Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 43381
> >
Город : Луцьк
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Юридична служба
Резюме № 43381
Опубліковано: 05.02.2013 р.
Рубрика: Юридична служба

Юрисконсульт

Стартова зарплата: 8000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Луцьк
Освіта: вища
Дата народження: 07.02.1966 г. (58 років )
Стать: Жіноча
Сімейний стан: Перебуваю в шлюбі, є діти
Досвід роботи
C 11.2010 по теперішній час (13 років 5 міс.)
В компанії: ПАТ "Сведбанк", Луцьк
Посада: Юрисконсульт ВППР
Функціональні обов'язки:
Забезпечення організації роботи із автоматизованою системою моніторингу "Collection" при здійсненні претензійно позовної роботи в частині стягнення простроченої заборгованості, поповнення електронної бази звітом про пророблену роботу. Розробка схем ефективної взаємодії з боржниками, сенаторами, інвесторами, з метою погашення заборгованості перед банком. Представництво інтересів банку в усіх судах, органах державної виконавчої служби та в інших державних органах. Забезпечення підготовки та направлення позовних заяв про звернення стягнення на заставне майно, про стягнення заборгованості за кредитним договором. Забезпечення підготовки та передачі документів, нотаріусу для вивчення виконавчих написів і пред'явлення виконавчих документів до виконання. Представництво інтересів Банку у справах про банкрутство юр. осіб, та фіз. осіб підприємців (на зборах кредиторів, зборах комітету кредиторів, ліквідкомісіях, судових засіданнях). Робота з органами державної виконавчої служби по забезпеченню законності, повноти та швидкого проведення виконавчого провадження. Забезпечення підготовки та направлення документів реагування на неправомірні дії та зволікання проведення органами державної виконавчої служби виконавчого провадження. Робота з правоохоронними, податковими та іншими державними органами з метою погашення заборгованості боржниками. Забезпечення участі у відповідних аукціонах (публічних торгах), контроль за документальним оформленням їх результатів. Юридичний супровід здійснення заходів досудового врегулювання спорів та правове забезпечення інтересів Банку в процедурі добровільної реалізації заставного майна боржника та виконання інших функцій відповідно до доручень посадових осіб Банку.


C 01.2003 по 09.2010 (7 років 8 міс.)
В компанії: ВАТ КБ "Надра", Луцьк
Посада: Юрисконсульт, головний юрисконсульт, начальник відділу по роботі з проблемними активами
Функціональні обов'язки:
Робота з боржниками з метою добровільного погашення заборгованості. Забезпечення підготовки та передачі документів, нотаріусу для вивчення виконавчих написів. Забезпечення підготовки та направлення позовних заяв про звернення стягнення на заставне майно. Забезпечення представництва банку для відстоювання його інтересів в судах, органах державної виконавчої служби та в інших державних органах. Робота з органами державної виконавчої служби по забезпеченню законності, повноти та швидкого проведення виконавчого провадження. Забезпечення підготовки та направлення документів реагування на неправомірні дії та зволікання проведення органами державної виконавчої служби виконавчого провадження. Робота з правоохоронними, податковими та іншими державними органами з метою погашення заборгованості боржниками. Забезпечення участі відповідних аукціонах (публічних торгах), контроль за документальним оформленням їх результатів. Забезпечення підготовки та направлення заяв про визнання боржника банкрутом. Забезпечення участі у судових процедурах: розпорядження майном, санації, підготовки мирової угоди, ліквідації боржника. Забезпечення направлення заяв, запитів, листів, скарг, клопотань в правоохоронні, податкові та інші державні органи в процесі виконання покладених на Відділ обов'язків.


C 09.1991 по 12.2002 (11 років 3 міс.)
В компанії: ВАТ "Волиньагрореммаш", Луцьк
Посада: Провідний юрисконсульт
Функціональні обов'язки:
Забезпечення представництва товариства для відстоювання його інтересів в судах, органах державної виконавчої служби та інших державних органах. Робота з господарськими, лізинговими договорами. Ведення претензійнопозовної роботи на підприємстві. Інша робота, пов'язана з юридичним супроводом товариства. Ведення кадрової роботи.


C 09.1988 по 09.1991 (3 роки )
В компанії: Обласне АТП Волинської облспоживспілки, Луцьк
Посада: Юрисконсульт
Функціональні обов'язки:
Забезпечення представництва товариства для відстоювання його інтересів в судах, органах державної виконавчої служби та в інших державних органах. Договірна робота. Ведення претензійно позовної роботи на підприємстві. Інша робота, пов'язана з юридичним супроводом підприємства. Забезпечення представництва товариства для відстоювання його інтересів в судах, органах державної виконавчої служби та інших державних органах.


Освіта
Навчальний заклад: Львівський ордена Леніна державний університет ім. І. Франка
Дата закінчення: 1988-06-01
Факультет: Юридичний
Спеціальність: Правознавство

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Базова
Рівень володіння комп'ютером: користувач
Комп'ютерні навички: Кваліфікований користувач

Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
бухгалтер кривой рог кредит під 0 хмельницкий измаил днепр ровно полтава экономист сумы черкассы луцк кредит без справки о доходах яготин юрисконсульт северодонецк одесса славянск херсон операционист винница нові мфо україна тернополь шостка гроші в борг терміново рейтинг кредитов борисполь умань деньги в долг кременчуг бердянск бахмут белая церковь ужгород бровары энергодар харьков киев юрист каменец-подольский николаев кредит онлайн на карту без отказа срочно изюм никополь мелитополь смела житомир ивано-франковск невідомі мфо україни чернигов краматорск запорожье мариуполь маловідомі мфо україни мукачево аналитик кассир кропивницкий касир всі мфо львов нові мфо кредит онлайн на карту прилуки миргород павлоград мфо україна александрия кредит без довідки про доходи бердичев каменское все мфо черновцы
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
кредит наличными без справки о доходах кредит онлайн на картку без відмови терміново работа в финансах кредит наличными киев деньги в долг срочно займ на карту с автоматическим одобрением гроші в борг позика на картку з автоматичним схваленням кредит спортбанк кредит готівкою без довідки про доходи мфо без лицензии кредит под 0 процентов архив вакансий Новые МФО Украины кредит онлайн на карту без отказа рейтинг кредитов онлайн банковские вакансии вакансии в финансах микрозайм без отказа вакансии в банках точки выдачи спортбанк работа в банке вакансии банков украины работа в банке киев малоизвестные мфо вакансии банков отзывы спортбанк все мфо украины всі мфо україни спортбанк маловідомі мфо неизвестные мфо кредит готівкою київ невідомі мфо список rss альфа банк мфо, которые дают всем база мфо украины Нові МФО України работа в страховании карта спортбанк альфа банк киев кредит під 0 відсотків кредитный лимит спортбанк
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты