Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 37929
> >
Город : Львів
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Філії та відділення банку (керівники)
Резюме № 37929
Опубліковано: 02.12.2013 р.
Рубрика: Філії та відділення банку (керівники)

Директор / заступник директора / керівник підрозділу / заступник керівника підрозділу / керівник відділу

Стартова зарплата: за домовленістю
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Львів
Освіта: вища
Дата народження: 18.06.1979 г. (44 роки )
Стать: Чоловіча
Сімейний стан: Перебуваю в шлюбі, є діти
Досвід роботи
C 08.2012 по теперішній час (11 років 8 міс.)
В компанії: Банк , Львів
Посада: Начальник відділення
Функціональні обов'язки:
Продаж банківських продуктів і послуг клієнтам банку; Контроль операційної діяльності відділення: рух грошових потоків, банківські операції, звітна документація; Залучення та управління зв’язками з корпоративними клієнтами; Здійснення контролю над виконанням вимог нормативних документів банку; Забезпечення високого рівня обслуговування клієнтів на відділенні; Здійснення перехресних та активних продаж банківських продуктів. Мотивація, контроль і управління персоналом на відділенні.


C 03.2012 по 05.2012 (2 міс.)
В компанії: ПАТ «Комерційний банк «Фінансова Ініціатива», Львів
Посада: Начальник відділення
Функціональні обов'язки:
Організація роботи Відділення, досягнення передбачених бізнес – планом Банку завдань по виконанню планових показників бізнес розвитку відділення в частині залучення клієнтів на комплексне обслуговування, збільшення ресурсного портфеля, отримання комісійних та процентних доходів. Залучення і забезпечення повного і якісного обслуговування клієнтів, збільшення обсягів продажу банківських продуктів юридичним та фізичним особам, мікро клієнтам.


C 04.2009 по 03.2012 (2 роки 11 міс.)
В компанії: ПАТ «Ерсте Банк» , Львів
Посада: Начальник відділення
Функціональні обов'язки:
Організація роботи Відділення з «нуля», досягнення передбачених бізнес – планом Банку завдань по виконанню планових показників бізнес розвитку відділення в частині залучення клієнтів на комплексне обслуговування, збільшення кредитного та ресурсного портфелів, отримання комісійних та процентних доходів; Просування банківських послуг та досягнення провідних позицій Банку в регіоні; Проведення чіткого розподілу функціональних обов’язків; Встановлення персональних планів підлеглим працівникам та забезпечення контролю їх виконання; Забезпечення необхідної продуктивності працівників відділення; Залучення і забезпечення повного і якісного обслуговування клієнтів, збільшення обсягів продажу банківських продуктів юридичним та фізичним особам, мікро клієнтам; Здійснення перехресних та ативних продаж банківських продуктів.


C 09.2007 по 04.2009 (1 рік 7 міс.)
В компанії: ВАТ «Ерсте Банк» , Львів
Посада: Начальник відділення
Функціональні обов'язки:
Організація роботи Відділення з «нуля», досягнення передбачених бізнес – планом Банку завдань по виконанню планових показників бізнес розвитку відділення в частині залучення клієнтів на комплексне обслуговування, збільшення кредитного та ресурсного портфелів, отримання комісійних та процентних доходів; Просування банківських послуг та досягнення провідних позицій Банку в регіоні; Проведення чіткого розподілу функціональних обов’язків; Забезпечення необхідної продуктивності працівників відділення; Забезпечення повного і якісного обслуговування клієнтів, збільшення обсягів продажу банківських продуктів юридичним та фізичним особам.


C 04.2007 по 05.2007 (1 міс.)
В компанії: ЛВД ВАТ «Банк Універсальний» , Львів
Посада: Економіст кредитної адміністрації корпоративного бізнесу
Функціональні обов'язки:
Обслуговування клієнтів корпоративного бізнесу, видача та супровід кредитних договорів, відновлювальні та не відновлювальні кредитні лінії, аналіз та оцінка бізнесу, фінансових показників, як діючих так і потенційних клієнтів банку. Контроль за проплатою чергових платежів по кредиту, поновлення договорів страхування та здійснення їх проплати.


C 04.2006 по 02.2007 (10 міс.)
В компанії: АКБ «ТАС – Комерц банк», Львів
Посада: Спеціаліст операційного сектору відділення №1
Функціональні обов'язки:
Обслуговування фізичних та юридичних осіб:• обслуговування населення по переказах коштів по Україні так і за кордону;• купівля продаж дорожніх чеків;• прийом платежів від населення на користь фізичних та юридичних осіб, відкриття, закриття валютних та гривневих вкладних рахунків, видача та супровід кредитних договорів.


C 03.2002 по 10.2004 (2 роки 7 міс.)
В компанії: ЦВ АППБ «Аваль» , Львів
Посада: Економіст 1-ї категорії
Функціональні обов'язки:
Обслуговування клієнтів сектору не торгових та вкладних операцій: обслуговування населення по переказах коштів по Україні так і за кордону; купівля продаж дорожніх чеків; прийом платежів від населення на користь фізичних та юридичних осіб, відкриття, закриття валютних та гривневих вкладних рахунків, видача та супровід кредитних договорів.


Освіта
Навчальний заклад: Львівська комерційна академія
Дата закінчення: 2001-01-01
Факультет: Економічний
Спеціальність: Фінанси

Курси та тренінги
Назва курсу/тренінгу: Оперативне управління персоналом/управлінська позиція
Компанія: Core Business School
Місто: Львів Період: 31.05.2008-01.06.2008 Дата: 01.06.2008

Назва курсу/тренінгу: Якість продажу банківських продуктів
Компанія: Core Business School
Місто: Львів Період: 05.09.2008-08.09.2008 Дата: 01.09.2008

Назва курсу/тренінгу: Та й ціла куча інших різноманітних тренінгів та навчань по підвищенню кваліфікації - успішно пройдених.
Компанія: Core Business School
Місто: Київ Період: 01.09.2007-29.02.2012 Дата: 01.03.2012

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Базова
Польский: Розмовна
Украинский: Вільно володію
Рівень володіння комп'ютером: досвідчений користувач
Комп'ютерні навички: ПК (Windows, MS Offise, MS Internet Explorer). Досвід роботи з ПЗ Scrooge II, Scrooge III, 1С Бухгалтерія, Lotus Notes, Liga, FAR Manager, Clending, Finantix, Б – 2, спеціалізовані банківські ОДБ.

Додаткова інформація
Найбільш важливі досягнення в житті та кар'єрі:
Найкраща якість кредитного портфелю. Найкращі показники по якості обслуговування клієнтів банку. Одні з найкращих показників виконання планових завдань при найменшій кількості підлеглих.
Відомості: Висока особиста та професійна відповідальність, порядність, цілеспрямованість, чесність, вміння працювати з людьми, здатність до швидкого навчання та вміння навчати інших, старанність, етичність, дисциплінованість, якісне виконання функціональних обов’язків, професіоналізм. Права категорії В (професійне управління автомобілем).
Заняття у вільний час (улюблений спорт, хобі тощо): Сім’я, спорт (1994р. чемпіон Львівської області по карате;1995р. чемпіон України по карате; 1996р. абсолютний чемпіон Львівської області по карате та кік – боксингу), більярд.

Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
николаев каменское кредит без довідки про доходи мфо україна смела измаил херсон невідомі мфо україни касир бахмут тернополь ивано-франковск умань экономист белая церковь бухгалтер запорожье кременчуг одесса чернигов черкассы бровары яготин киев житомир кропивницкий нові мфо україна кредит без справки о доходах кассир шостка славянск мукачево мелитополь львов рейтинг кредитов ровно краматорск павлоград энергодар хмельницкий миргород днепр бердянск борисполь никополь полтава юрист всі мфо все мфо мариуполь прилуки деньги в долг аналитик сумы ужгород операционист нові мфо кредит онлайн на карту изюм кредит під 0 гроші в борг терміново луцк маловідомі мфо україни александрия северодонецк кривой рог каменец-подольский бердичев черновцы кредит онлайн на карту без отказа срочно харьков юрисконсульт винница
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
маловідомі мфо позика на картку з автоматичним схваленням мфо без лицензии вакансии банков украины вакансии в финансах список rss архив вакансий всі мфо україни спортбанк альфа банк киев карта спортбанк Новые МФО Украины работа в банке киев вакансии банков кредит готівкою без довідки про доходи кредит под 0 процентов база мфо украины неизвестные мфо кредит під 0 відсотків вакансии в банках кредит онлайн на картку без відмови терміново кредит наличными киев все мфо украины кредит наличными без справки о доходах отзывы спортбанк Нові МФО України кредитный лимит спортбанк гроші в борг альфа банк кредит спортбанк работа в страховании невідомі мфо кредит готівкою київ микрозайм без отказа работа в финансах работа в банке банковские вакансии точки выдачи спортбанк деньги в долг срочно рейтинг кредитов онлайн малоизвестные мфо мфо, которые дают всем займ на карту с автоматическим одобрением кредит онлайн на карту без отказа
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты