Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 33410
> >
Город : Київ
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Адміністративно-господарська частина
Резюме № 33410
Опубліковано: 29.01.2012 р.
Рубрика: Адміністративно-господарська частина

Начальник / заместитель начальника административно - хозяйственного отдела / управления / управляющий делами

Стартова зарплата: 10 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Київ
Освіта: вища
Дата народження: 19.04.1962 г. (62 роки )
Стать: Чоловіча
Сімейний стан: Перебуваю в шлюбі, є діти
Досвід роботи
C 01.2011 по теперішній час (13 років 4 міс.)
В компанії: Комунальне підприємство «Ремонтно-експлуатаційна організація» Святошинського району, Київ
Посада: Директор
Функціональні обов'язки:
Договірна робота; Бюджетування і контроль виконання бюджету; Координація роботи; Організація та забезпечення безперебійного тепло, водо та енергопостачання Святошинського району м. Києва, проведення ремонтних робіт; Організація, підготовка, проведення та контроль ремонтних робіт у сфері інженерних систем, тощо; Адміністративно-господарське забезпечення; Управління і керівництво структурними підрозділами підприємства; Організація технічного персоналу.


C 01.2008 по 01.2011 (3 роки )
В компанії: Державне підприємство Державної податкової адміністрації м. Києва, Київ
Посада: Директор
Функціональні обов'язки:
Великий досвід роботи в господарській діяльності, вирішенні господарських, адміністративних і технічних проблем, практичні знання; Вибір технології будівництва; Прорахунок попереднього бюджету, підготовка графіків; Контроль розробки проектної документації, прив'язка її до місцевості; Організація та проведення будівельних робіт, технічний нагляд над будівельними майданчиками, замовлення та контроль за доставкою обладнання; Постійна участь в тендерах різних напрямків, виступаючи як замовником так і генпідрядником, володінням закону про «Держзакупівлі»; Контроль виконання будівельних робіт; Координація дій підрядників і субпідрядників, договірна робота; переговорна робота.


C 01.2003 по 01.2008 (5 років )
В компанії: АЕК «Київенерго», Київ
Посада: Заступник директора
Функціональні обов'язки:
Керівництво виробничо-господарською діяльністю компанії; Договірна робота; Бюджетування і контроль виконання бюджету; Координація роботи; Робота з дозвільною системою; Контроль виконаної роботи; Організація роботи та ефективної взаємодії структурних підрозділів; Операційне управління персоналом; Постійна участь в тендерах різних напрямків, виступаючи як замовником так і генпідрядником, володінням закону про «Держзакупівлі»; Контроль виконання будівельних робіт; Координація дій підрядників і субпідрядників, договірна робота; переговорна робота.


C 01.1999 по 01.2003 (4 роки )
В компанії: АЕК «Київенерго», Київ
Посада: Начальник виробничої служби
Функціональні обов'язки:
Керівництво виробничо-господарською діяльністю компанії; Договірна робота; Бюджетування і контроль виконання бюджету; Координація роботи; Робота з дозвільною системою; Контроль виконаної роботи; Організація роботи та ефективної взаємодії структурних підрозділів; Операційне управління персоналом; Контроль дотримання техніки безпеки, охорони праці та пожежної безпеки.


C 01.1986 по 01.1999 (13 років )
В компанії: ДКП «Київреконструкція», Київ
Посада: Виконроб
Функціональні обов'язки:
0рганізація роботи, контроль якості виконаної роботи, табелювання, замовлення матеріалів, складання актів виконаних робіт, актів гідровипробувань, актів прихованих робіт, дефектних актів та підпис у технагляду, представників генподрядчика; робота з проектно кошторисною документацією; складання заявок; контроль витрат будівельних матеріалів, їх своєчасного наявності на об'єкті; планування графіка виконуваних робіт;організація та контроль роботи на будівельному майданчику; Контроль дотримання техніки безпеки, охорони праці та пожежної безпеки.


Освіта
Навчальний заклад: Київський університет будівництва та архітектури
Дата закінчення: 2002-01-01
Факультет: Строительства
Спеціальність: Инженер-строитель

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Базова
Рівень володіння комп'ютером: користувач

Додаткова інформація
Найбільш важливі досягнення в житті та кар'єрі:
Професіонал з великим практичним досвідом успішної роботи. Здатний вирішувати завдання, які вимагають організаторських здібностей, проявляю розумну ініціативу там, де можливо. Уважний до підлеглих. Доручену роботу виконую старанно. Участь у роботі колективу завжди конструктивна. Вимогливий до себе і до підлеглих. Рішення приймаю швидко, своєчасно реагую на зміну в обстановці. Вмію швидко розібратися в суті питання і виділити головне. Передбачаю розвиток подій і наслідки прийнятих рішень. Комунікабельність, вміння працювати самостійно та в колективі, націленість на результат, уміння вирішувати нестандартні задачі. Старанність, відповідальність, пунктуальність, стійкість в стресових ситуаціях, здатність до професійного росту, прагнення до ефективної самореалізації, відповідальність, наполегливість, цілеспрямованість.
Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
изюм северодонецк луцк энергодар умань белая церковь мфо україна кредит онлайн на карту без отказа срочно мелитополь смела бухгалтер мариуполь киев миргород кременчуг деньги в долг кредит онлайн на карту невідомі мфо україни борисполь все мфо житомир каменец-подольский кассир николаев сумы экономист славянск операционист аналитик херсон маловідомі мфо україни ивано-франковск винница кривой рог юрисконсульт тернополь харьков шостка яготин никополь одесса бердичев ровно днепр краматорск бердянск павлоград чернигов рейтинг кредитов прилуки бровары каменское юрист нові мфо черкассы мукачево кредит під 0 гроші в борг терміново черновцы александрия запорожье полтава хмельницкий касир всі мфо кредит без справки о доходах измаил кредит без довідки про доходи кропивницкий ужгород бахмут львов нові мфо україна
 
 
Посилання
список rss отзывы спортбанк банковские вакансии рейтинг кредитов онлайн кредит готівкою без довідки про доходи деньги в долг срочно неизвестные мфо кредит спортбанк микрозайм без отказа кредит онлайн на картку без відмови терміново малоизвестные мфо карта спортбанк невідомі мфо вакансии в банках мфо, которые дают всем Нові МФО України работа в страховании гроші в борг кредитный лимит спортбанк кредит под 0 процентов кредит онлайн на карту без отказа архив вакансий кредит наличными киев база мфо украины займ на карту с автоматическим одобрением кредит готівкою київ кредит наличными без справки о доходах альфа банк киев мфо без лицензии работа в банке киев все мфо украины альфа банк всі мфо україни маловідомі мфо точки выдачи спортбанк вакансии банков украины работа в финансах вакансии в финансах вакансии банков кредит під 0 відсотків работа в банке Новые МФО Украины позика на картку з автоматичним схваленням спортбанк
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты