Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 45378
> >
Город : Київ
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Операційний супровід
Резюме № 45378
Опубліковано: 30.05.2018 р.
Рубрика: Операційний супровід

Начальник / головний спеціаліст супроводження банківських операцій

Стартова зарплата: 17000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Київ
Освіта: вища
Дата народження: 22.11.1974 г. (49 років )
Стать: Жіноча
Сімейний стан: Не перебуваю в шлюбі, є діти
Досвід роботи
C 12.2015 по 06.2018 (2 роки 6 міс.)
В компанії: ПАТ КБ "Глобус", Київ
Посада: Головний економiст вiддiлу пiдтримки клієнтiв
Функціональні обов'язки:
Функції: перевірка пакету документів для відкриття юр. справи;відкриття, супроводження та закриття рахунків юридичним та фізичним особам; контроль операцій та проведення розрахунків по платіжним системам (WU, MG,TYME,RIA та інш. внутр. сми); розподіл коштів з транзитних рахунків,платежів за договорами;контроль заведених даних в ОДБ,консультація співробітників відділень та інш. опер. пов’язані з функціями БЕК.


C 02.2009 по 08.2015 (6 років 6 міс.)
В компанії: ПАТ Омега банк ( правонаступник АТ «Сведбанк» (публічне), Київ
Посада: Головний спеціаліст відділу опер. підтримки корпоративного бізнесу та пасивних операцій / начальник відділу централ. розрах. кл. корп. бізнесу.
Функціональні обов'язки:
Відкриття, закриття, супроводження поточних та депозитних рахунків юридичних та фізичних осіб; нарахування РКО; встановлення інд. тарифів РКО; виконання арештів рахунків, платіжних вимог, інкасових доручень та листування з ВДВС; розподілу коштів на транзитних рахунках; виконання операцій в системі «SWIFT»; листування з клієнтами банку; централізація та супроводження платежів по системі «Клієнтбанк»; централізація арештів рахунків та вимог; розробка та впровадження бекофісних процесів, договорів, інструктивних документів, постановка задач автоматизації процесів, організація та участь у їх тестуванні.


C 07.2008 по 02.2009 (7 міс.)
В компанії: ВАТ КБ «Національний стандарт» , Київ
Посада: Начальник відділу контролю банківських операцій департаменту бух. обліку та звітності.
Функціональні обов'язки:
Контроль за відображенням операцій на бухгалтерських рахунках; контроль та бухгалтерське супроводження операцій з купівліпродажу іноземної валюти на МВР та їх конвертації, контроль операцій Forex, Spot; формування файлів статистичної звітності (#39,#Е2,#D3,#С9,#27); розрахунки по кореспондентським рахункам ЛОРО/НОСТРО; нарахування та перерахування відсотків за операціями з міжбанківських кредитів/депозитів; контроль операцій розподілу коштів на транзитних рахунках; звірка первинних облікових документів з даними щоденного оборотносальдового балансу; контроль заведених кредитних «Сделок» та нарахуванням відсотків по ним; підготовка інформації для аудиторів; складання довідок про заборгованість позичальника; формування і надання звітності до фонду гарантування вкладів; щотижневе формування звітності про доходивитрати відділень.


C 05.2002 по 07.2008 (6 років 2 міс.)
В компанії: АКБ «ТАС-Комерцбанк», Київ
Посада: Касир / спеціаліст / провідний спеціаліст / начальник відділу опер. обслуговування корп. клієнтів
Функціональні обов'язки:
Проведення касових операцій, пошук нових клієнтів, проведення аналізу їх діяльності та вияв потреб, продаж банківських продуктів; відкриття, супроводження, закриття поточних і депозитних рахунків фізичних та юридичних осіб; складання договорів по поточних і депозитних рахунках, гарантійних угод та довідок за запитами клієнтів; виконання арештів та вимог; розподіл коштів з транзитних рахунків та їх контроль; видача та супроводження кредитів фізичних осіб за програмою «Розстрочка», перекази по системі «Western Union», підготовка та проведення аналізу внутрішньої фінансової звітності. Участь у нарадах.


C 06.1993 по 05.2002 (8 років 11 міс.)
В компанії: Дарницьке відділення №5397 Ощадного банку України, Київ
Посада: Контролер-касир операційної частини
Функціональні обов'язки:
касові операції, обін валюти, обслуговування поточних і депозитних рахунків фізичних осіб, видача приватизаційних сертифікатів.


Освіта
Навчальний заклад: КНЕУ
Дата закінчення: 2004-12-01
Факультет: Економика предприятия
Спеціальність: Финансы

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Базова
Рівень володіння комп'ютером: користувач
Комп'ютерні навички: Еxcel, Lotus Notes, робота в АБС SR-bank, Scrooge, Б-2, програма New_Stat.

Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
киев ивано-франковск кредит під 0 славянск гроші в борг терміново умань полтава житомир ровно львов маловідомі мфо україни шостка черкассы тернополь измаил кредит без справки о доходах белая церковь кременчуг днепр кривой рог бердичев мариуполь невідомі мфо україни бахмут чернигов мелитополь краматорск нові мфо україна одесса каменец-подольский борисполь черновцы винница мфо україна каменское юрисконсульт кредит онлайн на карту без отказа срочно юрист ужгород кропивницкий северодонецк смела николаев энергодар бердянск херсон кредит без довідки про доходи кассир запорожье операционист сумы кредит онлайн на карту миргород александрия касир харьков деньги в долг изюм бухгалтер мукачево никополь аналитик рейтинг кредитов павлоград луцк всі мфо прилуки все мфо хмельницкий бровары яготин экономист нові мфо
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
гроші в борг список rss кредит наличными киев кредитный лимит спортбанк всі мфо україни деньги в долг срочно архив вакансий малоизвестные мфо кредит под 0 процентов база мфо украины кредит готівкою без довідки про доходи спортбанк неизвестные мфо невідомі мфо мфо, которые дают всем точки выдачи спортбанк займ на карту с автоматическим одобрением микрозайм без отказа работа в финансах маловідомі мфо Нові МФО України рейтинг кредитов онлайн кредит під 0 відсотків банковские вакансии кредит спортбанк Новые МФО Украины вакансии в финансах карта спортбанк кредит онлайн на картку без відмови терміново кредит наличными без справки о доходах альфа банк все мфо украины работа в банке киев работа в банке мфо без лицензии отзывы спортбанк вакансии банков украины работа в страховании кредит готівкою київ позика на картку з автоматичним схваленням вакансии в банках альфа банк киев вакансии банков кредит онлайн на карту без отказа
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты