Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 38562
> >
Город : Чернівці
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Середній та малий бізнес
Резюме № 38562
Опубліковано: 24.05.2015 р.
Рубрика: Середній та малий бізнес

Начальник отдела / руководитель отделения

Стартова зарплата: 8000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Чернівці
Освіта: вища
Дата народження: 22.08.1980 г. (43 роки )
Стать: Жіноча
Сімейний стан: Перебуваю в шлюбі, є діти
Досвід роботи
C 08.2013 по теперішній час (10 років 7 міс.)
В компанії: Комерційний Банк, Чернівці
Посада: Начальник відділу по роботі з корпоративними клієнтами
Функціональні обов'язки:
Підготовка комерційних пропозицій та продаж клієнтам продуктів/послуг банку. Організація, координація та контроль роботи відділу. Розвиток комерційних відносин з клієнтами ринку юридичними особами, фізичними особамипідприємцями, виявлення потреб, підготовка продуктів та внесення зміни в існуючі, шляхом здійснення аналізу ринку банківських послуг. Проведення зустрічей з існуючими та потенційними клієнтами Банку. Підготовка та винесення заявок на розгляд Кредитних/Тарифних комітетів Банку. Контроль за своєчасним розглядом заявок, організація та супроводження процесу оформлення кредитів (заставних та беззаставних). Налагодження та підтримка зворотнього зв'язку з клієнтами Банку.


C 02.2012 по 08.2013 (1 рік 6 міс.)
В компанії: Комерційний Банк, Чернівці
Посада: Заступник начальника відділу продажів малого бізнесу та підтримки продажі малого та мікробізнесу Чернівецької обласної дирекції «Райффайзен Банк Аваль»
Функціональні обов'язки:
Залучення та продаж продуктів/послуг клієнтам малого та середнього бізнесу. Підготовка та здійснення презентації продуктів/послуг. Здійснення фінансового аналізу юридичних осіб та СПД, підготовка та захист на кредитному комітеті кредитних заявок, підготовка та винесення заявок на розгляд тарифним комітетом, супроводження кредитів клієнтів малого та середнього бізнесу. Виконання функцій планування та аналізу результатів виконання підрозділу, здійснення аналізу доходності банківських продуктів та роботи підрозділу.


C 09.2009 по 02.2012 (2 роки 5 міс.)
В компанії: Комерційний Банк, Чернівці
Посада: Начальник відділу супроводження та документування проектів корпоративного та малого бізнесу Чернівецької обласної дирекції «Райффайзен Банк Аваль»
Функціональні обов'язки:
Організація продаж банківських продуктів клієнтам корпоративного бізнесу (юридичні особи, СПД), підготовка та укладання договорів з клієнтами, нотаріальне оформлення угод. Супроводження виданих кредитів, своєчасне винесення на розгляд тарифного та кредитного комітетів заявок по послугам корпоративним клієнтам. Практичні навички презентації продуктів/послуг Теоретичні та практичні навички із залучення та продажу продуктів/послуг клієнтам корпоративного бізнесу. Знання процесу супроводження кредитів клієнтів малого та корпоративного бізнесу. Виконання функцій планування та аналізу результатів виконання підрозділу, аналіз доходності банківських продуктів/роботи підрозділу.


C 08.2008 по 09.2009 (1 рік 1 міс.)
В компанії: АТ "Райффайзен Банк Аваль", Чернівці
Посада: Головний експерт управління продаж та підтримки малого та середнього бізнесу Чернівецької обласної дирекції «Райффайзен Банк Аваль»
Функціональні обов'язки:
Організація продаж банківських продуктів клієнтам малого та корпоративного бізнесу (юридичні особи, СПД). Теоретичні та практичні навички із залучення та продажу продуктів/послуг клієнтам малого та корпоративного бізнесу. Знання процесу супроводження кредитів клієнтів малого та корпоративного бізнесу. Виконання функцій планування та аналізу результатів виконання підрозділу, аналіз доходності банківських продуктів/роботи підрозділу.


C 12.2006 по 08.2008 (1 рік 8 міс.)
В компанії: АТ "Райффайзен Банк Аваль", Чернівці
Посада: Начальник відділу обліку операцій по платіжних картках та неторгівельних операціях Чернівецької обласної дирекції «Райффайзен Банк Аваль»
Функціональні обов'язки:
Організація роботи відділу, контроль за вчасним та коректним виконанням поставлених задач. Супроводження карткових операцій та карткових рахунків клієнтів Банку. Супроводженн кредитів фізичних осіб та кредитів офердрафт. Супроводження роботи банкоматів, супроводження готівкових та безготівкових операцій, розбір спірних транзакцій.Формування статистичної звітностіФормування та звіряння документів бухгалтерського обліку за рахунками внутрішньобанківського призначення. Супроводження роботи відділень.


C 05.2005 по 12.2006 (1 рік 7 міс.)
В компанії: Комерційний Банк, Чернівці
Посада: Головний економіст відділу обліку банківських операцій та операційної підтримки Чернівецької обласної дирекції «Райффайзен Банк Аваль»
Функціональні обов'язки:
Супроводження карткових операцій та карткових рахунків клієнтів Банку. Супроводженн кредитів фізичних осіб та кредитів офердрафт. Супроводження роботи банкоматів, супроводження готівкових та безготівкових операцій, розбір спірних транзакцій. Формування статистичної звітності. Формування та звіряння документів бухгалтерського обліку за рахунками внутрішньобанківського призначення. Супроводження роботи відділень.


C 11.2004 по 05.2005 (6 міс.)
В компанії: АППБ "Аваль", Чернівці
Посада: Начальник сектор поточного моніторингу та ревізії за готівковими розрахунками Чернівецької обласної дирекції АППБ «Аваль»
Функціональні обов'язки:
Взаємодія з відділами та відділеннями Банку, підрозділами НБУ щодо питань, які входять до компетенції сектору.Організація та проведення перевірок та ревізій готівкових розрахунків, їх відповідність нормативним документам Банку, збереженні готівкових коштів та матеріальних цінностей, правильність та достовірність веденння бухгалтерського обілку.


C 10.2003 по 11.2004 (1 рік 1 міс.)
В компанії: АППБ "Аваль", Чернівці
Посада: Головний економіст відділу обліку банківських операцій Чернівецької обласної дирекції АППБ «Аваль»
Функціональні обов'язки:
Формування щоденних звітів для підготовки підсумкової звітності, формування бази даннихз клієнтів. Консультація клієнтів по продуктам Банку, підбір необхідних пропозицій.Обслуговування фізичних осіб,проведення ідентифікації. Виплата переказів фізичним особам по системам Вестерн Юніон, АвальЕкспрес.Звірка валютної позиції Банку, закриття операційного дня Банку. Відкриття, ведення та закриття поточного рахунку фізичним особам, зарахування переказів на дані рахунки. Обслуговування вкладників та клієнтів Банку, в тому чмислі оформлення договорів, доручення.Нарахування відсотків по вкладам та здійснення платежів по рахункам клієнтів.Здійснення безготівкових операцій по зарахуванню та списанню грошових коштів.


C 09.2002 по 10.2003 (1 рік 1 міс.)
В компанії: АППБ , Чернівці
Посада: Провідний економіст відділу неторгових операцій Чернівецької обласної дирекції АППБ «Аваль»
Функціональні обов'язки:
Обслуговування фізичних осіб,проведення ідентифікації. Виплата переказів фізичним особам по системам Вестерн Юніон, АвальЕкспрес.Звірка валютної позиції Банку, закриття операційного дня Банку. Відкриття, ведення та закриття поточного рахунку фізичним особам, зарахування переказів на дані рахунки. Обслуговування вкладників та клієнтів Банку, в тому чмислі оформлення договорів, доручення.Нарахування відсотків по вкладам та здійснення платежів по рахункам клієнтів.Здійснення безготівкових операцій по зарахуванню та списанню грошових коштів.


Освіта
Навчальний заклад: ЧНУ им. Ю.Федьковича
Дата закінчення: 2002-06-01
Факультет: Экономический
Спеціальність: Финансы и кредит

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Розмовна
Украинский: Вільно володію
Рівень володіння комп'ютером: досвідчений користувач
Комп'ютерні навички: MS Office (Word, Exсel, Power Point, Outlook), навички роботи з Internet (MS Explorer, Mozilla Firefox, Opera), E-mail (Outlook Express) та ін.

Додаткова інформація
Найбільш важливі досягнення в житті та кар'єрі:
Мій досвід дає можливість відчувати себе комфортно в банківській сфері
Відомості: Особисті якості: Комунікабельність, стресостійкість, креативність, відповідальність, пунктуальність. Характер спокійний, урівноважений, при цьому свої погляди відстоюю активно та аргументовано.
Заняття у вільний час (улюблений спорт, хобі тощо): Художня література, активний відпочинок

Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
бахмут кредит без довідки про доходи бровары ивано-франковск бердянск кредит без справки о доходах умань славянск каменец-подольский кредит під 0 днепр юрист кременчуг кредит онлайн на карту черновцы кривой рог луцк борисполь тернополь белая церковь прилуки чернигов павлоград деньги в долг одесса гроші в борг терміново северодонецк невідомі мфо україни мариуполь измаил ужгород бердичев кредит онлайн на карту без отказа срочно никополь харьков житомир миргород винница юрисконсульт все мфо нові мфо україна операционист рейтинг кредитов мукачево ровно хмельницкий маловідомі мфо україни николаев краматорск кропивницкий смела львов сумы полтава изюм каменское бухгалтер запорожье всі мфо херсон кассир мфо україна нові мфо черкассы экономист яготин аналитик касир шостка мелитополь александрия энергодар киев
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
кредит онлайн на карту без отказа кредитный лимит спортбанк отзывы спортбанк кредит онлайн на картку без відмови терміново работа в банке малоизвестные мфо работа в страховании база мфо украины неизвестные мфо невідомі мфо Нові МФО України вакансии в банках список rss банковские вакансии Новые МФО Украины кредит под 0 процентов спортбанк карта спортбанк кредит готівкою без довідки про доходи работа в банке киев мфо без лицензии вакансии банков украины работа в финансах все мфо украины альфа банк альфа банк киев всі мфо україни гроші в борг точки выдачи спортбанк мфо, которые дают всем маловідомі мфо вакансии в финансах кредит наличными без справки о доходах кредит під 0 відсотків кредит наличными киев кредит спортбанк микрозайм без отказа займ на карту с автоматическим одобрением архив вакансий позика на картку з автоматичним схваленням вакансии банков рейтинг кредитов онлайн кредит готівкою київ деньги в долг срочно
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты