Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 42687
> >
Город : Донецьк
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Операційний супровід
Резюме № 42687
Опубліковано: 14.01.2013 р.
Рубрика: Операційний супровід

Руководитель операционных, учетных подразделений

Стартова зарплата: 8000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Донецьк
Освіта: вища
Дата народження: 30.05.1981 г. (42 роки )
Стать: Жіноча
Сімейний стан: Перебуваю в шлюбі, є діти
Досвід роботи
C 12.2007 по 12.2012 (5 років )
В компанії: «Донецька регіональна дирекція» ПАТ «ВТБ БАНК» , Донецьк
Посада: Начальник Відділу супроводження банківських операцій
Функціональні обов'язки:
Організація, виконання та контроль на належному рівні процедур супроводження операцій по поточним рахункам юридичних та фізичних осіб в національній та іноземних валютах, розрахункових операцій, кредитних, депозитних, документарних, касових, операцій с платіжними картками та грошовими переказами клієнтів банку у відповідності до вимог внутрішніх нормативних документів.


C 03.2005 по 12.2007 (2 роки 9 міс.)
В компанії: ЗАТ «ОТП Банк» в м.Донецьк, Донецьк
Посада: Експерт з кредитного адміністрування
Функціональні обов'язки:
Адміністрування кредитів, що надаються юридичним особам:перевірка кредитних лімітів, строків та вартості за кредитами та ін.виконання та контроль на належному рівні процедур супроводження операцій по поточним рахункам юридичних та фізичних осіб в національній та іноземних валютах, розрахункових операцій, кредитних, депозитних, документарних, касових, операцій с платіжними картками та грошовими переказами клієнтів банку у відповідності до вимог внутрішніх нормативних документів.


C 07.2000 по 10.2003 (3 роки 3 міс.)
В компанії: Філії ПУМБ в м.Донецьк, Донецьк
Посада: Спеціаліст відділу фінансового обліку та контролю
Функціональні обов'язки:
Контроль первинних документів і бухгалтерських проводок з точки зору правильності їх оформлення та відповідності діючим стандартам бухгалтерського обліку та чинному законодавству. Відкриття та закриття дня в програмі Сash. Авторизація касових проводок пов’язаних з клієнтськими та банківськими операціями. Перевірка правильності заповнення касових документів та їх підрахування. Здійснення відкриття та закриття сховища вечірньої каси банку. Звірка касових оборотів з касирами по касовим операціям, повернення касових документів головному бухгалтеру для перевірки. Облік та супроводження прийняття виручки від інкасаторів. Виконання інших операцій згідно діючих процедур та положень банку.


Освіта
Навчальний заклад: Донецький Університет Економіки та Права
Дата закінчення: 2003-01-01
Факультет: Економіки
Спеціальність: Фінанси

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Базова
Украинский: Вільно володію
Рівень володіння комп'ютером: досвідчений користувач
Комп'ютерні навички: Володіння ПК на рівні кваліфікованого користувача, знання MICROSOFT WORD, EXCEL; доскональне знання підсистем АБС Б2, Скрудж, MIDAS та ін..

Додаткова інформація
Найбільш важливі досягнення в житті та кар'єрі:
Високий рівень знання законодавства України та інших нормативних актів України, нормативно-правових актів Національного банку України, внутрішніх правил, положень, інструкцій загального характеру, що стосуються супроводження банківських операцій;досконале знання бек-офісних процедур при здійсненні розрахункових, кредитних, депозитних та валютних операцій, операцій з платіжними картками та грошових переказів.
Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
ровно нові мфо україна всі мфо ивано-франковск гроші в борг терміново одесса каменец-подольский энергодар измаил все мфо маловідомі мфо україни борисполь краматорск кредит під 0 сумы бахмут херсон кредит онлайн на карту миргород полтава мариуполь чернигов ужгород изюм кредит без довідки про доходи касир бердянск шостка прилуки никополь кассир белая церковь александрия славянск черновцы бердичев каменское тернополь юрист невідомі мфо україни николаев киев черкассы бровары кременчуг экономист бухгалтер харьков мфо україна юрисконсульт умань аналитик запорожье кредит онлайн на карту без отказа срочно винница кривой рог деньги в долг рейтинг кредитов кредит без справки о доходах днепр северодонецк кропивницкий житомир операционист хмельницкий луцк смела нові мфо павлоград мукачево мелитополь львов яготин
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
неизвестные мфо вакансии банков украины Новые МФО Украины отзывы спортбанк маловідомі мфо позика на картку з автоматичним схваленням карта спортбанк Нові МФО України кредит готівкою без довідки про доходи вакансии в финансах альфа банк все мфо украины кредит спортбанк микрозайм без отказа работа в банке мфо без лицензии кредит онлайн на картку без відмови терміново кредит готівкою київ малоизвестные мфо займ на карту с автоматическим одобрением деньги в долг срочно вакансии в банках работа в финансах гроші в борг альфа банк киев точки выдачи спортбанк кредит під 0 відсотків база мфо украины кредит наличными без справки о доходах невідомі мфо всі мфо україни кредит наличными киев спортбанк банковские вакансии кредитный лимит спортбанк мфо, которые дают всем список rss рейтинг кредитов онлайн вакансии банков работа в банке киев архив вакансий кредит онлайн на карту без отказа кредит под 0 процентов работа в страховании
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты