Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 44913
> >
Город : Київ
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Служба безпеки
Резюме № 44913
Опубліковано: 04.07.2021 р.
Рубрика: Служба безпеки

Заступник начальника служби безпеки / провідний спеціаліст служби безпеки

Стартова зарплата: 17000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Київ
Освіта: вища
Дата народження: 16.02.1970 г. (54 роки )
Стать: Чоловіча
Сімейний стан: Перебуваю в шлюбі, є діти
Досвід роботи
C 04.2020 по теперішній час (3 роки 11 міс.)
В компанії: ПП "ТД "ПОЛЯКОВ", Київська філія, Київ
Посада: Ревізор служби безпеки
Функціональні обов'язки:
З квітня 2020 року по теперішній час – ревізор служби безпеки ПП «ТД «Поляков». Київська філія, м. Київ. Основні функції: ведення моніторингу діяльності торгових представників; проведення перевірки та погодження договорів; робота по поверненню дебіторської заборгованості; інкасація і супроводження грошових коштів; проведення ревізій; проведення внутрішніх розслідувань.


C 09.2019 по 01.2020 (4 міс.)
В компанії: Sp. z o.o. «MTM NOWUM» , м. Люблін, Польща
Посада: Начальник охорони
Функціональні обов'язки:
Забезпечення охорони майна, спорядження, техніки, контроль за роботою охоронників на відрізку будови газопроводу Сандомєж Островєць-Свєнтокрижський (Свєнтокрижське воєводство, Польща), складання графіків роботи, табелювання, виконання доручень керівництва компанії. Основні функції – забезпечення охорони майна, спорядження, техніки, контроль за роботою охоронників на відрізку будови газопроводу Сандомєж Островєць-Свєнтокрижський (Свєнтокрижське воєводство, Польща), складання графіків роботи, табелювання.


C 09.2010 по 03.2019 (8 років 6 міс.)
В компанії: Банк, Київ
Посада: Начальник відділу безпеки активних операцй
Функціональні обов'язки:
Основні функції: організація забезпечення економічної і фізичної безпеки підприємства; перевірка фінансовоекономічного стану позичальників; перевірка та аналіз наданої інформації; перевірка заставного майна; розгляд матеріалів щодо можливості визначення безнадійною до повернення, та відшкодування за рахунок спеціального резерву кредитної та дебіторської заборгованості юридичних осіб; розгляд матеріалів щодо можливості акредитації страхових і будівельних компаній; робота з різними (в тому числі зовнішніми) базами даних, аналіз даних, розробка заходів, спрямованих на зниження ризиків; робота по поверненню заборгованості; взаємодія з правоохоронними органами і виконавчою службою; супроводження грошових і матеріальних цінностей; перевірка і проведення співбесід з кандидатами на роботу; проведення внутрішніх розслідувань; розробка посадових обов’язків, внутрішніх інструкцій і положень; виконання обов’язків начальника управління; організація та контроль робіт по обладнанню приміщень банку технічними засобами захисту ( відеоспостереження, пожежна і охоронна сигналізація); робота з підрядними організаціями в сфері послуг охорони; створення та організація роботи охорони.


C 12.2009 по 08.2010 (8 міс.)
В компанії: Банк, Київ
Посада: Провідний інспектор служби безпеки
Функціональні обов'язки:
перевірка і аналіз фінансовоекономічної діяльності позичальників; перевірка заставного майна; робота по поверненню проблемної заборгованості; взаємодія з правоохоронними органами; розшук неплатників по кредитах; перевірка кандидатів на роботу; проведення внутрішніх розслідувань.


C 03.2009 по 11.2009 (8 міс.)
В компанії: Банк, Київ
Посада: Спеціаліст фінансово-економічної безпеки
Функціональні обов'язки:
перевірка і аналіз фінансовоекономічної діяльності позичальників; перевірка заставного майна; робота по поверненню проблемної заборгованості; взаємодія з правоохоронними органами; розшук неплатників по кредитах. перевірка кандидатів на роботу; проведення внутрішніх розслідувань.


C 09.2007 по 03.2009 (1 рік 6 міс.)
В компанії: Банк, Київ
Посада: Спеціаліст служби безпеки
Функціональні обов'язки:
перевірка і аналіз фінансовоекономічної діяльності позичальників; перевірка заставного майна; робота по поверненню проблемної заборгованості; взаємодія з правоохоронними органами; розшук неплатників по кредитах; супроводження грошових і матеріальних цінностей; перевірка кандидатів на роботу; проведення внутрішніх розслідувань; проведення контролю за роботою охоронників у відділеннях банку.


C 11.1992 по 06.2007 (14 років 7 міс.)
В компанії: ГУ МВС України в м. Києві, Київ
Посада: Заступник начальника відділення
Функціональні обов'язки:
1992-2007 р.р. – служба в органах внутрішніх справ України (Печерське РУ ГУМВС України в м. Києві, Лінійний відділ міліції в аеропорту «Київ» (Жуляни) ГУ МВС України в м. Києві). Звільнився з ОВС на пенсію за вислугою років 18 червня 2007р. в званні майора міліції з посади заступника начальника відділення контролю на авіаційну безпеку Лінійного відділу міліції в аеропорту «Київ» (Жуляни) ГУМВС України в м. Києві.


Освіта
Навчальний заклад: НАВСУ
Дата закінчення: 2000-04-01
Факультет: Правознавство
Спеціальність: Юрист-правознавець

Навчальний заклад: Березнівський лісний технікум
Дата закінчення: 1989-02-01
Факультет: Лісове господарство
Спеціальність: Майстер лісового господарства

Курси та тренінги
Назва курсу/тренінгу: Авіаційна безпека
Компанія: ІСАО
Місто: Київ Період: Два тижні Дата: 01.07.2003

Назва курсу/тренінгу: Удосконалення існуючих норм захисту приміщень банків в Україні.
Компанія: Національний центр підготовки банківських працівників України
Місто: М. Київ Період: 1 день Дата: 01.10.2018

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Базова
Польский: Розмовна
Рівень володіння комп'ютером: досвідчений користувач
Комп'ютерні навички: Користувач ПК (Windows XP, Vista, Microsoft Office 2003,2007, Internet, Ліга).

Додаткова інформація
Відомості: Особисті якості: комунікабельність, трудолюбивість, порядність, уміння працювати в команді, готовність до відряджень і працювати у понаднормовий час, без шкідливих звичок. Маю власний автомобіль і посвідчення водія категорії «А,В». Рідна мова українська. Вільно володію російською, читаю і перекладаю польською, англійською зі словником.
Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
запорожье бровары днепр ровно невідомі мфо україни кассир юрисконсульт миргород ужгород бердичев луцк яготин бахмут ивано-франковск славянск кредит без справки о доходах изюм мариуполь кривой рог винница кредит без довідки про доходи кременчуг борисполь александрия кропивницкий экономист тернополь николаев умань шостка кредит під 0 хмельницкий гроші в борг терміново прилуки маловідомі мфо україни павлоград нові мфо україна черновцы аналитик киев бердянск херсон кредит онлайн на карту все мфо операционист нові мфо энергодар бухгалтер житомир рейтинг кредитов смела львов юрист касир краматорск северодонецк белая церковь одесса измаил харьков мукачево полтава никополь мфо україна черкассы каменское каменец-подольский сумы всі мфо мелитополь кредит онлайн на карту без отказа срочно чернигов деньги в долг
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
мфо без лицензии маловідомі мфо карта спортбанк все мфо украины кредит готівкою київ Новые МФО Украины невідомі мфо всі мфо україни архив вакансий отзывы спортбанк кредит наличными без справки о доходах кредит під 0 відсотків вакансии в финансах вакансии банков украины займ на карту с автоматическим одобрением кредит наличными киев банковские вакансии вакансии в банках Нові МФО України база мфо украины кредит онлайн на картку без відмови терміново работа в банке киев работа в финансах микрозайм без отказа кредитный лимит спортбанк точки выдачи спортбанк список rss альфа банк кредит онлайн на карту без отказа спортбанк работа в страховании позика на картку з автоматичним схваленням вакансии банков деньги в долг срочно кредит спортбанк малоизвестные мфо работа в банке рейтинг кредитов онлайн мфо, которые дают всем кредит готівкою без довідки про доходи неизвестные мфо кредит под 0 процентов альфа банк киев гроші в борг
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты