Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 34672
> >
Город : Біла Церква
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Аудит
Резюме № 34672
Опубліковано: 06.01.2015 р.
Рубрика: Аудит

Начальник відділу внутрішнього аудиту / головний аудитор банківської установи

Стартова зарплата: 20000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Біла Церква
Освіта: вища
Дата народження: 20.09.1976 г. (47 років )
Стать: Чоловіча
Сімейний стан: Перебуваю в шлюбі, є діти
Досвід роботи
C 05.2014 по теперішній час (9 років 10 міс.)
В компанії: ПАТ "Неос Банк", Київ
Посада: Начальник відділу внутрішнього аудиту
Функціональні обов'язки:
Cкладання планів (графіків) проведення аудиторських перевірок, планування кошторису витрат підрозділу. Подання звітності про роботу відділу внутрішнього аудиту Правлінню банку та до НБУ. Координація роботи внутрішніх та зовнішніх аудиторів. Підготовка та проведення аудиторської перевірки підрозділів ГО та ТВБВ банку з метою виявлення порушень та недоліків в системі внутрішнього контролю. Аналіз та оцінка отриманих результатів. Підготовка рекомендацій для виправлення недоліків. Підготовка та погодження звітів аудиторської перевірки. Підготовка планів по виконанню рекомендацій за результатами перевірок вунтрішнім аудитом та інспекційних перевірок НБУ. Участь в затвердженні внутрішньобанківської нормативної бази. Методологічна підтримка співробітників структурних підрозділів банку. Участь в розслідуванні шахрайських операцій.


C 03.2013 по 05.2014 (1 рік 2 міс.)
В компанії: Банк Кіпру, Київ
Посада: Провідний фахівець відділу внутрішнього аудиту
Функціональні обов'язки:
Підготовка та проведення аудиторської перевірки підрозділів ГО та ТВБВ банку з метою виявлення порушень та недоліків в системі внутрішнього контролю. Аналіз та оцінка отриманих результатів. Підготовка рекомендацій для виправлення недоліків. Підготовка та погодження звітів аудиторської перевірки. Участь в затвердженні внутрішньобанківської нормативної бази. Супроводження зовнішнього аудиту. Методологічна підтримка співробітників структурних підрозділів банку.Участь в розслідуваннях шахрайських операцій.


C 06.2009 по 03.2013 (3 роки 9 міс.)
В компанії: АТ «Укрексімбанк» , Біла Церква
Посада: Провідний економіст з функціями бухгалтера-контролера.
Функціональні обов'язки:
Відкриття та обслуговування поточних, карткових та депозитних рахунків фізичних та юридичних осіб. Формування та перевірка юридичних справ клієнтів. Супроводження валютних операцій клієнтів (перекази та зарахування іноземної валюти, валютний контроль). Формування запитів на уточнення реквізитів та відповідей на запити інших банків. Формування та перевірка меморіальних документів дня. Складання та подання щомісячних звітів. Відкриття/закриття внутрішньобанківських рахунків. Поточний та подальший контроль операційної та касової діяльності відділення. Здійснення щомісячної та щорічної інвентаризації клієнтських та внутрішньобанківських рахунків. Інвентаризація дебіторської та кредиторської заборгованості. Складання номенклатури справ відділення. Налаштування програм (в частині бухгалтерського обліку) при впровадженні нових банківських продуктів. Систематизація та підтримка в актуальному стані нормативної бази відділення (нормативних актів НБУ, внутрішньобанківської нормативної бази). Проведення зустрічей та презентацій з юридичними особами стосовно просування банківських продуктів.


C 02.2007 по 11.2008 (1 рік 9 міс.)
В компанії: ЗАТ „Home Credit Bank” , Київ
Посада: Головний бухгалтер відділення
Функціональні обов'язки:
Здійснення попереднього, первинного та подальшого контролю операцій, що здійснюються працівниками відділення (відкриття, обслуговування та закриття поточних і карткових рахунків фізичних та юридичних осіб, контроль кредитнодепозитних операцій фізичних та юридичних осіб, валютнообмінних операцій, операцій по обслуговуванню банкоматів, операцій купівліпродажу готівки між банками, нарахування доходів та витрат за поточними та вкладними рахунками, списання комісії за РКО, операцій з переказу коштів в межах України та за кордон, робота з валютною позицією тощо.); методологічна та практична допомога співробітникам; підготовка та надання статистичних звітів (ф747,ф748), звітів в ДПІ України. Формування та перевірка касових та меморіальних документів дня. Безпосереднє обслуговування фізичних та юридичних осіб, в т.ч. по системі «КлієнтБанк». Виконання обов’язків начальника відділення, начальника відділу операційного обслуговування фізичних та юридичних осіб.


C 07.2004 по 01.2007 (2 роки 6 міс.)
В компанії: АКБ «Правекс-Банк» , Київ
Посада: Старший бухгалтер
Функціональні обов'язки:
Обслуговування фізичних та юридичних осіб - відкриття, обслуговування та закриття поточних рахунків в національній та іноземній валюті ( переказ грошових коштів в межах України та за кордон з поточних рахунків, надання довідок на запит клієнтів, підготовка відповідей на запити контролюючих органів тощо). Операції з купівлі-продажу чеків (American Express, Thomas Cook), з надання в найм індивідуальних сейфів. Оформлення та виплата споживчих кредитів. Переказ та виплата коштів без відкриття рахунків (Western Union, Money Gram), операції з картковими та депозитними рахунками фізичних та юридичних осіб, продаж векселів та банківських металів.


Освіта
Навчальний заклад: Київський університет ринкових відносин, Вища банківська школа
Дата закінчення: 2010-06-01
Факультет: Банківська справа
Спеціальність: Банківська справа

Навчальний заклад: Інститут туризму ФПУ
Дата закінчення: 2002-05-01
Факультет: Менеджмент організацій
Спеціальність: Менеджер з туризму

Курси та тренінги
Назва курсу/тренінгу: Управління в стилі КОУЧІНГ
Компанія: ЗАТ "ХОУМ КРЕДИТ БАНК"
Місто: Київ Період: 1 тиждень Дата: 01.03.2008

Назва курсу/тренінгу: Виявлення шахрайств
Компанія: ЗАТ "ХОУМ КРЕДИТ БАНК"
Місто: Київ Період: 1 тиждень Дата: 01.05.2008

Назва курсу/тренінгу: Активні продажі
Компанія: ЗАТ "ХОУМ КРЕДИТ БАНК"
Місто: Київ Період: 1 тиждень Дата: 01.06.2008

Назва курсу/тренінгу: Продукт Visa Infinite
Компанія: АТ "Укрексімбанк"
Місто: Київ Період: 2 дні Дата: 01.06.2010

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Розмовна
Іспанська: Базова
Украинский: Вільно володію
Рівень володіння комп'ютером: досвідчений користувач
Комп'ютерні навички: ОДБ, GRANT, SRbank,Transmaster, Is-card, WAY, Translink, Б-2, Бест Звіт Плюс, HOMER, Lotus, NotesMS Ліга Закон, Іnternet, Outlook Express,

Додаткова інформація
Найбільш важливі досягнення в житті та кар'єрі:
Перемога у внутрішньобанківському конкурсі, що проводив АТ "Укрексімбанк", на тему "Оптимізація робочого часу". Власний бізнес.
Відомості: Аналітичні та творчі здібності, комунікабельність, відповідальність, вимогливість, працьовитість, пунктуальність.
Заняття у вільний час (улюблений спорт, хобі тощо): Професійна відеозйомка. Любительська фотографія, інтер'єрний дизайн. Велоспорт.

Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
касир мариуполь запорожье кропивницкий кривой рог рейтинг кредитов все мфо шостка луцк полтава бухгалтер борисполь кредит під 0 краматорск мелитополь харьков павлоград яготин умань кассир кредит онлайн на карту без отказа срочно операционист изюм херсон днепр сумы славянск александрия тернополь бердичев деньги в долг северодонецк винница житомир белая церковь энергодар смела кредит онлайн на карту киев каменец-подольский гроші в борг терміново бровары невідомі мфо україни аналитик измаил одесса бердянск николаев экономист ужгород черновцы никополь каменское кременчуг всі мфо кредит без довідки про доходи мукачево прилуки кредит без справки о доходах ровно маловідомі мфо україни хмельницкий нові мфо україна юрисконсульт миргород бахмут мфо україна юрист ивано-франковск черкассы львов нові мфо чернигов
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
кредит онлайн на картку без відмови терміново кредит наличными киев вакансии банков украины кредит під 0 відсотків работа в банке киев мфо, которые дают всем Нові МФО України кредит наличными без справки о доходах отзывы спортбанк рейтинг кредитов онлайн кредитный лимит спортбанк малоизвестные мфо база мфо украины мфо без лицензии точки выдачи спортбанк микрозайм без отказа маловідомі мфо кредит готівкою київ архив вакансий список rss кредит под 0 процентов займ на карту с автоматическим одобрением работа в страховании невідомі мфо вакансии банков вакансии в финансах кредит готівкою без довідки про доходи все мфо украины неизвестные мфо карта спортбанк банковские вакансии деньги в долг срочно гроші в борг позика на картку з автоматичним схваленням кредит онлайн на карту без отказа кредит спортбанк Новые МФО Украины работа в банке спортбанк всі мфо україни альфа банк киев работа в финансах вакансии в банках альфа банк
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты