Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 45579
> >
Город : Київ
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Філії та відділення банку (керівники)
Резюме № 45579
Опубліковано: 23.04.2019 р.
Рубрика: Філії та відділення банку (керівники)

Фінансовий директор / Директор департаменту

Стартова зарплата: 30000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Київ
Освіта: вища
Дата народження: 10.08.1982 г. (41 год )
Стать: Чоловіча
Сімейний стан: Не перебуваю в шлюбі, дітей немає
Досвід роботи
C 08.2013 по 09.2015 (2 роки 1 міс.)
В компанії: ПрАТ , Київ
Посада: Фінансовий директор (Член Правління)
Функціональні обов'язки:
Управління системою фінансового планування і бюджетування, здійснення контролю за фінансовими показниками. Провадження процесу бюджетування доходів та видатків компанії. Здійснення контролінгу. Оптимізація бізнес процесів. Управління грошовими потоками та господарською діяльністю компанії. Робота з фінансовими установами по фінансуванню діяльності компанії та розміщенню інвестиції. Проведення операцій з цінними паперами. Аналіз ринкових тенденцій та здійснення моніторингу ринку. Виконання функцій комерційного директора, проведення переговорів. Виконання обов'язків відповідального за здійснення фінансового моніторингу (наявність сертифікату).


C 04.2008 по 03.2013 (4 роки 11 міс.)
В компанії: ПАТ "КБ "ХРЕЩАТИК", Київ
Посада: Керуючий Оболонським відділенням
Функціональні обов'язки:
В цей період: виконання обов’язків керуючого Прирічним відділенням за суміщенням; з травня 2008 по липень 2008р. виконання обов’язків керуючого Позняківським відділенням.Функціональні обов’язки: організація роботи відділеня з чисельністю персонала від 20 до 25 осіб та контроль за ефективною роботою підрозділів (корпоративний бізнес, роздрібний бізнес, касовий вузол, корпоративне та роздрібне кредитування), вирішення адміністративних та господарських питань, пошук та підбір кадрів, пошук та залучення на обслуговування фізичних та юридичних осіб (проведення пероговорів, зустрічей, презентацій), організація продажу банківських продуктів, забезпечення якісного, індивідуального обслуговування клієнтів, організація роботи з надання клієнтам в тимчасове користування індивідуальних депозитних сейфів, забезпечення виконання планових показників, контроль за виконанням бюджету.


C 08.2006 по 03.2008 (1 рік 7 міс.)
В компанії: ПАТ "КБ "ХРЕЩАТИК", Київ
Посада: Головний бухгалтер Оболонського відділення
Функціональні обов'язки:
В цей період: виконання обов’язків головного бухгалтера Прирічного відділення за суміщенням; з квітня 2007 по липень 2007р. – виконання обов’язків головного бухгалтера Жилянського відділення; з грудня 2007 по квітень 2008р. виконання обов’язків головного бухгалтера Позняківського відділення. Функціональні обов’язки: контроль за роботою підрозділів віділення, контроль за неухильним дотриманням чинного законодавства, контроль за бухгалтерським оформленням операцій, складання звітності, здіснення розрахунковокасового обслуговування (відкриття, обслуговування, закриття) поточних, вкладних, карткових, позичкових рахунків фізичних та юридичних осіб в національній та іноземних валютах, здійснення заходів фінансового моніторингу, здійснення валютного контролю та бухгалтерського оформлення зовнішньоекономічних операцій фізичних та юридичних осіб, обслуговування операцій юридичних осіб за одержаними кредитами в іноземній валюті від нерезидентів.


C 08.2003 по 07.2006 (2 роки 11 міс.)
В компанії: ПАТ "КБ "ХРЕЩАТИК", Київ
Посада: Економіст 1-ї категорії, провідний економіст (керівник пункту обміну валют) , головний економіст, заступник головного бухгалтера Оболонського відділення
Функціональні обов'язки:
Здіснення розрахунковокасового обслуговування (відкриття, обслуговування, закриття) поточних, вкладних, карткових, позичкових рахунків фізичних та юридичних осіб в національній та іноземних валютах, обслуговування договорів про здійснення розрахунковокасового обслуговування організацій по виплаті заробітної плати на карткові рахунки, здійснення заходів фінансового моніторингу, виплата та відправка (прийом документів бухгалтерське оформлення) переказів по системах S.W.I.F.T., MomeyGram, Western Union, АНЕЛІК, Unistream, операції з продажу ювілейних, пам’ятних монет та монет з дорогоцінних металів, купівля/продаж банківських металів, купівля/продаж дорожніх та іменних чеків, здійснення валютного контролю та бухгалтерського оформлення зовнішньоекономічних операцій фізичних та юридичних осіб, реєстрація, організація та контроль за роботою власного пункту обміну валют банку, супроводження кредитного портфелю.


Освіта
Навчальний заклад: Національний університет харчових технологій
Дата закінчення: 2003-06-01
Факультет: Облік і аудит
Спеціальність: Магістр з обліку і аудиту

Навчальний заклад: Київський технікум електронних приладів
Дата закінчення: 2000-06-01
Факультет: Бухгалтерський облік
Спеціальність: Молодший спеціаліст з бухгалтерського обліку

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Базова
Рівень володіння комп'ютером: досвідчений користувач

Додаткова інформація
Найбільш важливі досягнення в житті та кар'єрі:
2006р. – нагороджений Подякою Голови Правління ВАТ КБ «ХРЕЩАТИК»; 2011р. – нагороджений Почесною грамотою Голови Правління ПАТ «КБ «ХРЕЩАТИК»
Відомості: Комунікабельний, ввічливий , відповідальний, дисциплінований
Заняття у вільний час (улюблений спорт, хобі тощо): Фітнес, музика, література, шахи

Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
черновцы херсон нові мфо україна маловідомі мфо україни бухгалтер борисполь гроші в борг терміново хмельницкий ровно кредит онлайн на карту мариуполь измаил операционист кропивницкий павлоград каменское запорожье бердянск одесса яготин днепр все мфо ужгород николаев миргород северодонецк касир каменец-подольский прилуки луцк винница ивано-франковск славянск энергодар черкассы сумы александрия никополь бердичев смела чернигов кредит під 0 шостка деньги в долг юрист кривой рог бровары краматорск киев невідомі мфо україни юрисконсульт полтава бахмут аналитик нові мфо житомир кременчуг кредит без довідки про доходи мукачево кредит онлайн на карту без отказа срочно мфо україна кредит без справки о доходах тернополь рейтинг кредитов кассир мелитополь изюм экономист всі мфо умань белая церковь львов харьков
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
кредит спортбанк Новые МФО Украины рейтинг кредитов онлайн все мфо украины работа в финансах работа в банке киев кредит готівкою без довідки про доходи список rss вакансии банков украины кредит онлайн на карту без отказа альфа банк невідомі мфо отзывы спортбанк всі мфо україни гроші в борг работа в банке кредит готівкою київ кредит наличными киев кредитный лимит спортбанк займ на карту с автоматическим одобрением точки выдачи спортбанк маловідомі мфо кредит наличными без справки о доходах база мфо украины мфо без лицензии банковские вакансии вакансии в банках работа в страховании микрозайм без отказа альфа банк киев архив вакансий неизвестные мфо кредит под 0 процентов вакансии банков Нові МФО України кредит онлайн на картку без відмови терміново спортбанк позика на картку з автоматичним схваленням малоизвестные мфо карта спортбанк деньги в долг срочно вакансии в финансах мфо, которые дают всем кредит під 0 відсотків
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты