Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 51402
> >
Город : Київ
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Аудит
Резюме № 51402
Опубліковано: 18.01.2022 р.
Рубрика: Аудит

Фінансовий аналітик

Стартова зарплата: 40000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Київ
Освіта: вища
Дата народження: 17.04.1972 г. (52 роки )
Стать: Чоловіча
Сімейний стан: Не перебуваю в шлюбі, є діти
Досвід роботи
C 06.2021 по теперішній час (2 роки 10 міс.)
В компанії: АТ "ТАСКОМБАНК", Київ
Посада: Фінансовий аналітик
Функціональні обов'язки:
Фінансовоаналітичне супроводження діяльності фінтех «IZI Bank», із функціями розрахунку, контролю, планування, взаємодії тощо: формування управлінської звітності; розрахунки прибутковості продуктів і послуг (інтерчендж, кешбєк, p2p, валютообмін,...); аналіз ефективності підрозділів; розрахунок собівартості і аналіз ефективності каналів продаж; актуалізація фінансової моделі діяльності компанії (бізнесплан); порівняльний аналіз з конкурентами; розрахунок КРІ та мотивації; бюджетування, контроль доходів і витрат, контроль операцій за межами лімітів; платіжний календар; участь у створенні нових продуктів / послуг; технічне завдання для IT служб; створення презентацій.


C 05.2012 по 09.2017 (5 років 4 міс.)
В компанії: АБ «Укргазбанк», Київ
Посада: Начальник відділу аналізу діяльності мережі продажів
Функціональні обов'язки:
Аналіз ефективності та контроль діяльності мережі продажів (дирекцій, відділень, ПКТС); розробка, впровадження і контроль заходів з підвищення прибутковості та оптимізації витрат точок продажів (далі ТП); плануванні бізнеспоказників ТП за бізнесами; розрахунок окупності відкриття, переміщення, об'єднання, зміни діяльності ТП (розрахунок бізнесплану, узгодження, винесення на Правління); контроль, аналіз і консолідація звітності; управлінський облік, формування і консолідація бюджету (прогнозу); фінансовий аналіз діяльності мережі та точок продажів; контроль фінансових потоків; контроль виконання бюджету, аналіз відхилень показників; складання реєстру платежів поза бюджетом та обґрунтування їх необхідності; підготовка пропозицію щодо оптимізації та автоматизації бізнеспроцесів банку тощо; написання методологічних положень і технологічних карт операцій і процесів, підготовка технічних завдань та алгоритмів для створення програмних продуктів; нормування роботи працівників мережі, розрахунок завантаження працівників на основі нормативів; аналіз штатного розкладу відділень, узгодження кадрових змін; розрахунок рейтингів дирекцій, відділень за основними параметрами діяльності; участь у підвищенні якості обслуговування, підготовка пропозицію щодо оптимізації та автоматизації бізнес-процесів банку тощо; підготовка аналітичних матеріалів для керівництва та сторонніх організацій, службове листування; контроль, моніторинг, координація взаємодії точок продажів (всього 271) з головним банком. Звільнився за власним бажанням у зв’язку із переїздом за кордон.


C 03.2010 по 09.2011 (1 рік 6 міс.)
В компанії: ТОВ «Кредитно-Лізингова компанія», Київ
Посада: Директор
Функціональні обов'язки:
Управління компанією (кредитування, фінансовий лізинг, факторинг, гарантії): оперативне керівництво, реалізація встановлених планів і завдань; участь у стратегічному розвитку, SWOTаналіз; робота з банками, залучення позикового капіталу; управління фінансовими потоками, фінансовий аналіз і контроль; планування, бюджетування, управлінська звітність; аналіз фінансовогосподарської діяльності компанії; розробка і продаж фінансових послуг; просування компанії і послуг на ринку; рекламна компанія, маркетинговий аналіз ринку, аналіз ефективності реклами; аналіз фінансового стану клієнтів (бізнесу, ризиків), інвестиційних проектів; повне супровождення фінансових угод; повернення простроченої заборгованості, робота з проблемними клієнтами; контроль дотримання трудової, виробничої і фінансової дисципліни; управління персоналом, мотивації; розподіл повноважень; інформаційнотехнічне, господарське та інше забезпечення; робота з підрядними організаціями, проведення переговорів, укладення контрактів з контрагентами, контроль виконання договірних зобов'язань; співпраця з аудиторськими, юридичними, консалтинговими компаніями; взаємодії з дозвільними та контролюючими державними органами. Звільнився за власним бажанням у зв’язку із різними поглядами із власником.


C 09.2007 по 12.2008 (1 рік 3 міс.)
В компанії: ТОВ «Агентство по збору боргів», Київ
Посада: Директор (Start-up)
Функціональні обов'язки:
Створення компанії (для обслуговування потреб банку), організація колекторського бізнесу з «нуля» і розвиток в регіонах за напрямками: Факторингові операції з кредитним портфелем. Погашення простроченої заборгованості (експертиза; стягнення Soft, Hard, Legal; робота зі страховими компаніями; з ДВС) за банківськими кредитами фізичних осіб. Крім стандартних організаційнодозвільних питань створення фінансової компанії, було здійснено: опис і впровадження бізнеспроцесів (методологія процедур), документообіг з банком; встановлення програмного забезпечення інтегрованого з банком; придбання і реєстрація автомобілів, створення АТП, облік і контроль експлуатація транспорту тощо. Річний оборот компанії близько 10 млн. дол.США, штат 30 працівників. Звільнений у зв’язку із закінченням терміну контракту.


C 08.2006 по 06.2007 (10 міс.)
В компанії: ЗАТ «Еврокомплект», Київ
Посада: Фінансовий директор
Функціональні обов'язки:
Управління капіталом, аналіз і контроль фінансових потоків у виробничоторговельному холдингу (керуюча компанія і 5 кар'єрів: видобуток і реалізація декоративного каменю): фінансування проекту (залучення зовнішнього кредитування, придбання обладнання у лізинг); бізнеспланування, розрахунок ефективності проектів (NPV, IRR); окупність, рентабельність; фінансова звітність, впровадження управлінського обліку, ведення звітності для акціонерів; розрахунок і аналіз фінансових показників, бюджетування; нормування витрат, ціноутворення. Основні досягнення: фінансування проекту, впровадження управлінського обліку. Звільнився за власним бажанням у зв’язку із переїздом компанії в іншу область.


C 08.2004 по 08.2006 (2 роки )
В компанії: Банк «Форум. Commerzbank»., Київ
Посада: Начальник відділу філіальної мережі
Функціональні обов'язки:
Управління, аналіз, координація та моніторинг діяльності мережі. Розвиток бізнесу в регіонах. Відкриття та реєстрація нових філій і відділень: Основні досягнення: створення форми управлінської звітності для управління і контролю діяльності регіональної мережі та впровадження близько 300 точок; відкриття 7 філій і 25 відділень. Звільнився за власним бажанням у зв’язку із переходом на іншу роботу.


C 02.2000 по 08.2004 (4 роки 6 міс.)
В компанії: Національний банк України, Київ
Посада: Головний економіст - керівник групи
Функціональні обов'язки:
Головний економіст, Національний банк України. Департамент банківського нагляду. Управління інспекційних перевірок. Участь в аудиторських / інспекційних перевірках (комплексні та тематичні) банків нa ocнoві aнaлізу і кoнтрoлю ризиків (пo cиcтeмі CАМЕLS). Звільнився за власним бажанням у зв’язку із переходом на іншу роботу.


C 03.1997 по 02.2000 (2 роки 11 міс.)
В компанії: Національний банк України, Київ
Посада: Провідний економіст
Функціональні обов'язки:
Економічний департамент. Управління статистики та аналізу платіжного балансу. Збір інформації із різних джерел та її зведення, формування та аналіз платіжного балансу України. Представлення висновків у вигляді презентацій. Підготовка матеріалів для періодичних видань. Переведений в іншій підрозділ в межах компанії.


Освіта
Навчальний заклад: Київський національний університет ім. Шевченко
Дата закінчення: 1995-07-01
Факультет: Економічний
Спеціальність: Економіка.

Курси та тренінги
Назва курсу/тренінгу: Успішно закінчив (11) освітні програми та курси (в т.ч. і закордонні)
Компанія: Тренінги з підвищення професійного рівня.
Місто: Київ Період: Від 2 тижнів до 3 місяців Дата: 01.01.2017

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Розмовна
Німецька: Розмовна
Рівень володіння комп'ютером: експерт
Комп'ютерні навички: Володію комп’ютером на професійному рівні. Досвідчений користувач офісних (Microsoft Office) і спеціалізованих програм, зокрема: OДБ (Б2, РrоFіх, Sсrооgе), аналітичні программы (Power BI, QlickView), СRМ (Теrrаsоft), програми із візуалізації та презентації (PowerPoint), Lоtus Nоtеs, BCZ-Card, 1C, Клієнт-бaнк та ін.

Додаткова інформація
Найбільш важливі досягнення в житті та кар'єрі:
Маю 20-ти річний професійний досвід фінансово-економічної роботи в напрямку аналізу, плануванні/прогнозуванні, бюджетуванні. Сильні аналітичні здібності, досвід в отримані (в т.ч. SQL запити), обробці великих обсягів інформації (Excel, зведені таблиці, Access, QlickView), формуванні/ складанні управлінської звітності (її автоматизації), аналізу та наданні аналітичних висновків, в т.ч. у вигляді наочної інформації (PowerPoint, Power BI, інфографіка). Є значний досвід: розрахунків (собівартості, окупності, прибутковості), контролінгу/моніторингу, методологічної роботи, нормування, рейтингування.Навички виконання функцій фінансового менеджера, кредитного менеджера, проектного менеджера, системного аналітика, методолога, контролера-інспектора, є навички виконання функцій менеджера з розвитку, кризис-менеджера та адміністративно-господарський досвід. У числі моїх основних досягнень:- створення, автоматизація і впровадження управлінського обліку / аналітичної звітності, в т.ч. у регіональній мережі із навчанням відповідальних працівників;- формування фінансової моделі, її актуалізація, контроль за дотриманням бюджетних показників.
Відомості: Вмію працювати в жорсткому режимі. Готовий до відряджень та переїзду в інше місто. Сімейний стан - розлучений, 2 дітей.
Заняття у вільний час (улюблений спорт, хобі тощо): Постійно займають самоосвітою, підвищенням рівня кваліфікації і вдосконаленням професійних навичок. Вдосканалюю знання SQL запитів. Займаюсь спортом, цікавлюсь внутрішньою та зовнішньою економічно-політичною ситуацією.

Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
деньги в долг бухгалтер мукачево запорожье славянск юрисконсульт сумы бердянск кредит онлайн на карту без отказа срочно измаил борисполь мфо україна энергодар каменец-подольский кассир мариуполь кредит під 0 кривой рог никополь александрия мелитополь винница яготин бровары бахмут киев херсон шостка хмельницкий маловідомі мфо україни гроші в борг терміново нові мфо україна кредит без справки о доходах днепр прилуки житомир нові мфо черкассы всі мфо экономист юрист все мфо тернополь николаев краматорск черновцы одесса невідомі мфо україни ивано-франковск смела павлоград чернигов кредит онлайн на карту аналитик луцк рейтинг кредитов изюм кредит без довідки про доходи касир миргород каменское ровно кременчуг бердичев операционист харьков северодонецк львов полтава кропивницкий умань ужгород белая церковь
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
кредит спортбанк точки выдачи спортбанк база мфо украины архив вакансий мфо без лицензии работа в банке микрозайм без отказа малоизвестные мфо деньги в долг срочно маловідомі мфо кредит готівкою київ займ на карту с автоматическим одобрением кредит готівкою без довідки про доходи вакансии банков украины работа в финансах всі мфо україни невідомі мфо банковские вакансии позика на картку з автоматичним схваленням отзывы спортбанк кредит онлайн на картку без відмови терміново кредит онлайн на карту без отказа кредитный лимит спортбанк карта спортбанк спортбанк работа в банке киев кредит под 0 процентов список rss вакансии в финансах гроші в борг кредит наличными киев альфа банк киев мфо, которые дают всем вакансии банков Новые МФО Украины альфа банк вакансии в банках рейтинг кредитов онлайн все мфо украины Нові МФО України кредит під 0 відсотків кредит наличными без справки о доходах неизвестные мфо работа в страховании
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты