Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 40856
> >
Город : Київ
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Різне
Резюме № 40856
Опубліковано: 21.06.2022 р.
Рубрика: Різне

Економіст

Стартова зарплата: 15000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Київ
Освіта: вища
Дата народження: 03.12.1979 г. (44 роки )
Стать: Жіноча
Сімейний стан: Не перебуваю в шлюбі, дітей немає
Досвід роботи
C 02.2022 по теперішній час (2 роки 2 міс.)
В компанії: ТОВ « Експрес Мото Україна», Київ
Посада: Бухгалтер
Функціональні обов'язки:
Робота з первиною документацією; контроль отримання оригіналів документів;обробка платежів в системі клієнтбанк; обробка банківських виписок (рознесення за видами витрат і проведення відповідно до рахунків бухгалтерського обліку); зведення залишків по розрахунковим рахункам;звірка по рахункам 631, 361, 6311 (бухгалтерські рахунки).


C 07.2013 по 01.2022 (8 років 6 міс.)
В компанії: АТ Райффайзен Банк Аваль ЦО Управління Централізованого Кредитного Адміністрування , Київ
Посада: Головний економіст / менеджер з підтримки кредитних процесів
Функціональні обов'язки:
Централізоване нарахування відсотків та контроль за правильністю відображення відсотків за кредитами юридичних та фізичних осіб в національній та іноземній валюті по всій системі банку. Винесення заборгованості за основною сумою боргу та відсотків на рахунки простроченої заборгованості. Централізоване нарахування (контроль) амортизації дисконту за кредитами юридичних та фізичних осіб. Контроль за надходженням сум на транзиті рахунки та зарахування їх за призначенням. введення та оплата в ПЗ платіжних документів щодо кредитних операцій. відкриття, закриття, коригування та контроль рахунків кредитного напрямку. виконання розрахунків за кредитами . Видача (контроль) кредитних коштів юридичним особам на підставі повного пакету документів. консультування працівників відділень та дирекцій з питань, що відносяться до компетенції управління. Учать у проектах та в розробці удосконалень технології проведення кредитних операцій.


C 07.2010 по 12.2012 (2 роки 5 міс.)
В компанії: ЦО Райффайзен Банк Аваль Операційний департамент Управління підтримки карткового бізнесу Відділ підтримки карткових рахунків., Київ
Посада: Провідний економіст, головний економіст.
Функціональні обов'язки:
Супроводження карткових рахунків фізичних осіб та юридичних осіб: введення даних про клієнта та відкриття рахунків приватних, зарплатних, пенсійних, фоп, корпоративних (до ПЗ банку ); внесення змін до ПЗ банку у відповідності до заяви на оновлення клієнтських та контактних даних; введення даних для виготовлення додаткових карт на ім’я власника та на довірену особу; зміна категорії картки; подовження платіжних карток фізичних та юридичних осіб; закриття карткових рахунків фізичних та юридичних осіб; надання консультацій відділенням.


C 05.2006 по 07.2010 (4 роки 2 міс.)
В компанії: Оболонське районне відділення КРД Райффайзен Банк Аваль., Київ
Посада: Провідний економіст.
Функціональні обов'язки:
Робота з фізичними особами, відкриття та закриття поточних та депозитних рахунків; зарахування інкасації на відповідні рахунки; відкриття та закриття операційного дня відділення; продаж та купівля дорожніх чеків; прийом комерційних чеків (на інкасо); перерахування коштів згідно заяви клієнта на вказані реквізити; введення позабалансових рахунків; бекофіс робота з фізичними рахунками (депозитні, поточні,карткові); формування документів дня відділення; звітність відділення по відповідним рахункам та надсилання до відділів згідно внутрішніх положень банку; внесення SWIFT переказів до ПЗ; контроль внутрішніх касових операцій згідно з вимогами нормативноправових актів ( ліміти, сторнування документів, звірка залишків на кінець дня).


C 02.2005 по 05.2006 (1 рік 3 міс.)
В компанії: Оболонське районне відділення КРД Райффайзен Банк Аваль., Київ
Посада: Касир, старший касир.
Функціональні обов'язки:
Робота з фізичними та юридичними особами; прийом усіх видів платежів клієнтів, здійснення валютнообмінних операцій та конвертацій з готівковими коштами в національній та іноземній валюті, здійснення грошових переказів, продаж банківських металів та монет, прибуткові та видаткові операції (поточні, депозитні рахунки), сортування, обробка, формування грошової готівки, прийом до виконання, оформлення і підготовка касових документів згідно положень та інструкцій щодо касових операцій.


Освіта
Навчальний заклад: НТУ
Дата закінчення: 2007-07-01
Факультет: Экономический
Спеціальність: Менеджер-экономист

Рівень володіння комп'ютером: користувач

Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
бердянск операционист бухгалтер бахмут днепр экономист касир полтава павлоград львов все мфо нові мфо україна миргород энергодар аналитик юрисконсульт белая церковь прилуки кропивницкий чернигов маловідомі мфо україни кредит під 0 каменец-подольский борисполь изюм северодонецк кредит онлайн на карту александрия бровары луцк одесса умань славянск измаил гроші в борг терміново невідомі мфо україни кредит без довідки про доходи краматорск каменское кассир ивано-франковск рейтинг кредитов шостка кременчуг кривой рог черкассы яготин хмельницкий мелитополь деньги в долг никополь николаев ровно херсон черновцы мукачево мариуполь нові мфо запорожье житомир винница тернополь сумы всі мфо киев кредит без справки о доходах кредит онлайн на карту без отказа срочно бердичев юрист мфо україна ужгород харьков смела
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
работа в банке неизвестные мфо вакансии банков украины все мфо украины кредит під 0 відсотків малоизвестные мфо альфа банк позика на картку з автоматичним схваленням кредитный лимит спортбанк архив вакансий кредит наличными киев кредит наличными без справки о доходах всі мфо україни карта спортбанк кредит под 0 процентов микрозайм без отказа вакансии в финансах вакансии банков займ на карту с автоматическим одобрением гроші в борг кредит готівкою київ мфо, которые дают всем вакансии в банках деньги в долг срочно кредит онлайн на карту без отказа работа в страховании кредит готівкою без довідки про доходи Новые МФО Украины мфо без лицензии список rss работа в банке киев маловідомі мфо спортбанк база мфо украины банковские вакансии рейтинг кредитов онлайн работа в финансах невідомі мфо Нові МФО України точки выдачи спортбанк альфа банк киев кредит онлайн на картку без відмови терміново кредит спортбанк отзывы спортбанк
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты