Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 44593
> >
Город : Київ
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Ризик-менеджмент
Резюме № 44593
Опубліковано: 05.08.2015 р.
Рубрика: Ризик-менеджмент

Експерт-аналітик

Стартова зарплата: 12000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Київ
Освіта: вища
Дата народження: 29.10.1987 г. (36 років )
Стать: Жіноча
Сімейний стан: Не перебуваю в шлюбі, дітей немає
Досвід роботи
C 03.2011 по теперішній час (13 років 1 міс.)
В компанії: АТ Райффайзен Банк Аваль, Київ
Посада: Експерт
Функціональні обов'язки:
Супроводження договорів на приймання платежів від фізичних та юридичних осіб на користь юридичних осіб через мережу Відділень Банку. Супроводження операцій банківського страхування в частині забезпечення належного виконання Банком функцій страхового посередника згідно укладених Договорівдоручень із акредитованими страховими компаніями. Підтримка і супроводження послуги "Платежі на користь юридичних осіб через мережу банківських терміналів самообслуговування" та "Директ Дебіт". Розміщення нормативнодовідкової інформації на внутрішньому корпоративному сайті. Проведення звірки Актів виконаних робіт та щомісячних розрахунків комісійної винагороди з Агентами Банку щодо проведених платежів в еквайрінговій мережі, в мережі банківських терміналів самообслуговування на користь компаній, залучених Агентами. Робота по реєстрації торгівельних підприємств, пунктів видачі готівки, банкоматів, кіосків самообслуговування та ін. згідно договорів еквайрингу. Внесення змін в реєстраційні дані по раніше зареєстрованим кліше. Супроводження операцій з поточними та вкладними рахунками фізичних осіб. Підтримка та супроводження послуги "Райффайзен Онлайн". Проведення операцій з перерозподілу неторгової валютної позиції Банку. Перерозподіл комісійної винагороди за приймання платежів від фізичних та юридичних осіб на користь юридичних осіб через мережу Відділень Банку між віж Відділеннями Київської дірекції.


Освіта
Навчальний заклад: ДВНЗ Київський національний економічний університет ім. В.Гетьмана
Дата закінчення: 2009-06-01
Факультет: Маркетингу та управління персоналом
Спеціальність: Управління персоналом та економіка праці

Навчальний заклад: НТУУ КПІ, ННК ІПСА
Дата закінчення: 2012-03-01
Факультет: Другої вищої та післядипломної освіти
Спеціальність: Інтелектіальні системи прийняття рішень

Курси та тренінги
Назва курсу/тренінгу: Адміністрування MS SQL Server
Компанія: Учбовий Цент «Контакт»
Місто: Київ Період: 1,5 місяці Дата: 01.05.2014

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Технічна
Рівень володіння комп'ютером: досвідчений користувач
Комп'ютерні навички: Досвідчений користувач: MS Office (Word, Exсel, Access, Power Point, Outlook), SQL.Маю навики роботи з ПЗ Банкмастер, Ісаод, Віконт, ТС Трасмастер, онлайн-сервісами БТС-платежі та Директ-дебіт, Інтернет-банкінг, ПЗ Шериф, ПЗ Принц.

Додаткова інформація
Найбільш важливі досягнення в житті та кар'єрі:
За час роботи у АТ «Райффайзен Банк Аваль» мною оптимізовано процеси, а саме створення БД в MS Access та SQL запитів, що дало змогу зменшити час на виконання функцій:- перерозподіл неторгової валютної позиції Банку - віднесення дебіторської заборгованості на відповідні рахунки простроченої заборгованості - контроль та обробка сум на котлових рахунках за прийнятими платежами- створення квартального звіту переліку транзитних та котлових рахунків ОДБ та роз шифровки залишків на транзитних та котлових рахунках.- розподіл комісійної винагороди за прийнятими платежами від фізичних та юридичних осіб на користь юридичних осіб через мережу Відділень Банку між Відділеннями Київської дирекції У 2012р. нагороджена грамотою за сумлінну роботу - Майбутнє Операційного Департаменту.
Відомості: Особисті риси Аналітичне мислення, висока відповідальність, знання ділового етикету, дипломатичність. Характер спокійний, урівноважений, доброзичлива, комунікабельна, вмію аналізувати та логічно мислити. Шкідливих звичок не маю. Постійно прагну здобувати нові знання.
Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
бровары маловідомі мфо україни одесса сумы нові мфо україна херсон северодонецк всі мфо яготин ужгород никополь гроші в борг терміново мукачево тернополь умань житомир кременчуг черкассы павлоград кассир шостка чернигов мфо україна николаев ровно кривой рог касир бердичев экономист белая церковь смела кредит без довідки про доходи измаил ивано-франковск днепр бердянск кредит без справки о доходах борисполь невідомі мфо україни кредит онлайн на карту без отказа срочно каменское бахмут харьков операционист краматорск львов запорожье луцк все мфо киев нові мфо винница кредит онлайн на карту кредит під 0 юрист миргород аналитик александрия черновцы прилуки каменец-подольский бухгалтер энергодар мариуполь рейтинг кредитов изюм мелитополь хмельницкий полтава кропивницкий деньги в долг славянск юрисконсульт
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
кредит наличными киев точки выдачи спортбанк отзывы спортбанк кредит наличными без справки о доходах кредит онлайн на картку без відмови терміново спортбанк кредит под 0 процентов невідомі мфо кредит під 0 відсотків кредитный лимит спортбанк мфо, которые дают всем карта спортбанк список rss деньги в долг срочно работа в финансах вакансии банков украины работа в страховании мфо без лицензии Новые МФО Украины кредит спортбанк кредит готівкою без довідки про доходи альфа банк киев гроші в борг вакансии в банках кредит готівкою київ рейтинг кредитов онлайн работа в банке киев Нові МФО України все мфо украины всі мфо україни кредит онлайн на карту без отказа банковские вакансии малоизвестные мфо вакансии в финансах маловідомі мфо микрозайм без отказа позика на картку з автоматичним схваленням архив вакансий неизвестные мфо альфа банк займ на карту с автоматическим одобрением вакансии банков работа в банке база мфо украины
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты