Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 33257
> >
Город : Івано-Франківськ
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Різне
Резюме № 33257
Опубліковано: 03.04.2015 р.
Рубрика: Різне

Начальник / заступник начальника відділення, відділу в банку, страховій компанії

Стартова зарплата: 15000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Івано-Франківськ
Освіта: вища
Дата народження: 29.08.1982 г. (41 год )
Стать: Чоловіча
Сімейний стан: Перебуваю в шлюбі, є діти
Досвід роботи
C 02.2011 по 10.2011 (8 міс.)
В компанії: Промінвестбанк, М. Надвірна
Посада: Начальник відділення
Функціональні обов'язки:
Здійснення керівництва та забезпечення координації роботи відділення. Забезпечення рентабельної роботи відділення. Забезпечення належного зберігання цінностей і коштів. Забезпечення виконання, контроль, своєчасне обслуговування суб'єктів господарювання та фізичних осіб. Забезпечення продажу банківських продуктів та розширення клієнтської бази відділення. Результат: збільшення валютообмінних операцій на 300%, оптимізація господарських витрат відділення на 30 %, виведення відділення на прибутковий рівень, досвід роботи з корпоративними клієнтами.


C 05.2009 по 02.2011 (1 рік 9 міс.)
В компанії: УКРСОЦБАНК (member of UniCredit Group), Івано-Франківськ
Посада: Головний економіст відділу роздрібного обслуговування СМБ
Функціональні обов'язки:
Забезпечення якісного обслуговування і супроводження операцій клієнтів. Здійснення продаж всього наявного продуктового ряду для клієнтів Малого та середнього бізнесу. Забезпечення контролю, достовірності отриманих документів для оформлення банківських продуктів, аналіз діяльності клієнта. Підготовка і узгодження договорів на надання банківських послуг зі службами на етапі укладання. Здійснення контролю за фінансовими операціями у відповідності до вимог проведення фінансового моніторингу. Результат: ефективний супровід наданого портфеля, забезпечення збільшення продуктового навантаження на одного клієнта, продаж продуктового ряду та залучення на обслуговування нових клієнтів, виконання встановлених планів менеджера від 10% до 20%


C 11.2006 по 05.2009 (2 роки 6 міс.)
В компанії: Укрсоцбанк, Івано-Франківськ
Посада: Начальник відділу кредитної експертизи
Функціональні обов'язки:
Здійснення керівництва та планування ефективної діяльності відділу. Взаємодія підрозділу філії із головним офісом та іншими підрозділами філії. Надання пропозицій щодо кредитного процесу. Вирішення кадрових питань відділу. Всесторонній аналіз стану клієнта (фінансовий, економічний, виробничий, маркетинговий). Складання та захист бізнес-плану. Надання консультативної допомоги клієнтам відповідно до нормативних документів. Член кредитного комітету. Результат: - покращення та спрощення взаємодії із підрозділами філії, - погодження та співпраця у залученні мільйонних кредитів, збільшення кредитного портфелю філії в 4 рази, - виконання обов'язків начальника управління кредитних ризиків та корпоративних клієнтів (виконання плану по міжнародномму факторингу на 120%).


C 09.2003 по 11.2006 (3 роки 2 міс.)
В компанії: Укрсоцбанк , Івано-Франківськ
Посада: Провідний, головний економіст відділу кредитування юридичних осіб
Функціональні обов'язки:
Продаж кредитних, депозитних та документарних продуктів. Збір та підготовка пакету документів на видачу кредиту та оформлення кредитної справи. Проведення всестороннього аналізу клієнта та видача кредиту. Здійснення контролю за господарсько-фінансовою діяльністю підприємств в процесі моніторингу кредитування. Супроводження та моніторинг кредитної справи. Результат: видача та веденя всіх корпоративних клієнтів філії, зменшення проблемної заборгованості, проходження стажування в ГО для покращення оформлення запитів та аналізу клієнта. започатковано роботу із продажу банківської гарантії та виконання плану на 200%.


Освіта
Навчальний заклад: Тернопільська академія народного господарства
Дата закінчення: 2004-06-01
Факультет: Інститут банківського бізнесу
Спеціальність: Банківська справа

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Украинский: Вільно володію
Рівень володіння комп'ютером: досвідчений користувач
Комп'ютерні навички: MS Office (Word, Exсel, Access, Power Point, Outlook), навички роботи з Internet (MS Explorer, Mozilla Firefox, Opera) і E-mail (Outlook Express), графічними редакторами (PhotoShop). Є домашній ПК із доступом в Internet.

Додаткова інформація
Найбільш важливі досягнення в житті та кар'єрі:
Досвід роботи в банківській системі понад 8 років. Досвідчений менеджер в сфері продаж продуктів корпоративного та роздрібного бізнесу, співпраця із страховими компаніями. Досвід роботи на керівній посаді 4 роки. Надаю перевагу роботі із корпоративними та СМБ клієнтами.
Заняття у вільний час (улюблений спорт, хобі тощо): Туризм, спорт, музика, книги а також все, що цікаво

Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
хмельницкий северодонецк винница кредит онлайн на карту без отказа срочно кассир николаев запорожье никополь кредит під 0 кредит без справки о доходах мелитополь славянск умань всі мфо юрист нові мфо житомир гроші в борг терміново прилуки бухгалтер измаил одесса днепр тернополь кременчуг сумы деньги в долг александрия львов херсон бровары бердянск бахмут мфо україна ужгород аналитик энергодар каменское шостка изюм черновцы рейтинг кредитов экономист кредит онлайн на карту операционист смела ровно каменец-подольский харьков все мфо касир юрисконсульт маловідомі мфо україни яготин миргород черкассы кривой рог кредит без довідки про доходи киев нові мфо україна луцк белая церковь кропивницкий чернигов полтава борисполь невідомі мфо україни мукачево ивано-франковск краматорск павлоград бердичев мариуполь
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
кредит под 0 процентов кредит спортбанк кредит наличными киев кредит готівкою без довідки про доходи все мфо украины кредит готівкою київ альфа банк киев карта спортбанк невідомі мфо альфа банк работа в финансах Нові МФО України отзывы спортбанк банковские вакансии спортбанк вакансии банков всі мфо україни кредитный лимит спортбанк вакансии банков украины займ на карту с автоматическим одобрением архив вакансий вакансии в банках кредит онлайн на карту без отказа список rss вакансии в финансах гроші в борг кредит онлайн на картку без відмови терміново позика на картку з автоматичним схваленням рейтинг кредитов онлайн неизвестные мфо кредит наличными без справки о доходах Новые МФО Украины точки выдачи спортбанк мфо, которые дают всем малоизвестные мфо маловідомі мфо база мфо украины работа в банке киев работа в страховании деньги в долг срочно микрозайм без отказа мфо без лицензии кредит під 0 відсотків работа в банке
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты