Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 40303
> >
Город : Львів
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Аудит
Резюме № 40303
Опубліковано: 09.10.2012 р.
Рубрика: Аудит

Економіст

Стартова зарплата: 2700 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Львів
Освіта: вища
Дата народження: 17.03.1984 г. (40 років )
Стать: Чоловіча
Сімейний стан: Не перебуваю в шлюбі, дітей немає
Досвід роботи
C 08.2009 по 03.2012 (2 роки 7 міс.)
В компанії: Хмельницька обласна дирекція ПАТ «Райффайзен Банк Аваль», Хмельницький
Посада: Провідний економіст
Функціональні обов'язки:
Проведення моніторингу та аналізу кредитного портфелю юридичних осіб: ефективності, якості, концентрації кредитних вкладень. Здійснення контролю за дотриманням кредитної політики, внутрішніх лімітів та нормативів дирекцією та підпорядкованим відділенням. Аналіз, обробка інформації для подання статистичних та аналітичних даних по кредитному портфелю юридичних осіб. Здійснення підготовки звітності та аналітичних матеріалів ( в разі необхідності або нормативно встановленого зобов’язання). Контроль за дотриманням лімітів активних операцій клієнтами та підпорядкованими відділеннями. Перевірка відповідності умов заявки, що розглядається на Кредитному комітеті, умовам викладеним в кредитних договорах. Перевірка виконання всіх умов, викладених в кредитній заявці та протоколі Кредитного комітету перед безпосереднім наданням кредитних коштів. Ініціювання відкриття рахунків для обліку кредитних операцій. Ведення позабалансового обліку згідно договорів застави. Здійснення операцій по перерахуванню кредитних коштів. Перевірка можливості використання кредитних коштів та проведення операцій по перерахуванню кредитних коштів, договірному списанню та примусовому стягненню кредитної заборгованості. Підготовка необхідних розрахунків для отримання компенсації по позичальникам АПК. Спільно із іншими підрозділами підготовка кредитних оглядів. Здійснення контролю цільового використання кредитних коштів. Здійснення оцінки фінансового стану корпоративних та МСБ бізнесу. Проведення розрахунку резерву для відшкодування можливих втрат за кредитними операціями. Здійснення розрахунку та контролю за нарахуванням та сплатою відсотків, комісій по виданих кредитах, гарантіях корпоративних та МСБ клієнтів. Забезпечення фінансового моніторингу операцій, що здійснюються (проводяться) відділом. Формування та супроводження інформаційної бази даних по позичальниках. Здійснення заходів, спрямованих на своєчасне виявлення проблемної заборгованості. Постійний моніторинг проблемних кредитів, підготовка інформації Управлінню по роботі із проблемними кредитами щодо простроченої заборгованості за кредитами, відсотками, суми пені. Проведення заходів для здійснення списання заборгованості позичальників за рахунок сформованого резерву на покриття можливих втрат від проведення активних операцій. Ведення обліку архівних справ та забезпечення їх збереження. Консультація працівників структурних підрозділів Банку, з питань, що входять до компетенції відділу.


C 05.2005 по 07.2007 (2 роки 2 міс.)
В компанії: Діавест+, Хмельницький
Посада: Продавець-консультант
Функціональні обов'язки:
Продавецьконсультант з продажу комп'ютерів та офісної техніки. Обов'язки: продаж ІТ техніки та аксесуарів, консультація та обслуговування клієнтів, відпуск товару, прийом товару, розміщення і викладання товару на вітрини, виїзд і налаштування ПЗ, визначення ринку основних конкурентів в районі.


Освіта
Навчальний заклад: Тернопільський національний економічний університет
Дата закінчення: 2007-06-01
Факультет: Економічна кібернетика
Спеціальність: Економічна кібернетика

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Базова
Польский: Розмовна
Рівень володіння комп'ютером: користувач

Додаткова інформація
Найбільш важливі досягнення в житті та кар'єрі:
Основні навики: комунікабельність, вільне спілкування із клієнтами і вміння працювати із запереченнями, вільне володіння офісними програмами Micrsft Office. Проходження різноманітних тренінгів із прямих продажів .
Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
белая церковь киев мелитополь нові мфо гроші в борг терміново смела невідомі мфо україни львов кредит онлайн на карту без отказа срочно черновцы бухгалтер рейтинг кредитов ивано-франковск николаев краматорск нові мфо україна полтава деньги в долг кропивницкий умань винница юрисконсульт все мфо харьков одесса бердичев шостка всі мфо мариуполь мукачево ровно юрист александрия кредит без довідки про доходи бровары кредит онлайн на карту мфо україна кредит без справки о доходах тернополь луцк изюм кривой рог черкассы славянск сумы прилуки кредит під 0 кассир каменец-подольский днепр борисполь никополь бердянск хмельницкий яготин житомир павлоград кременчуг аналитик экономист бахмут каменское миргород запорожье чернигов маловідомі мфо україни операционист херсон ужгород касир северодонецк измаил энергодар
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
гроші в борг вакансии банков украины кредит онлайн на карту без отказа альфа банк киев вакансии в банках позика на картку з автоматичним схваленням работа в финансах вакансии банков кредит спортбанк неизвестные мфо точки выдачи спортбанк кредитный лимит спортбанк база мфо украины работа в банке киев все мфо украины рейтинг кредитов онлайн кредит під 0 відсотків альфа банк вакансии в финансах невідомі мфо Новые МФО Украины мфо, которые дают всем работа в страховании кредит наличными киев работа в банке кредит готівкою київ деньги в долг срочно микрозайм без отказа кредит готівкою без довідки про доходи займ на карту с автоматическим одобрением банковские вакансии Нові МФО України архив вакансий маловідомі мфо кредит наличными без справки о доходах кредит под 0 процентов спортбанк мфо без лицензии список rss кредит онлайн на картку без відмови терміново всі мфо україни малоизвестные мфо карта спортбанк отзывы спортбанк
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты