початкового навчання.
Спеціальність: Педагогіка і методика початкового навчання.

Навчальний заклад: Київське міське педагогічне училище ім. Н.К. Крупської
Дата закінчення: 1990-07-01
Факультет: Педагогіка та методика початкового навчання
Спеціальність: Вчитель початкових класів

Курси та тренінги
Назва курсу/тренінгу: Оцінка рухомого та нерухомого майна
Компанія: Фонд державного майна України
Місто: Київ Період: Місяць Дата: 01.03.2004

Назва курсу/тренінгу: Атестація щодо вільного володіння державною мовою
Компанія: Київський Університет ім. Бориса Грінченка
Місто: М. Київ Період: 1 Дата: 01.11.2017

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Базова
Украинский: Вільно володію
Рівень володіння комп'ютером: досвідчений користувач
Комп'ютерні навички: Впевнений користувач (програмні системи АБС Б-2, HRM::eCSpert, ИС-ПРО, Медок, Бест-Звіт, Lotus Notes, Liga, Word, Excel та ін.)

Додаткова інформація
Найбільш важливі досягнення в житті та кар'єрі:
Начальник управління розрахунків з персоналом по оплаті праці Департаменту бухгалтерського обліку, звітності та касових операцій
Відомості: Сімейний стан, відомості про дітей: заміжня, маю доньку 27 років. Особисті якості: відповідальна, порядна, органiзована, комунікабельна, вмію досягати командних результатів, цілеспрямована, маю високу працездатність, а також сили та бажання навчатись. Особиста мотивація: хочу знайти гідну роботу в колективі професіоналів та можливість застосувати свій досвід в новій сфері.
Заняття у вільний час (улюблений спорт, хобі тощо): Вирощування квітів, література, прогулянки велосипедом.

Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
бровары все мфо кассир черновцы юрисконсульт одесса невідомі мфо україни каменец-подольский борисполь александрия касир чернигов славянск измаил нові мфо львов операционист юрист бухгалтер кредит без довідки про доходи кредит онлайн на карту гроші в борг терміново энергодар кропивницкий умань изюм рейтинг кредитов сумы яготин кредит без справки о доходах кременчуг прилуки запорожье всі мфо шостка никополь мелитополь ровно мукачево бердянск киев каменское винница деньги в долг экономист павлоград луцк аналитик бахмут ужгород тернополь кривой рог мфо україна северодонецк краматорск харьков смела николаев кредит онлайн на карту без отказа срочно миргород херсон черкассы житомир полтава хмельницкий кредит під 0 маловідомі мфо україни бердичев днепр нові мфо україна ивано-франковск мариуполь белая церковь
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
займ на карту с автоматическим одобрением архив вакансий Нові МФО України кредит под 0 процентов работа в банке киев спортбанк точки выдачи спортбанк Новые МФО Украины вакансии банков деньги в долг срочно мфо без лицензии всі мфо україни список rss все мфо украины кредит онлайн на картку без відмови терміново позика на картку з автоматичним схваленням база мфо украины работа в страховании альфа банк киев микрозайм без отказа неизвестные мфо альфа банк кредит спортбанк кредит готівкою київ отзывы спортбанк работа в финансах карта спортбанк вакансии банков украины мфо, которые дают всем вакансии в банках кредит наличными без справки о доходах малоизвестные мфо кредитный лимит спортбанк вакансии в финансах кредит готівкою без довідки про доходи гроші в борг работа в банке банковские вакансии маловідомі мфо рейтинг кредитов онлайн кредит наличными киев кредит онлайн на карту без отказа кредит під 0 відсотків невідомі мфо
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты